Merhabalar.Bu aracı kendime düşünüyorum fakat bileniniz varmıdır? Plakadan sorgulayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Volkswagen Golf 1.6 1980 Model 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk
Merhabalar.Bu aracı kendime düşünüyorum fakat bileniniz varmıdır? Plakadan sorgulayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Volkswagen Golf 1.6 1980 Model 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk
Legen...wait for it...dary!
ben de merak ediyorum bu arabayı. talibi çıkmazsa ben düşünüyorum![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
tek donanımı hız göstergesi olan araç için 7bin iyiymiş
birde merak ediyorum bu mk1-2 golflerin kaç tanesi orjinal fabrika çıkışlı dizel acaba
7 bin ona vermektense bence bu arac daha mantikli..
Volkswagen Golf 1.6 TD 1984 Model 8.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
7 binin ustune 1bucuk daha harcasaniz yine de bu ayara gelmez..
2 ay önce aksarayda komple kaporta boyadan çıkmış motoru yapılmış tek kapı mk2 dizel 6 liraya satıldı kayseride şimdi 9 lira istiyorlar
Ali 7000liran varsa al bi ef civic tek kapı ooh mis7 milyar buna verilmez
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Bana önerebileceğiniz mk1 varmıdır tek kapı özellikle.Dizel olursa daha iyi olur hatta.Çıkabilceğim max bütce 7000tl ne yazıkki.Ben toplamak istiyorum açıkcası.Günlük binilecek zaten.Renk olarak özellikle yeşil ve bakır rengi arıyorum fakat nasıl olsa kaportaya gideceğinden renk değişimi yapılabilir sorun değil.
Aslında hondada düşünüyorum ama en azından eg kasa düşünüyorum.Sanırım 7000tl lerede eg imkansız![]()
Legen...wait for it...dary!
düşünürsen motoru sıfır toplanmış alfa 75 var yürüyen ve motor sıkıntısız arkadan itiş 2.0 twinspark dyno 162hp , sadece sol arkada çok ufak bi vuruğu var bide ön tamponun bağlantısı sorunlu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)