aynen bendede var aynısı
Printable View
benimde çok tuaf takıntılarım vardır :D
1.Yanımda birisi yemek yerken ağzını şaplatmasından nefret ederim :)
2.Elime para alırsam ve elime istemeden de para dokunursa direk ellerimi yıkamam lazım rahat duramam :)
3.Toplu taşıma araçlarında herkesin tuttuğu yerleri tutmamaya özen gösteririm mikrop kapçakmışım gibi hissederim,bu huyum yüzünden bir gün araç fren yapınca yere düşücem :)
4.Ellerini yıkamadan sofraya oturan insanlardan nefret ederim mutlaka kaldırıp ellerını yıkamasını ısterım :)
5.Arabayı kitlerim ardından tekrar gidip açık bir yer varmı diye gider bakarım :)
yarın kelimesinin a harfine şapka takıp kullanmasına acayip takıntım var
yanımda ağzını şapurdatarak yemek yiyen adama takıntım var sürekli uyarırım
arabanın kapılarını bir şöför bir yolcu olarak 10kere rahat kontrol ederim
ceplerimi dışarıda defalarca kontrol ederim
Disari cikarken surekli saat takarim bakkala bile olsa , yatarken parfum sikmak ki bunu yapan tek rahatsiz ben degilim :D Film ve muzik cdlerim isim sirasina gore sirali olur genelde . Takinti iste :D
ha bide para takıntım vardır, dıştan bakıldığında büyükten küçüğe gidicek ve hepsi tek yöne bakacak paraların:) aynı hizada bir nevi
takıntı mı bilmem de
çorabı da ayakabıyı da sağ ayak önce giyerim. sol imkansız giymem önce:)
arabanın havalandırmalarını eğer oturan yoksa kapatırım yolcu tarafını:)
duş almadan dışarı çıkamam, eve geldim diyelim tekrar çıkacam, yine duş alırım:)
arabayı alsam da almasam da anahtarı yanıma alırım sanki eve hırsız girecek ve anahtarımı çalacak diye sanırım:)
aklıma gelmiyor başka
beni sollamaya çalışan biri varsa sollattırmıyorum gaza basıyorum sollayamıyor ya çok mutlu oluyorum takıntı oldu :)
edit: yendim bunu :D
Eve girer girmez pijamalarımı giymem lazım.
5 dk lığına bile olsa aşağı inip çıksam ellerimi ve yüzümü yıkamam lazım.
Aracın sigara çakmağının üstündeki simge hep düzgün olmalı,
Yolcu koltuğu benim koltuğmla aynı hizada olmalı.
Paspaslarım düzgün olmalı,
Simetrik olmalı eşyalar, ( Alfa romeoyu bu yüzden sevmiyorum plakaları simetrik değil. ) :D
Arabanın kapılarını kilitledim mi diye kontrol ederim.
İphonede sayfanın hepsi dolmalı bir sayfada 4-5 uygulama olmaz doldurmam lazım tam.
Ayakkabımın bağları kesinlikle bağlı olmalı ayrıca birde içine sokarım.
Masamın üstü düzenli olmalı.
Sonradan yapılan çoğu şeye karşıyım orjinal olmalı.
Birde pes 2011 oynarken barcelonada messiyi ortaya alıp biraz geri çekerim. Sol fovette vılla sağda ise ıbrahim oynar. :D
Daha varda üşendim. :P
evde yada başkasının evinde fark etmez ayakkabı terlik ayağa giyilen her neyse ikiside yanyana ve aynı hizada durucak heleki biri ters asla olamaz üşenmem girer düzeltirim :D
İphone sayfalarını doldurmak bende de var ,
Çakmak düzeltmekte mevcut ,
Arabada yan koltugu hizalamakta ,
Evin kapısından her çıkışımda mutlak ve mutlak 1 sigara yakarım hemen :) buda ilginç
İşyerimi kapattıkdan sonra sürekli aklımda çaycı açık kaldımı kepenk kilitleri tam oturdumu die film şeridi halinde sorular geçer.. ,
Elimle sürekli ceplerime bakarım 3 tür şişkinlik olmalı sigara , telefon , cüzdan (bide şıkırtı olmalı anahtar)
Kendimi bildim bileli askerlik vs. dahil parmagıma mutlaka şık ve hoş kıyafete göre 1 yüzük takarım ama asla 2 olmaz..
aklıma gelen şimdilik bukadar :)
Şeftaliyi çok seviyorum ama kesinlikle dokunamıyorum ya kız arkadaşım yada annem soyuyor dilimliyor öyle yiyorum. Annemle kız arkadaşım dedim cünkü onlardan başka soyup dilimleyen çıkmadı. :D Telefon ekranımda ve gözlüğümde en ufak bi leke dahi olsa bezle siliyorum, dokunmatik telefon kullandığımdan bez de hep yanımda.
:D sıyırdınız mı gidin yatın :D
Ben yazmıyım yazarsam 1 sayfa dolar :D
-Cep telefonumla cüzdanım hep elimde olur elimde olmadımı kaybetmişim hissi vardır :)
-Ayakkabılarımı her evden cıkarken temizlerim en nefret ettigim şeydir pis ayakkabı.
-Eve girer girmez çoraplarımı çıkarırım nefret ederim çorapla gezmekten.
-Arabada gögüste bişey olmasından gıcık olurum hepsini torpidoya doldururum.
-Saçlarım kulaklarıma değdigi an 1 saat içinde kendimi berberde bulurum.
-Simetri hastalığımda vardır herşey yerli yerinde düzgün durmalı.
-Birinin bardağını, su içtiği şişeyi kullanamam, tiksinirim.
-Elim herkesin elinin değdiği bi yere değdiği an aids olacagim bile aklıma gelir ilk fırsatta yıkarım.
bunlar geldi aklıma :D
1.Bilgisayarım Laptop'um iPhone'um daima senkronize halindedir masaüstü bilgisayarıma en ufak resim müzik işime yaracayak program indirsem hemen yedeklerim diger cihazlara yüklemeden içim rahat etmez.
2.iPhone sayfaları arasında uygulama sildigimiz zaman bir uygulama boş yer kalır orayı kesinlikle doldurmam lazım 11GB uygulama olduğu zaman biraz zor oluyor ayrıca App Store'daki güncelleme sayısına inanılmaz takıntım vardır daima uygulamaların güncellerini indirip yüklerim aynı zaman bu olay Pc ve laptop programları içinde geçerli daima kullandıgım programları güncel tutarım aynı zamanda iPhone ekranındaki parmak izlerine hiç dayanamam devamlı silerim
3. Dışarıya çıkarken mutlaka parasız çıkmam mesela berbere gidicem üçret 20TL mutlaka yanımda bi 50TL olmalı yada alışverişe çıkıcam çok birşey almadıgım halde bile yanımda mutlaka 100TL ve üstü bi rakam taşırım hiçbir zaman param ucu ucuna denk gelicek şekilde alışveriş yapmam :D
4. Acelem olduğu halde kendi kullandığım eşyaları herzaman düzenli bir şekilde bırakırım mesela bi arkadaşım eve gelmiştir benim laptopumda takılıyordur ve bende onunla beraber gitmek zorunda kalmışımdır mutlaka gitmeden önce laptop'u toplar fişlerini düzgün bir şekilde çantaya dahil eder ve çantada herzamanki yerine koyulur ve dışarıya sonda çıkılır
5.Eve gelir gelmez odaya kapanır kıyafetler değişir ne yapılıcaksa sonra yapılır
6.Birisinin kullandığı çatal kaşık gibi şeyleri asla deterjanla yıkamadan ağzıma sokmam ama bu kişiden kişiye değişebilir :D
7. Dişlere takındım vardır hiç aksatmadan günde 2 defa fırcalayıp diş ipi kullanırım fırcaladıgım zaman hiçbirşey yiyip içmemişken içim çok rahat fakat bir yemek yesem sanki dünyanın en pis dişleri bende hemen çürüyecek bişey olacak diye korkarım fırcalamadan içim rahat etmez ne yapsam hep o aklımda olur bir türlü rahat edemem :D Diş doktorları 3DK diş fırcalanması lazım fazlası zarar dedikleri halde 8DK diş fırcalarım :o herzaman diş macunu diş fırcası ve diş ipi taşırım sırt çantam laptop çantam'da
8.Cep telefonu hakkında biraz maymun iştahlıyımdır genelde max 1sene kullanabilirim oda hoşuma giden başka bir telefon olmassa 2ay sonra telefon değiştirdigimi bilirim :D
9.Başladığım işe kesinlikle yarıda bırakmam bırakamam içim rahat etmez heleki yapamassam hemen panige kapılırım
10.Pc'deki Masaüstüm herzaman düzenli bir şekildedir kesinlikle en ufak karışıklık fazlalık rahatsız eder
11.Pc'de veya arabada düşük kaliteli bit'li müzik dinleyemem illaki kaliteli olucak bu yüzden zorda kalmadıkta Youtube'dan ve ona bağlı müzik indirme sitelerini kullanmam en sonunda aradıgım müzigi bulamassam direk 1şarkı için koca albümü indirim :D
12.Asla çok zorda kalmadıkça dışarıda büyük tuvaletimi yapmam yani sıçmam neden bilmiyorum ama küçüklükten beri bu hep böyle idi :D
13.Arabada benzin ışıgı yanmadan herzaman benzin alırım hatta benzin istasyonu gördügüm yerde depo'ya bakarım %60 ve altında ise benzin alırım :D
14.Kısa mesafeler bile olsa araba ile gitmeyi severim sağlık yürüyüş için spor salonlarına + para veririm böyle garip birşey işte
15.Çok terlerim ve terli terli durmayı hiç sevmem ilk fırsatta duş alırım özellikle arabaya biniyorsam
Şu anda aklıma bukadarı geliyor :D
arabanın ön konsolunda eşya olmasına sinir olurum.
Toplu taşımaya bindiğim zaman başkalarının tuttuğu yerleri tutmamaya çalışırım ve ilk fırsatta elimi yıkarım.
saçlarımın uzamasına dayanamam ön taraf alnıma, yanlar kulaklarıma değdiği an kestiririm.
aracıma başkası oturursa kotuk ayarını değiştirmese bile sanki değişmiş gibi gelir saatlerce bir öne bir arkaya uğraşırım :D
yolcu koltuğu benim koltuğumdan önde olamaz , ya aynı hizada yada daha geride olabilir
birde takıntımı bilmiyorum ama ne zaman benzin ışığı yansa daha çok gazlayasım geliyor :D
ben otururken sürekli dizimi sallarım :D :hahaha:
Herkeste olan şeylermiş bendekiler de,rahatladım:)
*Çok titizimdir (üstüm pislenmesin diye kaldırama ya da taşa falan oturmam)
*Toplu taşıma araçlarını kullandıktan ve alışveriş arabasını sürdükten sonra ellerimi silmem yada yıkamam gerek
*Simetri ve düzen takıntım var ( perdenin bi kısmı düzgün değilse bile kalkar düzeltirim)
*AVM tuvaletlerinde elimi yıkadıktan sonra ya biri kapıyı açtığında çıkmaya çalışırım ya da kapıyı peçete ile tutarım
*Kapıyı kilitledimmi diye her seferinde düşünürüm, yolun yarısından dönüp ya da evden inip kontrol ettiğim çok olmuştur
Arabamda arka koltukta oturan dahil kemer takmayan olursa asla marsa basmam.
Hicbir kuvvet arabamda ve odam&evimde sigara icemez.
Ne tur icki olursa olsun yaninda mutlaka findik,fistik vs olmali.
Eve girdigimde ilk isim uzerimi degismek ve laptopu acmak.
Saat,kolye,bileklik turevi seyler(kupe haric) asla kullanmam.
Laptopumu ve cep telimi benden baska kimse kullanamaz cok kisa dahi olsa.
Gidecegim yer yurume mesafesindeyse 5km vs asla arabayi cikarmam, yururum.
Exon dan baska yerden benzin almam.
Arti olarak cess in tum yazdiklari :)
24 yasındayım 24yıldır yaz kış çorapsız yatamıyorum :) uyku çoraplarım farklı...
Benim ki de temizlikle ilgili biraz. oturduğum bilgisayarın masası asla pis olmamalı. mausun olduğu yerde bir toz bile olmamalı.
hee , bir de cam takıntım var. dışarıda isterse kar yağasın, uyurken cam kapalı uyyamıorum.
bende çorabı ayakkabı haricinde kullanamam :D giriş kapısının önü benim coraplarla doludur kapıdan anahtarla çorabı aynı anda çıkarırım :D
Öncelikle 4 yaşımdan beri tırnak yerim malesef bunun için denemediğim yöntem kalmadı ama kurtulamıyorum.
Seneler boyu çok düzenliydim her gün toz alır her gün siler süpürürdüm odamı ama artık odamla ilgili tek takıntım dolabımdaki ceket pantolon gömlek tarzı şeylerin askılarıyla birlikte aynı yöne bakmaları.
İphoneum ve bilgisayarlarım aşırı boyutta düzenlidir.Bu yüzden başka birinin bilgisayarını kullanamam ve kimse de benimkini kullanamaz.
Dipnot:Eski bilgisayarım donduğunda bazen kendine gelmesi 1 saati bile bulurdu ama inat edip reset atmazdım :D
Dışardayken sürekli ceplerimi kontrol ederim telefon-cüzdan-anahtarlık ve sigara olmalı extra birşey taşıyorsam ve kaybettiysem eve geldiğimde farkederim ancak(torba gibi :D)
Cüzdandaki paraların yönleri her zaman aynıdır ve büyük en arkada olmak üzere sıralanır.
Evden çıktığımda mutlaka kapıyı kilitleyip kilitlemediğim aklıma takılır ki bu bazen çok can sıkıcı olabiliyor :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
el kol haraketı el sakası sagımın solumun ellenmesınden sacıma degılmesınden hiç haz ettım..:)
Kaldırım taşlarını sayma bendede var.
Ayrıca örneğin otobüsten inip eve gidiceksem indiğim anda ilk hangi ayağımın yere değdiğini unutmam,adımlarımı sayarım eve gidene kadar ve evede aynı ayakla girerim. :D
Eğer evde şortla oturuyorsam evin dışına kesinlikle şortla çıkmam. (Deprem olduğunda şortumu değiştirip inmiştim aşağıya. :D )
Her gece telefonlarımı full dolu olsa bile şarja takarım ve arada uyanıp bakarım şarj oluyorlar mı diye. :D
Daha fazlasıda var :D
-Arabada yanımda oturan kemer takıcak illaki takmassa bozuşurum.
-Sag koltuk daimi şoför koltuğundan geride olcak.
-Sag koltukta oturan kro gibi elini dışarı cıkartmıcak! sag aynayı mutlak gormelıyım,ayar
olurum.
-Yemek yerken paylaşmayı sevmem,örn. Burgerdan menü almışız masada yemeyen biri var patatesimden 1adet bile almicak,madem yemiceksin YEME! parasını veriyim git al! En ayar oldugum seydir.1dilim ekmeğim bile alınmicak
-Yemek yedikten sonra mutlaka önüm temiz olmalı,hemen tabak canak kalkmalı pislik varsa temizlenmeli.
-Toplu taşıma takıntısı bendede var hernekadar cok kullanmıyo olsamda dikkat ederim..(el vsvs)
-Sofrada yemek yeniyorsa yemeğini bitirip kalkana feci gıcık olurum,herkesin yemeği bitince kalkarım sofradan,aynı şekildede beklerim.
-Dışarda yürürken cepler arada kontrol edilir,(sigara,araba anahtarı,telefon.)
-Genelde biyeri kapatıp kapatmadığımı hatırlamam,kontrol ederim.(mibarobadan eve dönüp,kontrol edip tekrar mibaroba yaptığımı bilirim)
-Gelen misafir etrafı toplu bırakmassa(en azından yatağını topla be!) feci ayar olurum ama kapıdan güler yüzle uğurlayıp,arkasından söverim!
-Evdeyken camdan arada arabaya bakarım mutlaka yerinde duruyomu diye.
-Saçlarıma dokunulmasından nefret ederim!
-AVM'de wc girdikten sonra peçeteyle kapı açarım,yada açan birinin ardından çıkarım.
-Büyük wc ihtiyacımı çoook nadirdir dışarda yaptığım(arkadaş evinde falan yaparım acımam:D)
-Laf sokmadan duramam.
-Kısıtlı bütçeyle alışverişe çıkmam.Almicağım ürüne bakmam,ne aradığımı bilirim alışverişim 45dk uzun sürmicek.Ablam annem vs alışverişe çıkmak istiyorlarsa istedikleri yere götürür bırakır işime bakarım gezmem.
-Buluşmalara genelde erken giderim(10~30dk) geç kalandan nefret ederim.xxxx nedenden geç kaldım(trafik mesela) be bilmemne...!'^!'^!+!%! onu düşünüp çık o zaman.
-Zaman farketmeksizin bunaldıysam dışarı çıkarım,çıkmalıyım.
Bu kadar şimdilik. :D
Duş almadan uyuyamam,başkasının yastığında yatamam,ayakkabılarımı silmeden dışarı çıkmam
birinin benden izinsiz eşyalarıma bakmasını ellemesine sinir olurum özellikle telefona
hele bide kilit kodumu sorarsa (söyliyceksem niye koydum gerizekalı)
bulaşık görmek beni deli ediyorrr
vay be bayagı varmış arkadaşlar bende
1 asla yaz kış kar kıyamet fark etmez pijemayla yatamam illa şort olacak (askerligimi kırklarelinde yaptım -10 da bile şortla uyurdum)
2 araba kapıları kitlendimi diye 10 belki 15 kez kontrol ederim
3 arabamda herhangi bir şekilde bir sorun varsa ufakta olsa uyuyamam mutlaka giderilmeli
4 evde asla sigara içirmem
5 bir yerden kalkınca mutlaka cepleri kontrol ederim 3 adet telefon anahtar cüzdan
6 asla arabanın yedek anahtarı dahil evde olamaz hep yanımda :D
7 her ne çeşit içki olursa yanında mutlaka antep fıstıgı olmalı :D
8 arabama kimseyi çamurlu ayakkabılarıyla almam eşim ve ailem dahil ;)
9 limanda çalıştıgımı tüm arkadaşlarım bilir 16:24 vardiyesi çıkışı mutlaka 2 bira içmeden yatamam :D
10 yaz kış farketmez sabah kalkınca mutlaka duş almadan dışarı çıkmam :D
paralar büyük en sonda olcak şekilde aynı yöne bakmalı,
elbise dolabında askılara aynı yöne bakacak, sıralama şort, pantolon, tshirt, uzun kollular, yelekler, montlar, takım elbise şeklinde olmalı,
araç nasıl park edilirse edilsin lastikler düz olmalı
bilgisayar masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu ve desktop adında (indirilen herhangi bir dosyayı geçici olarak buraya atmak için) düzenlenmek üzere klasör olmalı. arkaplanda fotoya ne gerek var yoksa :D
indirilen mp3 adları şarkıcı ft. şarkıcı - şarkı ismi (rmx) şeklinde olmalı uygun değilse bu formatta yazılmalı
sabah uyanınca mutlaka 3ü1 arada + sıgara olmalı
hindistan cevizi çok gereksiz bişey komple olmasın (saçlarını hindistan cevizli şampuanla yıkama gafletinde bulunan kız arkadaşımı kokuyu alır almaz itip leş gibi kokuyosun git yıka saçını demişliğim var o derece tiltim hindistan cevizine :D:D)
telefon rehberine numara kaydederken mutlaka ad - soyad yazılmalı
kitaplığa kitapları dizerken mutlaka boy sırasına göre dizilmeli
bazen konuşmalarda kişilerin kullandıkları kelimenin asıl anlamından farklı bi anlamda kullandıklarını fark ediyorum genelde kendimi tutuyorum ama tutamadıgımda uyarıyorum samimi oldugum biri değilse ukalalık yaptıgımı sanıyor :D:D
klasik "kapıları kitledim mi la ben" tribim :D
burgerdayken patatesleri tepsiye dökme patateslerin kartonuna pipetin poşetini ve diğer çöpleri atma önce burgeri daha sonra patatesleri yeme takıntım var
yaz kış suyu soğuk içerim ılık su içemiyorum çok zorda kalmadıkça :D
aklıma gelenler bunlar :) konuyu okurken "la bende fazla takıntı yokmuş" desemde yazarken ciddi gereksiz takıntılarım oldugnu farkettim :D:D:D
arkadaşların evime gelip pc masamda klavyenin ve mouse un yerini 2-3 cm bile kıpırdatsa deliriyorum tuvalete girincede biri deliriyorum evde napalım o kadarına izin veriorum ama:D bide arabada koltugumla oynanması en nefret ettiğim ve takıntılarım bunlar:D
tuvalete girince niye deliriyosun orda rahat bırak insanları bari :D:D
konu guzelmiş :D:D:D:D
bende sole bi takıntı var,,, ***** istanbul gibi bi yerde yaşıyoruz,, yollarda cok bozukluk cukur vs var,,, cukurdan kactıgım zaman dikiz aynasından arkamdaki araca bakarım!! ""acaba oda kacacakmı"" diye :D:D:D:D:D
nerdeyse alışkanlık haline geldi bende bu olay :D:D:D:D
Tşk
Rıdvan. :cool::cool::icon_tup::icon_tup:
yoldaki çizgilere basamam aynı zamanda kırmızı çizgiler kaldırım taşları vs özellikle atlaya zıplaya giderim iterler bassın diye fena küfrederim
3e bölünen sayıları severim plaka bölerim genelde 3e bölünüyormu diye aynı zamanda 4e bölünüp tam kare olursa çok sevinirim
diğer türlü takıntılar mevcut zaten simetri havlu vs vs