ahh ahh paranın gözü kör olsun.arabaya harcasan kendine para yetmiyo kendine harcasan arabaya yetmiyor.bence yaptırmışken tam yaptır derim.bu arada kapakları aldınmı?
ahh ahh paranın gözü kör olsun.arabaya harcasan kendine para yetmiyo kendine harcasan arabaya yetmiyor.bence yaptırmışken tam yaptır derim.bu arada kapakları aldınmı?
ben 2 sene önce ya manifold yada saç ektiricektim gittim manifold aldım, sonra çok pişman oldum bi daha o hataya düşmem
komplede ektirebilirim tamamen o anki duygusal duruma baglı
tek sıkıntım 1 sene sürüyor herşeyin yerine oturması
kapakları bilmiyorum yiğeni gönderdim almaya naptı bilmiyorum, tam arıza ordakiler
gökhan abi bırak saç ektirme olayını gözünü seviyim kötü duruyor sonradan olan saçlar
seni seven kelini de sevsin yoksa hiç sevmesin zaten![]()
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
valla yaptırırsan tam olsun bence.bende de durum aynı ayakkabı yırtık gidip ayakkabı alacağımıza arabaya harcıyozkeşke sürat kargoya vermeseydim.
Allah'a şükür ve hamd olsun çok sexi saçlarım vardır![]()
stv'de maceracı diye bi program var,
sunucusu murat yeni,
önce ki ve sonra ki haline bi bakın adamın anlıycaksınız ne demek istediğimi![]()
gökhan abi o fotoları gördükten sonra kelinin sexiliğinin farkına varıcaksın sdjalkdsjd![]()
![]()
eve geldiğinde cevabını veririm..
+ olarak
bende saç ekimine tedirgin yaklasıyordum çim adam görüntüsünden çok korkuyordum, ama yakın sevdiğim bi abim ektirdi onun kafası tarla gibiydikomple ektirdi sonuç mükemmel, onu görmeseydim bende ektirmezdim ama kafamda soru işareti kalmadı artık ektiricem
![]()
yahu bu ünlüler sadece bildiğimiz daha kimbilir neler var ektiren.mustafa sandal yanlış bilmiyorsam tarkanda ektirdi.offsayt gözüken bir taraf göremedim ben bu adamlarda.
gökhan abi sadece google'a murat yeni yazıp görselleri tıkla sen![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)