ektireceksiniz hacı! ama yılların acısını ektirirken çıkarmayın...saç ektirenlerin çoğu ibrahim erkal gibi geziyorkaşla şaç arası 2 cm
![]()
ektireceksiniz hacı! ama yılların acısını ektirirken çıkarmayın...saç ektirenlerin çoğu ibrahim erkal gibi geziyorkaşla şaç arası 2 cm
![]()
benimde saçlar gitmeye başlamış arka tepeden.berber aynayı vurdu ısık altında ,deniz gibi düşün diğer yerler derin bi orası sığ gibi alttan deri görünüyo ahah,saçı böyle elinle tuttuğunda dipleri acıyor sadece oranın.
Kellerin testestronlari yüksek olurmuş üzülmemek lazımbendede hafiz cardio cinko hapi almistim azalea oldu ama tamen gecmedi tabikide
bu topicten banada lazım![]()
minoxil kullanın çok etkili
benimde düğün fotolarım çok efsane kodumun fotografçısı nasıl bir ışıkta çektiyse saçlarda balyaj var gibi duruyor![]()
benim saçlar at kılından dayanıklı maşallah 4 sene kadar 2 ayda bir düzleştirme(defrüze, şu brezilya fönü denen şeyden) yaptırmıştım bana mısın dememişti
bir ay içinde savunma sanayi ile anlaşma imzalayacağım benim şaçlardan çelik yelek yapacaklar![]()
Ben son zaman evigen kullaniyorum .
Saclarimda cok ciddi guclenme ve daha az dokulme oluyor. Hatta belki pisikolojik olabilir ama daha kisa surede daha cok uzuyor
Suan piyasada bulmak biraz zor ama sanirim yakin zamanda evigen i eczanelerde cesitli sekillerde temin edebilecekmisiz sampuani bakim yagi gibi cesitlerle . Kendi adima tavsiye ederim .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ben ektirdim kurtuldum valla 4 ay oldu yarısı çıktı ama yetti şimdiden mutluyum,
Grow up! this is just a car
aktardan bı karısm yag aldm 2 gunde 1 surup sacta bekletyorum sonra yıkıyorum dokulme gozle gorulur sekılde azaldı 1aydan fazla oldu kullanalı. Memnunum ısteyene aksam adını evdn bakar yazarm.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
If there was keramet in hair, It would not grow in your ass![]()
Kelim fena seksiyim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)