sökeee sökeee bence ektirilecek o saçlar :) benimde dökülüyo yaşım 21 tepe ve önlerden acılma farkettım bıoxın'ın spreyını aldım kan gibi :D sora dedim aman yaaa kazıkmı cakcam dunyaya gitsin mk :D
Printable View
sökeee sökeee bence ektirilecek o saçlar :) benimde dökülüyo yaşım 21 tepe ve önlerden acılma farkettım bıoxın'ın spreyını aldım kan gibi :D sora dedim aman yaaa kazıkmı cakcam dunyaya gitsin mk :D
ben ektirmek için konuştum, niyetlendim ama sonra vazgeçtim. ekilen saçların tekrar dökülmemesi ilerleyen senelerde kafanın başka bir yerinde dökülme olursa yine ektirmeye bağımlı kalınması demek.
bence gidip toplu ektirelim kasmayalım :)
yazın ustura denedim bir faydası olduğuna inanmıyorum belki güçlenmiştir...
Bioxin şampuan ve bioblas serum kullanıyorum o da sanki yavaşlattı ama çok çok büyük bir etkisi yok açıkçası...
şuanda schwarzkopf 3d mension ,saç dökülme seti ve yeniden çırakacak olan serumu kullanıyorum 1 ayda dökülme bitti çok şükür , 6.ay doldugunda dökülenler geri çıkacak inanıyorum
Protez saç denilen bir uygulama var.
Minoxil faydalı, Zayıf saçları dökerek yerine yeni ve daha sağlıklı saçların çıkmasını sağlıyor.
İlk 1 ay dökülme artar ve sonunda gözle görülür saç derisinin örtüldüğünü göreceğiniz derece de bir artış meydana geliyor...
Yalnız bu tarz saç çıkarıcı ilaçlar ömürlük değil mağlesef...Her yıl düzenli istenilen sürelerde kullanımı tekrarlanmalı... Onun için sürekli bir yatırım ve zaman da gerektiricek...
Minoxilin bulunmasıda yanlış hatırlamıyorsam bir tansiyon ilacının yan etkisi olarak vücutta kıllanmada artış sağlanmış ve onun üzerine geliştirilmiş bir formül...
Tıbbi ilaçtır o yönden Sağda solda güvensiz satılan ürünlere göre tercih sebebidir...
Bunun dışında kesin çözüm saç ektirmektir...
Tavuk eti saçı güçlendiriyo aksine öyle biliyorum
Merhabalar öncelikle bi kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer kan testinde sıkıntı yoksa size morfose un serumu var onu öneririm ki ben uzun zamandır müşterilerime kullanıyorum kesin çözüm dökülmeyi tamamen durduruyor düzenli kullanmanız gerekiyor toplamda 6 adet ilk 3 tanesi 2 günde bir kalan 3 tanesi haftada bir olarak kullanmalısınız bi çok yerden temin edebilirsiniz ama bulamam derseniz isterseniz kargo ile bende gönderebilirim size
Arkadaşlar bir-iki tavsiyede bulunuyum. 1.5 aydır uyguladığım bir yöntem. Saçlarımda seyrelme ve güçsüzleşme vardı. Günde 20-25 tel kadar saçım geliyordu benim gördüğüm kadarıyla. İyi bir araştırma ve uzman doktorların tavsiyesine uyarak şöyle bir şey yapmaya başladım.
Minoxil forte sprey ( Farma firması) / uygulaması bir sabah-bir akşam kuru saça
Dermalute Şampuan ( Farma firması) / Yatmadan önce 2 defa şampuanlayıp masaj yaparak
Biotin 1000 mg kapsül ( Solgar firması) / Günde bir adet sabahları kahvaltıdan sonra
Günde 1 bardak sabah 1 bardak akşam süt
Aklıma geldikce 1 avuç badem,1 avuç fındık,4-5 tane ceviz yiyorum.
Saçımda seyrelme kalmadığı gibi ciddi anlamda saça dönüşen rengi saç rengine dönüşen tüyler çıktı. Saçlarım güçlendi.Alın bölgemin kenar açık bölümleri dolmaya başladı..
:) Kesinlikle deneyin tavsiye ederim.
Benimde saçlarda biraz seyrelme vardı, şakaklardan açılmaya başlamıştı hafiften.. Uzun süre uzun saçlı olarak takıldıktan sonra, 1 sene kadar kısa saçla gezdim.
Baktım bir düzelme yok :D Radikal bir kararla akşam saat 10 civarı evden çıkıp traş makinesi aldım. önce kafayı sıfıra vurdum. Ardından saçları jilet ile kazıdım.
Bir hafta kendime çok çirkin gözüktüm, ondan sonra gözüm alıştı. hoşuma gitmeye başladı :D
2 ayda 3-4 kez kazıdım. Saçların eksilen yerlerine haftada 1-2 kez sarımsak sürdüm. yaklaşık 2 aydır asker tıraşı yapıyorum.
Eksilen yerlerde yeni saçlar çıktı. şuan neredeyse isteğim kıvama geldi. Kel kalma korkumu da yenmiş oldum.. en fazla kazır devam ederim bundan sonra, yapmadığım şey değil :D
dedeler kel, baba kel, amca kel, dayılar kel...benim saçım dökülmesin de kimin saçı dökülsün :D ne yaparsam yapayım durmuyor dökülmesi koyverdim gitti.kelliğe alışmaya çalışıyorum...