götveren sen bu konuya girme o köylü saçınla :D
Printable View
gökhanoluk bak deşifre olduk forumda bide foto koysak imza yapar bu ibo bıyık
moruk nerden söyledin ben ektirdim diye bak başına iş aldın :D
bu arada mioxil forte kullanan varmı forumda?
minoxil bende carpıntı yaptı bıraktım
Arkadaşlar bugün Haznedar da esteworld e gittim saç konusunda muayene oldum. 3-5 aydır Gözle görülür bir dökülme oldu. Nedeni ni bilmiyorum. Yaşım 24, herhangi bir ağır depresyon stress travma benzeri bir durumla da karşılaşmadım. Hatta daha öncesindeki stressli yaşantıma oranla daha bile sakin geçti diyebilirim bu son 3-5 aylık dönem. Ama Saçlarım Hayat Bilgisi dizisindeki Müdür Amil bey stili aynı böyleden gözle görülür dökülme oldu. Her gören arkadaş tanıdık vs. dikkatini cekiyor dökülen yerler. Bende muayene olayım dedim esteworld de. Muayene sonucu doktor bana saçlarında kökten kaynaklanan bir zayıflama var saç köklerin saçlarını beslemiyor dediler. Peki dedim ne yapmamız lazım illa dökülsünde ektireyim mi diye? Onlarda bizde mezoterapi diye bir tedavi var. Oldukca da rağbet görüyor. Saç diplerine saçı besleyici bir madde enjekte ediyoruz. İncelen tüy leşen saçlar tekrar kalınlaşıyor ve eski haline geliyor. Senin saçların çok yeni döküldüğü için saçlarını kurtarma oranı çok yüksek dediler. Sonrada haftada bir seans ile uygulandığını ilk 10 seansın peş peşe olduğunu 10 seanstan sonra seans araları biraz daha açılıyor dendi. yani 10 seans peş peşe gireceğim Toplamda 2.5 ay yapıyor. Bu 10 seansın arasında 2 ile 4 seans ta Damardan kan alıp akyuvarların içinde bulunan Bir hormonu normalinin bilmem kaç katı arttırarak tekrar saç derinize enjekte ediyoruz dediler. Sonuç olarak bu tedaviler sonucunda seanslar bittikten sonraki ilk 3 ay içerisinde gözle görülür değişimleri hissedeceksiniz ve saçlarınızın eskisinden de sağlıklı ve kalın olması süreci toplamda 2.5 yıl sürüyor dediler. Bu arada bayağı tuzlu birde rakam cıkardılar. Sadece kafama takılan Bu mezoterapiye girenler en azından yılda bir kere tekrar uğruyorlarmış. Doktor a sordum ben bu seanslara bağımlımı kalacağım diye. Yani yılda 1 kere gelseniz Çok çok süper olur felan dedi yani kozmetik ve estetik sektörü olduğu için birazda pazarlamaya yönelmişler ne kabul ettirirsek ne yaptırabilirsek felan filan. Sonuç olarak bu konu hakkında sormak istediğim şudur. Bu mezoterapi hakkında bilgisi olan varmıdır. Ve Ne kadar güvenlidir. İyice dökülmesini bekleyip saç mı ektirsem diyede düşünmüyor değilim :D:D Bu arada saç ektiren arkadaşlar Saç ekimi yapıldıktan sonra ne kadar süre kafaları şiş kaldılar. Yani en azından sosyal hayatta dikkat çekmeyecek duruma ne kadar sürede geldi Bu kafa Meraktan soruyorum. Doktorun ilk saç tellerimi inceledikten sonraki lafı Senin Geleceğin parlak dedi :D Her ihtimali düşünür oldum.
update.kusura bakmayin telefondan yaziyorum.az once bir radyo kanalinda "BİOKÜR"isminde bir ilacin yuzde yuz sac cikardigi soylendi.siparis verdim.var mi biokur deneyen
çıkarıyorsa yorumları bekliyorum
benimde ciddi seyreldi
birde en sinir olduğum pompayı arttırırsak o hafta sanki daha fazla saç dokuluyor gibi
eğer yoğun bir hafta veya ay geçirirsem kızlarla takılmassam saçlarım gürleşiyor gibi piskolojik bir duşunce belirmeye başladı bende :D
Yaz tatilinde bende de çok acayip dökülme oldu. Duştayken resmen elim saç oluyordu. Halbuki edinburgh'daki musluk suyunun bizim damacana sulardan daha kaliteli olmasına rağmen anlam vermedim. Şimdi de bildiğin tuzlu suyla duş alıyorum, neredeyse yok gibi. Ama dökülen döküldü. :D proscar mı kullansam bir müddet napsam?
proscarda çok az almak lazım dozaj onemli yan etkileri var :D
tavuk eti erkeklerde saç dökülmesine sebep oluyor dünya genelinde tavuklara verilen östrojen hormonu yüzünden kellik başa bela...