bir de teybin sesi 20-25-30-35 gibi rakamlarda olacak illaki :D 19da olmaz 23te olmaz mesela :D:D
Printable View
bir de teybin sesi 20-25-30-35 gibi rakamlarda olacak illaki :D 19da olmaz 23te olmaz mesela :D:D
bende takıntılı insanlara kılım :) hiç misafir edesim gelmez.
oh normalmişim :D
aman dikkat et :D
http://img.youtube.com/vi/cXMqi7NcP64/0.jpg
Aynen oturup düşünsem 3-4 tane gelir.. 12 sayfayı bi okuyayım dedim, 6 sayfada neredeyse herkesin yazdıkları bende de vardı :D Dedim bir toplayayım ne var ne yok :D
Valla gayet mutluyum.. Oradakilerin hepsi aynı anda üstüme gelecek değil ya :D Ki zaten benimle tanışsanız görürsünüz dışarıdan dünya hiç umurunda olmayan, uyuşuk, uyanıkken bile uyuyormuş gibi duran biriyim.. Kimseyi rahatsız etmiyorum o yüzden :D
ince duran her nesneyi gözlerimi şaşı pozisyona getirerek görüntüyü ikiye ayırıyorum,bir türlü vaz geçemiyorum.
catal bıcak bırbırıne carpınca o sesten tuylerım dıken dıken oluyo usuyorum :)=
camların birbirine surtmesi sonucu cıkan ses, kafayı yiyorum. Babam avizeci benim bi de kumlanmıs mat camları silerken bir ses cıkar tısır tısır, öldür beni daha iyi...
Evden çıkarken mutlaka ellerimi yıkıyorum..Otobüse bindiğimde cam kenarında oturup evden gideceğim yere kadar kaç tane Honda var onu sayıyorum.Eve tekrar dönüşümde saydığım Hondaların sayısı birbirine eşit mi onu hesap ediyorum.(hiçbi işime yaramasa da takıntı:)..Kendi arabamızla seyehat ettiğimizde asla cam kenarına oturamıyorum mutlaka arka-orta koltukta oturup yolu görmek istiyorum...Arkadaşlarımla buluşmaya çıktığımızda buluşacağımız saatten 10.dk erken gidiyorum çünkü geç kalmayı ve bekletilmeyi sevmiyorum.Hergün gece 4te uyanıp ellerimi yüzümü ve ayağımı yıkayıp tekrardan uyuyorum.(bundan nefrettt ediyorummmmm)...Kedilerden aşırının ötesinde korkuyorum.Fotoğralarını tesadüfen görsem bile midem bulanıyor.Eğer çok sevdiğim bir insan bile olsa kedi besliyorsa ya da geçmişte beslemişse onun evine asla gidemiyorum:( ...Hergün bir bulmaca çözüyorum ve ingilizce kelime ezberleyemeden uyuyamıyorum..Ev dekorasyonu hakkında ciddi rahatsızlığım var.Bir yere misafirliğe gitmişsem dolaylı yönden ya da doğrudan yerini beğenmediğim bi eşya olursa yerini değiştirmelerini öneriyorum..Bayanların araba sevmelerini anlamlandıramayan ve bunda bi neden arayan erkeklerden nefret ediyorum.Tamam erkekler kadar arabalar konusunda bilgili olamayabiliriz.Ama sevmenin nedeni mi olur..herneyse çok takıntılı bir insanım ben yahu:))yazmakla bitmez...
yazılanları okumaz olaydım, tüm yaptıklarımın gözümün önüne geldi. çok hasta hissediyorum la kendimi şimdi.
arabada cüzdan, ruhsat bırakmak.. sonra eve gidince bunun güvensiz olduğuna kanaat getirip, gidip almak. Aldıktan sonra arabayı kitlediğini unutup, kapıları tekrar kontrol etmek için 100 mt. den geri dönmek. bu olayın her gün tekrarlaması.
takıntı tik aynı şey mi bilmem ama, izlemeyenler için kütahyalı çiçekçi.. :D
‪Tikli Adam tiki küfür etmek kütahyali cicekci‬‏ - YouTube
bende leke, toz takıntısı var. acayip derecede arttı son zamanlarda. en son baya bi suyunu çıkardım hatta :D adana otobanında, tekiri geçtikten sonra shell var bilen bilir, orda arabayı yıkattım, kuruladım, ayaküstü yapılmış bi işlemdi, uzun süre otobanda seyrettiğim için sinek böcek bi ton şey yapışmış, acayip rahatsız olurum. normalinde kendim yıkarım genelde, başkasına emanet edemem ama böyle bi durum olduğu için yıkattım. fakat güneş vardı ön camda su lekesi olmuş, 160'la gidiyorum. kapının cebinde muhakkak bi bez olur, çıkardım kafamı elimi camdan, o hızda giderken cam siliyorum :D ondan sonra girdim içeri, içime bi huzur çöktü sanki :D
bunun dışında muhakkak arabanın kapısını kontrol ederim kilitledim mi diye, kıl tüy görmeye dayanamam, yatak örtümü muhakkak jilet gibi yaparım, beğenmediysem komple kaldırır tekrar yaparım, neresi olursa olsun kimin evi olduğu farketmez banyo temiz değilse girmem, temizleyebilecek gibiyse temizlerim. ama evde geçerli bu durum sadece, umumi yerlerde takmam o kadar, bir daha gelmeyeceğim için :D çatal, bıçak, bardakta leke falan varsa temizlerim, her gün kesinlikle banyo yaparım, yapamazsam uyuyamam :D vesaire vesaire bi ton şey var. halbuki dünya yansa bir çöpüm yanmaz ama bazı şeylere aşırı takık olabiliyorum.
Güncelliyim dedim arkadaş mevzusunu açtı bugün.
Gece yatarken çorap giyemem.Hava ne kadar soğuk olursa olsun üstümün örtüldüğünü hissedersem uyanır atara bağlarım.
Dişlerimi günde 2 kez fırçalamadan yaşayamam.
Evde-arabada kesinlikle sigara içirtmem.Evde annem içiyor oda balkona çıkıp içiyor.
Arabada yemekte sınır yok .içmede fişne suyu vs leke yapanlar hariç sınır yok tek sıkıntı sigara.
Perdeyi kapatmadan yatamam.
Arabayı kumandadan kitlesemde birde elle kontrol ederim.
Cüzdan sağ arka cepte olacak.
Güneş gözlüğümde parmak iz olmayacak.
Odam kesinlikle dağınık olacak ama pis olmayacak(dağınık değilse eti canga reklamı modeli kendim dağıtıyorum)
parayı elledikten sonra ellerimi yıkarım
yemeğime dokunanın boğazını sıkar o lokmayı yedirmem
Sürekli naneli mint-delete bulundururum.
Arabanın kapılarını kilitledim mi diye elli defa dönüp bakarım.
Seviyesi sayiyla ölçülen seyleri hep 5 10 15 gibi 5in katlarında bırakırım :D
Arabada sigara içirmem
Arabayı asla ve asla beklemeden çalıştırmam ve bir kere fan açmadan stop etmem.
Radyo kanallarını gezerken 1den 6ya ya da 6dan 1e sırayla gecerim :D
Arabayla rögar kapağının üstünden geçemem ortalamam gerek geçmek zorunda bile kalsam karşıdan gelen arabanın geçmesini bekler onun şeridine geçerim yinede geçmem ama geçmem ya geçince kendimi kötü hissederim destek almam gerekli sanırım :D
temizlik konusunda takıntım (başka evde kalamama,ortak banyo,wc kullanamama gibi) vardı askerden sonra bitti,gitti :D
aşağıdakiler hala var ama :)
arabayı yeni yıkamışsam su birikintisinden geçmem yolumu değiştiririm,mecbursam durma hızında geçerim:)
araba kullanırken arkada oturanların camı açmasından nefret ederim,bu yüzde arka cam kilidi sürekli on modundadır.araba kullanırken yanımdaki arkadaşın müziğin sesini açmasına ayar olurum,hemen kısarım:D
en sinir olduğum durum ise yeni yıkanmış arabanın camlarının açılmasıdır.camdaki o su izinden nefret ederim:D
serviste arabaya bakım yaptırırken mutlaka başında beklerim,eğer servistekiler bekleme salonuna geçin yasak falan derse bir daha o servise uğramam :D