beyler saçlarım allaha şükür aslan yelesi gibi dökülme yok ama ne olur ne olmaz dökülmeye karşı dökülmeden önce önlem alabiliyomuyuz![]()
beyler saçlarım allaha şükür aslan yelesi gibi dökülme yok ama ne olur ne olmaz dökülmeye karşı dökülmeden önce önlem alabiliyomuyuz![]()
Saç dökülmesini minoksidil içeren spreyler ve losyonlar harici birde propecia isimli hap engeller.bu iki ürün fda onaylıdır.fakat kullanmayı bıraktığınızda rebound etkisi yapar yani yoğun bir dökülme olur.saç olmayan bölgede hiç bir ilaç,losyon,hap saç çıkartamaz sadece cansızlaşan saçların büyümesi ve yoğunlaşmasını sağlar.birde kimyasal içermeyen organik bir şampuan kullanın,bioxin vichy vb şampuanlara losyonlara boşa para vermeyin yazık olur paranıza.
Benimde.saclarim feci dokulmeye basladi. Burada yazilanlari uygulamaknistiyorum ama once bir doktora gidicem. Hangi bolume gitmek lazim ?? Hergun avuc avuc sac geliyor elime
74 model sehpa...
defne sabunu ve yatarken tülbent bağlama ile ben dökülmeyi engellemiştim![]()
nickime kadar..
işe yarayan bir reçete varsa sayfa başına koyulsauygulasak bu gidişle bende kel kalıyorum
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Bizdeki minoxil ile amerkadaki minoxil kirkland arasinda fark var mi? Yoksa bosu bosuna siparis vermeyelim te amerikanyadan?![]()
"Korkmadık, savaştık"
Benim kuzenim kendini bu işe adadıaşağıdaki tarif büyük 3 lü
1-nizoral
2-propecia(hayatın boyunca kullanacan,kuşa yan etkisi var dedi
3-rogaine(hayatın boyunca kullanacan)
büyük 5 li yaparım diyen varsa yukarıdakilere artı
4-emu yağı
5-copper peptide
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)