bu nasıymış ya :D bi ayağa mor diğerine lacivert mi giyiyosun
Printable View
yazmakla bitmez valla :D
Mesajları okuyunca anladım.Benim rahat bir kişiliğim var :) Simetri takıntım var sadece..
odamda sivrisinek varsa öldürmeden uyuyamam :)
Jantlardaki balata tozuna deliririm:)
arabada arka camların açılması oda gıcık eder :)
daha vardır aklma gelenler:)
Televizyon açık olmadan asla uyuyamam.
Kadife ve yünlü giysilere elimi sürmem, giymem.
Şu para takıntısı ve simetri takıntısıda var :D simdilik alıma gelenler bunlar
Benim araba park etme hastalığım var ve bunun yüzünden arkadaşlarımla çok atışıyorum aracımı kesinlikle güneşe park etmem ve çok iyi yanaşırım sıfıra sıfır ne olursa olsun yola bakan dikiz aynasını kapatırım her şekilde kapılarını kontrol ederim. aracım her ne olursa olsun ne kadar aciliyetim olursa olsun bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum..
arabayı kilitlerken birkaç sefer kontrol ederim olmadı tekrar kilitlerim birde bankamatikten para eçktikten sonra illa geri dönüp bakma huyum var sanki arkamdan paralar saçılacakmış hissine kapıldığımdan:D
odada ses olursa tv vs asla uyuyamam
yünlere kesinlikle degemem
şapka takıldıgında şapkamın güneşlik kısmına vurulması beni benden alır o anda herkeze vurabilirim.
kapşonlu elbiselerimin iplerinin çekilmeside beni benden alır...iş yapıcakmıs gibi birini çekerler sert bi şekilde net olarak bunu yapana saldırırım..
tuvalet alaturka yada alafranga fark etmez temiz olması kirli olmasıda fark etmez hiç tiksinmem faket SESSİZ olucak konsantre olamıyorum.
arkamdaki arabaların beni takip edip etmedigine bakarım.
aklıma gelince dvm... :)
ayrıca
Aldığım araç her ne olursa olsun arka sisleri tekliyse direk gider elektirikçiye çift yaptırırım.
Ön camlarımın aynı hizada açarım çok dikkat ederim aynı seviyede durmasına
Arka camları kesinlikle açtırmam (arkadaşlarımla çok kavga ederim bu yüzden :D)
Kesinlikle aracımı yıkatırım ne olursa olsun pis binemem
Bazen psikolojimin bozuk olduğunu sanıyorlar :D
arabaya el sürülünce acayip bunalıyorum, babamda olsa dayanamam tepki gösteririm özellikle tavandakı kaplamaya tırnağıyla bakanlardan nefret ediyorum
yazsam buraya sığmaz ama :D en çok taktıklarımı yazayım..
1) cep telefonunu elimde taşırım cebime asla koymam (koydugumda kayboldu sanıp etrafta arıyorum)
2) buluşmaya geç kalınmasına uyuz olurum 5 dk bile olsa küfür ederim :)
3) dışardan geldim mi banyo yaparım az terlesem bile kendimi pis hissederim
4) kendi evimin dışında tuvalete giremem
5) arabada kac kişi olursa olsun en geriye alırım koltuğu ve baya bi yatırırım
6) paraların hepsi yeni olmalı böyle gıcır gıcır eskilerini bi şekilde değiştiririm :)
7) saçımı kestirdikten sonra ense kılları ele gelir şekle geldiği an berbere giderim
8) asla yumuşak yastıkta yatamam
9) araba yıkandıktan sonra 1 saat kontrol ederim
10) asla hiçbir ayakkabımın botumun bağcıklarını bağlamam :S rahat bi şekle getirir bağcıklara düğüm atar uzayan kısımları keserim :D :D
bu kadar yeter sanırım :D :D
kurşun kalem sesi, zımpara sesi bunlara dayanamam. arabayı park ettikten sonra kapıların kitlendiğinden bir türlü emin olamam. trafikte dibimden gelenlere oracıkta takasım gelir bide :)
Bazıları takıntılarını yazmış ama bazılarıda prensip bence ;)
Asansör beklerken aşşa inicek adamın yukarı tuşuna basmasına tilt oluyorum
Bankada gişeye yaklaştığımda daha hiç bir şey söylemeden ukala bir tavırla işlem almıyorum diyen vezne görevlisine.
hangi arıza olursa olsun tamircilerin söylediği bunlarda kronik arıza hepsinde oluyor laflarına.
sokakta sigara içen bayanlara tilt oluyorum
aklıma gelenler bunlar :)
sabahları kafamı soğuk suya daldırım ayılmak için
araba konsolundaki toza matlaşmaya dayanamam arabanın içini kendim yıkarım mutlaka
pc laptop kendim toplarım illa tv yerine harici tvbox lı monitör kullanırım
fiberlik işlerimi kendim yaparım arabada macuna dayanamam
özel kendim tasarladıgım veya yaptırdıgım şeylere takıntılıyımdır
Aynen kelebek camları bile kontrol ediyorum,yalnız degilmişim ya sorunlu zannediyordum kendimi,kim bilir belkide hepimizde sorunlar vardır :D
-Duş aldıktan hemen sonra dışarı çıkamıyorum,hasta olurum diye tırsıyorum yaz kış farketmiyor
-Parça kırmızı et yiyemiyorum,ama köfte vs..şeyleri yiyebiliyorum
-Tuhaf tuhaf böcekleri sevmiyorum,bir açık mekanda masaya degişik bir böcek düşünce ya da üstümde görünce durmadan üstümü başımı elimle kontrol ediyorum mekandan kalkana kadar gidiyor olay :)