Bunu ogrendıgım cok iyi oldu :)
hişş yokmu olm voltran ın markası :D
iddalarında haklılar gibi :cool:
Printable View
Konuyu Hortlatıyorum :)
İyi bir laptop bataryasına benimde ihtiyacım var, yazı bile çıktı 'pili değiştirmeniz yararlı olur' diye :)
Birde batarya fiyatları ne dir
Yeni ultrabooklar geliyor onlardan bakın derim samsung ve HP'nin ultrabookları gercekten göz kamaştırıcı
Max 1500 tl ye kadar , ince , 15 inc den küçük , hafif , pil ömrü uzun , paylaşımsız ekran kartlı laptop önerileriniz nelerdir arkadaşlar ?
arananlar bolumune hp pavılıon dv6000 konusu açmıştım orda bı abı 6 saat kadar gıden oil almış Pm leş bi istersen :)
uzun pil omurlu
asus u serisi komplesi olur ux ler yeni ultrabook serisi ama usb az dediğin gibi ssd ile inanılmaz performanslı ayrıca ben i7 sini sabahtan akşama kadar kullandım pili bayağı gidiyor o inceliğe rağmen
Güncel
Asus u30sd alcam.Oyun falan rahatlıkla oynanabilir mi bu pcde? ve pil ömrü olarak iyi oldugu söyleniyor
Asus U30SD-RX022V | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Asüs 1101 HA netbook modeli 12 saat gidiyor.
asus zenbook kullaniyorum i5 cok memnunum 6 saat temiz gidiyor, birde cok cabuk sarj oluyor. ultrabook diye de geciyor ssd oldugu icinde cok istikrarli.
bende netbook bakıyorum araba da ,şarj aleti olmadna yanıma alıp çıkabileceğim , iyi oldu bu konu .
fakat 1100 filan yükske rakamlar :D
oyun için tasarlanmış bir cihz değil ama gt520 her oyunu oynatır çok sıkıntı yaratmaz
genede çok büyük beklenti içerisine girme ama çok abartı bir oyuncu değilsen herturlu işini gorur :)
aynen abi bende ux31 aldım i5 ssd ile inaılmaz keyifli ve sarjı çok tatmin edici
gerçi bundan once ul30 kullanıyordum 8 hücreli pil sayesinde 10 saat tam kullanım sağlıyordu ama ultrabook gibi hafif ve ince şık değildi :D
asus acer ultrabook
burakcığım plastik laptopları geç. optik lazımsa macbook pro, lazım değilse macbook air al. macbook kullanmayanlara sorma. kullananlara sor.
derim :)
dell 5110 kullanıyorum i5 5 saat garantı...