valla eski yılların sınavlarında motordan 1-2 yanlış yapıyordum son 1.5 yılın sınavlarını çözdüm nerdeyse ama ona rağmen sınavda motor bölümünde zorlandım biraz.70 olsunda yeterki geçelim.kontrol ediyorum bakalım kaç yanlışım çıkacak.
Printable View
valla eski yılların sınavlarında motordan 1-2 yanlış yapıyordum son 1.5 yılın sınavlarını çözdüm nerdeyse ama ona rağmen sınavda motor bölümünde zorlandım biraz.70 olsunda yeterki geçelim.kontrol ediyorum bakalım kaç yanlışım çıkacak.
İnşallah iyi çıkar :)
baktımda motordan bayağı bir karıştırmışım inşallah 12 yi geçmez yanlışlar.trafik 2 ilk yardım 1 yanlış.
hayırlısı...
umarım geçmişsindir :) hayırlısı.
trafik 14 ya da 15 motor 10 civarı olması lazım ilkyardımı hatırlayamadım
ilk yardım 9 trafik 15 motor 12 yanlışla geçiliyor.
sonuçar bu gece 00:00 dan itibaren bakılabılcek demi arkadaslar ?
tam saatini bilen varmı uyumayalım :)
Bende alırken bu kadar heyecan yapmıştım be.. :)
İlkyardım - 72
Motor - 94
Trafik - 98
almıştım :) Herkes ilkyardıma çok kolay der ben zor geçmiştim :D
o niye kaynaklanıyo bılıyonmu :D aynısı banada oldu trafık zorrrr aga dıye pasa trafıge abanıyoz motor saten motorcuyuz diye yüzüne bakmıyoz saglıkda nasılsa okulda saglık gosterdıler basıt seylerı soruyolar saten diye saglıga calısmıyoz :D boyle demisende boyle yaptın :D bu arada saat 00:20 hala tık yok :d
hani ya açıklanmamış hala :(
Uygun fiyatlı avrupa yakası sürücü kursu önerebilecek olan var mı ? Neden uygun derseniz gitmeyi düşünmüyorum sonuçta aynı ehliyeti alıyoruz :) ortalama fiyatlar 400-600 arası galiba ?
400-600 çok.tanıdık yer ayarlamaya çalış.gitsende gitmesende fiyat aynı zaten.sadece direksiyon derslerine falan gelmicem diyip fiyat kırmaya çalışabilirsin.
300-350 ye yazıl en pahalı.
yazılı sınav açıklandıktan bir hafta sonra direksiyon sınavı yaparlar aynı gün o sonuçlanır direksiyon sınavından 1 hafta sonrada tüm herşey biter iş sadece trafiğe kalır bi kaç saat trafikte işlemler sürer sonra yoğunluğa göre gün atarlar mesela benim ehliyet 5 gün sonra çıkmıştı trafikten
yazılı sınavın bugün yarın açıklanması lazım arkadaş aramış cuma ya kadar açıklanacak siteyi takip edin demiş telefona çıkan adam.bizim arkadaşta biraz sert çıkınca adam bekleyin işiniz ne diyip kapatmış telefonu :D direksiyon sınavı 17 sinde.
hala açıklamadılar 5 inde açıklanacak yazıyordu sitelerde.
araya bayram girdi diye mi sarktı acaba.
20.08.2011 Tarihinli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı Hakkında Duyuru
20 Ağustos 2011 tarihinde yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı değerlendirme çalışmaları bayram tatilinin uzaması nedeniyle halen devam etmekte olup sınav sonuçları 09 Eylül 2011 Cuma günü ilan edilecektir.
nette gezen yazı :o
2011 Ehliyet Sınavı Maratonu | Facebook
yorumlara gellllll cuma günü acıklandı acıklandı acılanmadı :D kavga cıkar
bize denk gelir zaten :) dediğim gibi bayram tatilinin araya girmesi yüzündenmiş.
Ağustos daki sınavlar açıklandımı bilgisi olan varmı ?
daha açıklanmadı cuma günü açıklanacakmış.