Minoxil gerçekten etkili. Kullanmıştım bıraktım tekrar başlayacağım bu 3 lü kombinasyon ile.
Teşekkürler bilgi için.
Minoxil gerçekten etkili. Kullanmıştım bıraktım tekrar başlayacağım bu 3 lü kombinasyon ile.
Teşekkürler bilgi için.
Olmaz olurmu. Ben yazılımcıyım ve stresten ülser başlangıcı teşhisi koydularve saçlar gitmeye başladı. Minoxili uzun vadede kullanmak gerçekten etkisini gösteriyor. Çevreden aldığın güzel tepkiler de moralini yerine getiriyor.
Minoxili kullanırken dikkat etmeniz gereken :
--Yatarken sürmeyin ya sürün bekleyin yıkayın yatın yada o günü geçin. Yatarken sağa sola sürülüp olmucak yerlerinizde tüğlenmelere sebep olabilir.
cem vatan hainlerine DUR demedinin yolu;
Evotech stage2,custom garage dp,bmc filtre,forge dv,ngk iridium buji
mi ?
Dr.Ecu
Cem yazdığın reçeteyi bende uygulayacağım şimdiden allah razı olsun
yazdığın şampuan yerine minoxilin şampuanını kullansam daha iyi olmaz mı ?
şu reçeteyi bende deniym bi ya zaten dokuluyo kaybetçek bişe yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Beyler yılan yağı ve yılan yağı şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim. Aktarlardan alabilirsiniz faydası kesinlikle var. Kullanımı yazıyor pakette
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Benim saçım 2 yıldır felaket dökülüyordu ama bölgesel açılmadan çok genel bir dökülme sorunu yaşadım.bununla birlikte saç kalitesi düştü ve saçlar inceldi..Herşeyin başlangıcı diş problemlerinden sonra oldu,ardından bademcik iltihabı geçirdim.Halen yarım kalan kanal tedavisinin neden oldugu sorunlarla uğraşıyorum..Bu problemler bağışıklık sistemini etkilediği için saç dökülmesine neden olabiliyormuş,alakasız geliyor ama araştırmalar bunu gösteriyor..Herkesin dökülme nedeni farklı olabilir tabi,yinede dişçiye görünüp dişleri kontrol ettirmekte fayda var.Bademcik ve troid problemleri olup olmadıgına da kesinlikle baktırmak gerekiyor..
http://www.hastane.com.tr/saglik/sac...curukleri.html
Şaç dökülmesi için en etkili tedavi yöntemi FDA onayı olan propecia,minoksidil ve nizoral şampuandır..Biotin,çinko vb vitaminlerde destek açısından fayda sağlıyacaktır elbette..
2 Ayda Sa karma pular - Sa Dklmesi
‘Ultimate Driving Machine’
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)