Konuyu Hortlatıyorum![]()
KA Style
İyi bir laptop bataryasına benimde ihtiyacım var, yazı bile çıktı 'pili değiştirmeniz yararlı olur' diye
Birde batarya fiyatları ne dir
Emre Kalkan
Yeni ultrabooklar geliyor onlardan bakın derim samsung ve HP'nin ultrabookları gercekten göz kamaştırıcı
Max 1500 tl ye kadar , ince , 15 inc den küçük , hafif , pil ömrü uzun , paylaşımsız ekran kartlı laptop önerileriniz nelerdir arkadaşlar ?
arananlar bolumune hp pavılıon dv6000 konusu açmıştım orda bı abı 6 saat kadar gıden oil almış Pm leş bi istersen![]()
DR. OWL
uzun pil omurlu
asus u serisi komplesi olur ux ler yeni ultrabook serisi ama usb az dediğin gibi ssd ile inanılmaz performanslı ayrıca ben i7 sini sabahtan akşama kadar kullandım pili bayağı gidiyor o inceliğe rağmen
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Güncel
Asus u30sd alcam.Oyun falan rahatlıkla oynanabilir mi bu pcde? ve pil ömrü olarak iyi oldugu söyleniyor
Asus U30SD-RX022V | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Asüs 1101 HA netbook modeli 12 saat gidiyor.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
asus zenbook kullaniyorum i5 cok memnunum 6 saat temiz gidiyor, birde cok cabuk sarj oluyor. ultrabook diye de geciyor ssd oldugu icinde cok istikrarli.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
bende netbook bakıyorum araba da ,şarj aleti olmadna yanıma alıp çıkabileceğim , iyi oldu bu konu .
fakat 1100 filan yükske rakamlar![]()
oyun için tasarlanmış bir cihz değil ama gt520 her oyunu oynatır çok sıkıntı yaratmaz
genede çok büyük beklenti içerisine girme ama çok abartı bir oyuncu değilsen herturlu işini gorur
aynen abi bende ux31 aldım i5 ssd ile inaılmaz keyifli ve sarjı çok tatmin edici
gerçi bundan once ul30 kullanıyordum 8 hücreli pil sayesinde 10 saat tam kullanım sağlıyordu ama ultrabook gibi hafif ve ince şık değildi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
burakcığım plastik laptopları geç. optik lazımsa macbook pro, lazım değilse macbook air al. macbook kullanmayanlara sorma. kullananlara sor.
derim![]()
dell 5110 kullanıyorum i5 5 saat garantı...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)