User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Istanbul'a yakin tatil yeri

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıyıköy kafa dinlemek için güzel olur

yakın olarak çınarcığı öneririm yıllardır vazgeçilmezimdir

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iboo ya sormak gerek hafta sonu şile deydi..
    iboo baskana soruyorum ozaman nedir görüşün
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay deniz falansa beykoz poyrazköyü tek geçerim

birde anadolu kavagı tarafıda güzeldir

armutlu falan da güzeldir ama armutlu bu aralar çekilmez cocuklu aile dolu dur gürültü patırtı çoktur
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arazi aracınız yoksa kesinlikle yedi göller değildir.
    Mengen'den giden yolu bilmiyorum ancak Bolu içinden ve düzce üzerinden giden yolların özellikle son 10-15 kmsi çok çok kötü.
    Ancak yollar inanılmaz güzel manzaralara sahip. Keçi gibi dağlara tırmanıp, uçurum kenarlarında araba sürüyorsunuz. arada karşınıza çıkan kar birikintileri kendinizi daha keyifli hissetmenize sebebiyet verirken, bi gözünüzle hemen yanıbaşınızda yıkılmaya hazır koca kayalara, diğeriyle de 600-700 metrelik uçurumlara bakıyorsunuz.
    Bolu üzerinden giden yolun çekilmeyecek yanı ; tozlu toprak yol olması. toz kalktığı için sinir bozuyor. Durup şu manzaranın tadını çıkarayım diyemiyorsun kaldırdığın toz sebebiyle.
    Yedi Göller ise cidden çok güzel. kamp yapmak için gidilebilir ancak sezonda haftasonu gitmemekte fayda var. Telefonlar çekmiyor. İlk başta "işte özgürlük bu be. " deseniz de sonradan rahatsız oluyorsunuz. Ben dün gittim ve gayet kimsecikler yoktu. Mangalım, ateşin kıyısında demlenen çayım ve kafamda sucukları et sonrası cila niyetine mi yoksa iştah açıcı başlangıç olarak mı yesem muamması.

Arazi aracıyla gidecek arkadaşlar ; yanlarında malzemelerini mutlaka götürsünler. Orda su ve mangal mevcut ancak malzeme bulamazsınız.
    Binek araçla gidecekler ; bi üsttekine ek olarak yanınızda stepneniz bulunsun. aracınızın ırzına geçeceksiniz hazırlıklı olun.
    Çıtır da olsa basık binek araçla gidecekler ; yukarıda yazdıklarım sizin için geçerli değil. Yanınızda sadece bir bahtsızbedevi bulundurun yeter. Zira yolda kalıp, telefonun çekmediğini farkettiğinizda kısa çöpü çekip kurtarıcı getirecek birisine ihtiyacınız olacak.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yedigöllere çıkan yolda sizde benim gibi hataya düşmüşsünüz.Yaklaşıkk 20-25 dakika aşırı bozuk zeminde daire çizerek çıktım yukarıya.Araç SUV di,pek sıkıntı olmadı ancak normal araba ile gidenler diğer güzergahı takip etsinler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)