yarın ehliyet sınavına gireceklere şimdiden başarılar diliyorum allah yardımcımız olsun.
bu emniyetten randevuyu şimdi alsak nasıl olur ? nasıl olsa 1 ay sonraya vermiyorlar mı randevuyu.
Printable View
yarın ehliyet sınavına gireceklere şimdiden başarılar diliyorum allah yardımcımız olsun.
bu emniyetten randevuyu şimdi alsak nasıl olur ? nasıl olsa 1 ay sonraya vermiyorlar mı randevuyu.
kurstan sınavları geçtikten sonra serfitika alıp öyle gidiyoruz diye biliyorum ama tam emin değilim şimdiden alsanız randevuyu nasıl olur diye
bu arada yarın sınav harbiden Allah yardımcımız olsun.
allah yardımcınız olsun beyler.bildiğim kadıyla senin dediğin gibi olmuyo frkn
yani sertifikayı aldıktan sonra belli bir zaman geçmesi şartı yoksa olur bence niye olmasınki.şimdi alcaz 1 ay sonraya verecekler bir ay sonrada dosyayı almış oluruz heralde .
Pazartesi dosyam cıktı o gün aldım bürokrasi sağolsun :)
biraz daha açabilirmisiniz :)
ben önceki dönemdenim 2 ağustostu galiba sınav işte 3 gün sonra açııklandı direksiyon olayları dosyam hazırlandı gittim şöförler odası vergi dairesi vs 15 20 dklık işlerdi emniyette biraz bekledim yoksa cok uzun zaman sonraya kalacaktı bir yerden birşeyler ayarlıyabildik o gün aldım :)
ne güzel darısı bizim başımıza :)
şimdi sonuç olarak benim dediğim olay oluyormu olmuyor mu :)
:hehe: tağbam.
Valla Allah ın izni ile çok iyi geçti sınavım :) umarım sınava giren diğer arkadaşlarımın da öyle olmuştur ;)
evet bende çevremden öyle olaylar duymuştum
Dün akşam sistem düzeldi , p.tesi sabahına randevu aldım çekmeköy emniyetten.Farklı şubelerden alınabiliyorsa daha sakin şubelerde deneyin şansınızı derim.
2 Temmuzdaki sınava girdim her şeyi sorunsuz geçtim dosyamı emniyete götürdüm bana 26 ağustosa randevu verdiler.yani anlayacağınız oturduğunuz ilçe kalabalıksa işiniz çok uzayabiliyor :mad:
sınav güzeldi bir aksilik olmaz inşallah.
T.C. M.E.B-Eitim Teknolojileri Genel Mdrl
sınavın cevapları açıklanmış
hemen bakalım.saol bilgi için hergün bakıyordum bende.
ne demek :) benim motor dan 1 trafikten 4 yanlışım çıktı ilkyardımdan yok gibi :D umarım geçeriz :)