User Tag List

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
381 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Saç dökülmesi sorunu...

emirercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arkadaşım tr'deki en iyi doktorlardan birine ektirdi 1 kökü 2.5 euro 3 - 3.5 euro'ya eken doktorlarda var..Ama sonuç mükemmel,kimse ektirdiğini anlamıyor.Etrafta kompLe kafasını 4 binlira'ya ektirip çim adam gibi dolaşan o kadar adam var ki,dikkatli olmak,iyi arştırmak lazım..
    ‘Ultimate Driving Machine’

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu cok uzunca araştırmış biri olarak
    erkek tipi sac dökülme sorununuz var ise kullanılan ilaçların tabiki güçlendirme, dokulmeyi geciktirme ve dolgun gorunum elde etmesi olacaktır.
    fakat, erkek tipi sac dökülmesi olan birinin dökülen sacların yerine çıkması gibi herhangi bir cozumu yoktur maalesef eninde sonunda saclar zayıflayıp dokuluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    --Yatarken sürmeyin ya sürün bekleyin yıkayın yatın yada o günü geçin. Yatarken sağa sola sürülüp olmucak yerlerinizde tüğlenmelere sebep olabilir.
    !!
    O derece yani, yanlislikla kolumuza degdiginde oradan sac mi cikiyor? Oyle ise koseler icinde sakal cikarir bu sey..

Umarim isinize yarar, mutlu eder sizi..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir çok eczanede bulabilirsin valla gel tanışır gezeriz. Yemek işi bizden olur hadi hayırlısı..
    18 ayımı gecırdım,kayseri den çıkıs o çıkış bi daha tovbe gitmem dedim ama saç cıkarsa sebep olur artık
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspava983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk defa birinin olumlu sonuç aldığını görüyorum mümkünse bir resim paylaşırmısın?
    Mumkunse bir resim alabilirmiyim

Yaa kardes gecenin bu saatinde sesli sesli guldurdun beni yaa Hahhaaaa

Imzali mi olsun resim , soyle yeni cikan kivircik tuylerin uzerine afilli dolmakalem ile atilmis bir imza )

Hayal etmeye calisiyorum resmi valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncesi;

Sonrası;

Reçeteyi yazmıştım. 4 ay öncesi ve sonrası buyrun. Aynı yer, aynı sac uzunluğu , aynı ışıklandırma, aynı saç ıslaklığı.
    Sac uzamis burada...Ama 2nci resimde yuz guluyor , sakalida koyuvermissin Ohenkle dans ediiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sac uzamis burada...Ama 2nci resimde yuz guluyor , sakalida koyuvermissin Ohenkle dans ediiler
    sadece saç uzaması değil be hocam...baya baya ön yan taraflarda saç çıkmış tepe bölgede minoxil ve proscar tarzı ilaçla başarı sağlama oranı yüksektir fakat ön bölgede başarı sağlamak gercekten cok zordur arkadaş bence büyük bir başarı elde etmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar meral sasmazoglunun bulusunu tavsiye edicem size..tv de programda izledim dunyada deriden sac diplerine etki eden formulun kendinde oldugunu ve bu sayede olu hucreleri canlandirdigini yeniden ciktigini iddia ediyor..urunun arkasinda olup kendisi ile email yoluyla irtibata gecebildiginiz sistemi var..60 tl serum sampuan kuru. Siddetle tavsiye ederim internete isim olarak yazin cikiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dnr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olu hucreleri canlandirdigini
    bu söz, o ürünün palavra olduğunu ispatlar.. ölü hücreyi dirilten bir ilaç dünyada yok, henüz keşfedilmedi.. nedense böyle bol keseden atanlar hep bizim türkler oluyor.. kanada menşeili minoxidil üzerinde hiç böyle palavralar yok. "herkeste işe yaramayabilir, genelde kafanın cortex bölgesinde daha çok işe yarar, 4 ay sonrasında saç gelişimi görmezseniz ürünü bırakın" gibi doğru düzgün, ayağı yere basan ifadeler var..

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    !!
    O derece yani, yanlislikla kolumuza degdiginde oradan sac mi cikiyor? Oyle ise koseler icinde sakal cikarir bu sey..

Umarim isinize yarar, mutlu eder sizi..
    Zaten kendi prospektüsünde başka bir yere sürülmemesi yazıyor ayrıca bazı arkadaşların alın bölgesinde tüğlenme olduğunu da gördüm!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem'in reçeteyi bende uygulayacağım ama kimse bioxcinden bahsetmemiş.Ben sadece Bioxcin Forte şampuanı 2 ay kadar kullandım ceminki kadar verimli olmasa da baya bi düzeltmişti saçın durumunu.Şu 1 ay kadar bırakıp biomen'e geçiş yaptım daha fena halde kafada açılmalar meydana geldi. Bu tip şampuan ilaç vb.. ürünlerde bırakınca dökülme olayı hep oluyor galiba.İlelebet bunlara bağımlı mı yaşıyacağız
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim saçım 2 yıldır felaket dökülüyordu ama bölgesel açılmadan çok genel bir dökülme sorunu yaşadım.bununla birlikte saç kalitesi düştü ve saçlar inceldi..Herşeyin başlangıcı diş problemlerinden sonra oldu,ardından bademcik iltihabı geçirdim.Halen yarım kalan kanal tedavisinin neden oldugu sorunlarla uğraşıyorum..Bu problemler bağışıklık sistemini etkilediği için saç dökülmesine neden olabiliyormuş,alakasız geliyor ama araştırmalar bunu gösteriyor..Herkesin dökülme nedeni farklı olabilir tabi,yinede dişçiye görünüp dişleri kontrol ettirmekte fayda var.Bademcik ve troid problemleri olup olmadıgına da kesinlikle baktırmak gerekiyor..

http://www.hastane.com.tr/saglik/sac...curukleri.html

Şaç dökülmesi için en etkili tedavi yöntemi FDA onayı olan propecia,minoksidil ve nizoral şampuandır..Biotin,çinko vb vitaminlerde destek açısından fayda sağlıyacaktır elbette..

2 Ayda Sa karma pular - Sa Dklmesi
    Agzında diş kalmamış ne şarapcılar var kafada saçlar fırça gibi.Onları incelememişler mi hiç
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dermalute şampuan dediğin bu dimi :
    Dermalute Şampuan | Eczaonline

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler yaza yaza dilimde tüy bitti ama hiç söylediklerimi kaale almıyorsunuz. şampuanlar saç dökülmesine olumlu, olumsuz katkı vermezler. derinin altından nüfuz edip, saç köklerine ulaşabilmesi için saatlerce duşta beklemeniz gerekir. bu pratik olarak mümkün değildir. saçını köpürtür, 1-2 dk yıkarsın. sonra suyu basar durularsın. hani nerde kaldı şampuanın etkisi?
    placebo etkisinden başka etkisi yoktur. ben bu saç dökülmesine yıllarımı verdim. bir çok uyduruk ürünü (faboa 101d, biotin, bioksin, vs vs) denedim, paramı çöpe attım. bir nevi uzman sayılırım.
    propecia ve minoxidilden başka ürüne para hacamayın. işe yaramaz. şampuanın en ucuzunu en katkısız olanını kullanın. şapka takmak, jöle sürmek saçları dökmez. saçı kazıtmak saçları kuvvetlendirmez.

İnce ve Güçsüz Saçlar | Transmed
    Saç Dökülmesi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! - Askmen Türkiye - Mynet

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı sorundan bende gıttım doktora zamanında..adam dedı kı ırsi olan sac dokulmelerinde yapacak birsey yoktur ta ki bugune kadar artık minoxil var git onu al ben sana yazsam ılacta yazarım ama bir işe yaramaz dedi adam..gittim aldım kullandım ve gercekten durdurdu..yanlz aradab 6 7 ay gecınce tekrar baslıyor yıne kullanmka gerekıyor..

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dermalute şampuan dediğin bu dimi :
    Dermalute Şampuan | Eczaonline
    Evet dermalute şampuan bu. Benim saçımda yağlanma biraz fazlaydı o sebeble kullandım işe yaradı baya.

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler yaza yaza dilimde tüy bitti ama hiç söylediklerimi kaale almıyorsunuz. şampuanlar saç dökülmesine olumlu, olumsuz katkı vermezler. derinin altından nüfuz edip, saç köklerine ulaşabilmesi için saatlerce duşta beklemeniz gerekir. bu pratik olarak mümkün değildir. saçını köpürtür, 1-2 dk yıkarsın. sonra suyu basar durularsın. hani nerde kaldı şampuanın etkisi?
    placebo etkisinden başka etkisi yoktur. ben bu saç dökülmesine yıllarımı verdim. bir çok uyduruk ürünü (faboa 101d, biotin, bioksin, vs vs) denedim, paramı çöpe attım. bir nevi uzman sayılırım.
    propecia ve minoxidilden başka ürüne para hacamayın. işe yaramaz. şampuanın en ucuzunu en katkısız olanını kullanın. şapka takmak, jöle sürmek saçları dökmez. saçı kazıtmak saçları kuvvetlendirmez.

İnce ve Güçsüz Saçlar | Transmed
    Saç Dökülmesi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! - Askmen Türkiye - Mynet
    Abi şampuan konusuna katılıyorum. Ama yinede yağlanma varsa şampuanı doğru seçmek gerektiğini düşünüyorum. Sende sonuç ne oldu abi peki ?
    Vw Cc & Mk 5 Gti

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şampuan olayı gerçekten kolpa ama aşırı yağlanan saçta çabuk dökülüyor şampuan en azından onu engeller.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet dermalute şampuan bu. Benim saçımda yağlanma biraz fazlaydı o sebeble kullandım işe yaradı baya.
    Benim saçım 1 gün geçince yağlanıyor bu normal mi yoksa biraz fazladan kasıt nedir?

Birde saçın yağlanması kötü birşey mi yani dökmeye sebep birşey mi ?

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem saç uzmanı oldu
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)