sallama vur gaffaya
Printable View
Alerjisi olabilecek kişilerde ilk 2 gün ayak bölgesinde kaşınma yapıyor sonra hiç bir şey kalmıyor. İlk 2-3 hafta kafa derisinde hafif kavlama olabiliyor sonra komple geçiyor.
Bu arada fiyatlarını da yazıyım ;
Şampuan 20-25 lira = 2 ay civarı gider
Hap 20 lira= tam 50 gün gider
Sprey 45-50 lira = 2-2.5 ay gider
Peki hala kullanıyor musunuz ? Bırakınca dökülme devam eder mi ? ?
Hiçte dökülme felan yok. Kafama eserse 3-4 günde bir spreyi sıkıyorum hapı en geç 2 günde bir iciyorum ama :) bana deseler bak bu 3 şeyi uygulayacaksın sac dökülmesini bırak kafanda sac 2-3 katına çıkacak deseler hastir lan derdim. İlk defa eski ve yeni halin fotosunu karşılaştırıp foruma koydum. Durum bu sekilde :)
Bence biz seyrek saçlılar bi buluşma yapalım, birbirimizi teskin edelim olmayacak böyle :D
Hep istemişimdir şöle mad men tarzı yapabileceğim saçımın olmasını amk :)
bende 23 yaşındayım önde kalmadı :)
piyasadaki bütün şampuaları kullandım çare yok ama 5-6 sene önce bu hafiften dökülmesini hisstettiğimiz zaman ananem köy kadınıdır küçükken saç kıran olmuş bi karışım yapmışlar kafasına çıkmış hepsi ama bildiğin zift gibi bişey köyden ayaladı malzemeleri 2gün kafamda kaldı daha sonra kazıyarak çıkardık(şaka değil :) ) ama saçlar fışkırmıştı ozaman :)
aslına bakarsan takılcak bişeyi yok kel erkekler daha çekici :P :)
Keller her mötü eller deyip avutuyorum kendimi ben de :D :D
Bende yaşadım dökülme problemini sampuan degiştirdim tedavi gördüm falan ama en sonunda saç ektirmeye karar verdim, yaklasık 2 sene önce oldum ameliyatı ve şuan gayet memnunum.arkadaslar size tavsiyem sürekli şampuan değiştirmeyin ve kesinlikle stresden uzak durmaya calısın. Sorun genetikse yapılcak pek bişey yok bence.
ben umursamıyorum valla pek seyrek ama 3 senedir falan da aynı ne öldürüyo ne güldürüyo :) hiç bişey de yapmıyorum özel olarak cem özer in reçeteyi deniycem ama ilk defa işe yarayan bişey gördüm ben de..
buarada proscar ı tavsiye eden olmuş ben de kullandım hatta pahalı olanını propecia yı kullandım (iki ilaç da aynı biri saç dökülmesi için satılıyo o yüzden pahalı.. bi nevi satış stratejisi.. diğeri prostat için 5e bölmek gerekiyo sadece) evet dökülmeyi durduruyo ama cinsel isteksizlik nolucak :) 70 hp m3 ünüz olsun ister misiniz :D
kullanmak istedikten sonra kullanılıyo sıkıntı yok hiçbi denemede çalışmamazlık olmadı ama resmen ekşın yapmaya üşeniyosun.. şimdi kim kaldırıcak da amaaan çay koy da içelim moduna girmek isteyen kullansın valla açık net :)
halil sezai gibi saçlarım vardır da,evelsi gün saçları 2numaray vurdugumda cıktı herşey ortaya,yanlardan açılmaya başlamış :( V modeli yani.Napcam bilemedim,ilk kez başıma geliyo :D
valla bak gulmeyın herıfın sacı var vs gelmıs burda yanları acılıyo dıye ne konsuyo vs dıyıp :D alışık olmadıgım bı durum :o
onur kaa b.s.g. :D at gibi saçın var lan forumun kelleri olarak toplaşıp döverik seni valla :D
http://img825.imageshack.us/img825/3...3928582313.jpg
Cem'in reçetesinde işe yarayan tek şey Minoxil veya diğer adıyla Minoxidil'dir. Biotin genelde kadınların saç dökülmesinde etkilidir. Şampuan ne kullanırsanız kullanın farketmez. En ucuz şampuan en iyisidir, çünkü içinde olabildiğince az katkı maddesi vardır. Ydışında %0 chemicals diye satılır..
kel olan arkadaşlar için demiyorum ama saçları güçsüz zayıf olan ve dökülen arkadaşlar eczanelerden FORCAPİL adlı fitoterapi anlamında dünya markası fransız firmanın %100 bitkisel ürününü kullansınlar derim.
Unutmayınki saç deri altındaki kan damarlarıyla beslenir o yüzden şampuan vs gibi şeyler yalan dolan
ürünü biraz kullanın saçlarınızın yağlandığını çok kısa sürede farkedeceksiniz ve yine yakın zamanda saçların güçlendiğini hissedeceksiniz
ulen tv reklamlarındaki elemanlar gibi oldum heee :D
benimde alnım hafiften açılmaya başladı kel kalma korkusu bastı :/
Valla Soner abi bilmiyorum ben üçünü birarada okudum. Minoxili 8 aydır kullanıyorum ama biotin hapı kullanmaya başlayıncaya kadar pek etkisini görmedim. Çok araştırdım şu anda en doğru ve en etkili reçete bu. Sonuç kanıtlı olarak tam 4 ay önce çekilmiş ve dün gece çekilmiş resim olarak ortada. :) Umarım diğer arkadaşlarında bu derdinden kurtarır..