Eczacıbaşı - Schwarzkopf
serum ve şampuanını kullanıyorum.
Henüz 1,5 ay oldu. dökülme durdu.
tavsiye ederim.
özgür abi seni böyle sevdik ektirme sakın böyle iyisin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bence bıraz stressten uzak durmaya calısın,ondan sonra bır uzmana basvurun
stress denen şeyden uzak durmak ne mumkun yahayatımızın her yerinde
en kotu bakırkoyden kadıkoye gitmeye çalışmam yetiyor zaten yarısını o yolda dokuyorm![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Aynen ...bugün bi kac yere gittim almak için kafama koymuştum bioxsin için satmak istemediler resmen ya vercem alcam dediklerin bunu öneririrz bu iyi felan ki bioxsinin 3 te biri fiyatında malzemeler bi işte bi iş var deyip baya baya dolaştım...cocuklugumdan beri tanıdım bi yere gittim oda aynısını dedi paranamı yazık diye ki 24 tane cıkıyo serum 3 kutudan sonra faydasını görürsen görüyorsun...doktorların tavsıye ettiği ve hiç biri yokken var dediği NOVOCRIN diye serum + şampuanını aldım 25 den 50 lira verdim bakıcam denicem...o kadar gezdim cok gözümden düştü o kadar yere gittim bi tane tavsiye edem olmadı....
stresten felan gecilmiyo kardeşler ya bi kac arkadaş yazmış karı dırdırı iş güç o bu derken stres yemek içmek gibi bişi hayatımızda cok sağolun bakım deneyip görücez..
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bugun bır arkadasım geldı benımde sacıma benden cok takmıs senın gıbı bır arkadas var dedı sımdı adamın sacı cıktı sanada ılacın adını ogreneyım soylerım dedı bende ıyı dedım yarım saat sonra benı aradı adamla konusturdu anlattı bıoxcın ama eczanede satılan degıl dedı hakıkısı budur dedı ırandan gelıyormus devamlı uc numara saca sabah aksam masaj seklınde uyguluyorsun dedı bır ay sonra etkısını gorursun dedı ve tek parmak masaj yap dedı cunku ıstenmeyen sekılde tuylenmeler olabılır dedı bende ne soylıyım daha aramadım ılacı satan adamları ılk baslarda bıraz kızarıklık yapar bırazda kepek yapar dedı ama cok etkısı var dedı denemekte fayda var adamın numarası var ısteyene verebılırım
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
shen min erkek versiyonlarını kullandım.
ikinci evre olarak bioxcine geçtim.
analize gittiğimde saç çıktığını gördüm.
memnunum.
Günde kaç tel saçınız dökülüyor?-HABERTÜRK
"Her sağlıklı saç folikülü sayısız kez kendini yenileme yeteneğine sahiptir. Günde 50 ile 100 saç telinin dökülmesi normal kabul edilir. Mevsimsel değişimler ise bu sayıyı iki kat arttırabilir” diyor ve saç dökülmesinin ne zaman ciddiye alınması gerektiği hakkında şunları söylüyor:
“Durum tespiti için, basit bir test uygulayabilirsiniz. Bu test için saçlarınızın en az iki gün yıkanmamış olması gerekmektedir. Testi uygulamak için önce parmaklarınızı saçınızın ön çizgisinden arkaya doğru götürün. Sonra, elinize gelen dökülmüş olan saçları bir kâğıt üstüne koyun. Beş kere bu hareketi tekrarlayın.
Toplam 10'dan az saç teli varsa: Her şey yolunda saç kaybı normaldir.
10–15 saç varsa: Mevsimsel saç dökülmesi başlıyor denebilir. Saçlarınızı desteklemek için vitamin tedavisine başlanılabilir.
15'ten fazla saç varsa: Saç kaybı var demektir. Tedaviye ihtiyaç vardır.”
bu arada bu test bana tuzak gibi geldi.. 2 gün yıkanmayacak saçlar, kesin 10 telden fazla dökülür parmaklayınca![]()
![]()
benim çok enteresan bir durumum var tatile çıkıyorm 1 tane bile dokulmuyor kafamda saç çıkmaya başlıyor
tatilden donduğum hafta yastığımda saç gormeye başlıyorumsanırım iş hayatı hiç bana gore değilde napıcam bu durumda bilmiyorum
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende pek birşey yok ama gördüğüm kadarıyla dökülmeyi durdurmak için %5 minexidil içerikli şeyleri kullanmanız iyi. dökülme duruyor sanırım. ama yeni saç için en sağlam yol direk saç ekimi. paraya kıyacaksınız biraz. ama ilaçların uzun vadede fiyatı sanırım saç ekimi fiyatını geçebiliyor. iyi hesap yapın![]()
Bu arada pantogar adlı hapı kullanan var mı ?
Var ise bi cacığa yarıyor mu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)