Arkadaş şu arabanın kapı plastiklerine neden basarlar ? Ona basmadan ayağını mı atamıyorsun içeri nedir yani.Eğer bastıklarını göreyim o dk iner bagajdan bezimi alır silerim kusura bakmasın dikkat edecek.
Printable View
Arkadaş şu arabanın kapı plastiklerine neden basarlar ? Ona basmadan ayağını mı atamıyorsun içeri nedir yani.Eğer bastıklarını göreyim o dk iner bagajdan bezimi alır silerim kusura bakmasın dikkat edecek.
anlaşılan birçok insan malının esiri olmuş burda...yazıktır yapmayın...bu kadar sakınılan göze çöp değil at batar at!...
Niye malinin esiri olsunki ha tamam yasli insan binemez edemez kapiyi sert kapatir falan ona bisey denmez ama eli ayagi tutan adamda duzgun binsin birinin arabasina biniyorsan zarar vermiyceksin bu kadar net
kapı kulubu yerıne kapıyı camdan ceken yada camdan kapatana ayar oluyorum cam esnıyor
yaşadığım yer sürekli derli toplu olacak. dağınıklığa tahammülüm yok.
Yazılanların çoğu bende de var. Özellikle kasisten geçerken teybin sesini tamamen kısıyorum çok acil bir işim yoksa arabayı çalıştırıp başında bir sigara içer öyle yola çıkarım, arabada birisi bişey içerken şişeyi bacak arasında koltukta bırakırsa koltuğa değmesin diye sert çıkarım, Annemi pazar alışverişine götürürsem bagaja gazete sererim, Kapı ve sigara olayına rahatsızlık derecesinde takıntılıyım sert kapatanı bozarım. Arabayı yıkamacıda yıkatırsam yola cıktığımda yan aynadan su akarsa döner gider tekrar arabayı baştan sildirirm ( çok yaptım ) Evde kurallar tam tersi arabamda ne kadar titizsem evde o kadar pisim :D
bende ayakkabı takıntısı var. haftada bir ayakkabılarımı boyarım. üzerinde en ufak bir leke olursa sıyırırdım ama bu ayakkabıda ki leke takıntısını kontrol altına aldım :)
haa birde avm'ye gittim diyelim beğendiğim bir ayakkabı gördüğüm zaman mutlaka alırım sürekli giymeyeceğimi bile bile
Çok takıntılı bir adamımdır , bazen kendi kendime psikolojik problemim olduğuna inanırım ama en büyük takıntım ellerimin temiz olmasıdır..
Örn,elimi yıkayamıyacağım yerde hayatta ellerimi kirletmem..Otururken kalkar yıkarım.Tanımadığım (temiz olacağını bilmediğim) insanlarla tokalaşmam..Sağı solu tutmam vs vs uzar gider , en büyük rahatsız olduğum konu :)
Valla bu arabanın kapısını çarptı , koltuğa şişe koydu , paspası çamur etti , olayları bende yok , bizden değerli değil koduğumun arabası...
araba kullanırken biyerlerden tıkırtı gelince cinifit oluyorum..
-arabada kesinlikle sigara içirtmem
-eve geldiğimde ilk aç olsam da tok olsam da buzdolabına bakarım.
-karşımda tırnak yenmesinden nefret ederim ama ben yiyorum. en nefret ettiğim şey :(
-dağınıklığı sevmem ama kendim dağınımdır.
-paraları hep atatürk resmi bir yere gelecek şekilde katlarım.
-orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapanlara deli olurum.
valla aklıma gelenler bunlar :):)
Kahverengi Ayakkabı Giyipte Siyah Kemer Takanlara veya Tam Tersi Yapanlara Acaip Sıkıntı Alıyorum Birkere Arkadaşım Yapmıştı Gömleği Üstüne Bırakıyor Görükmediği Halde Zordan Ayakkabı'dan Aynı Renk Kemer Aldırdım :D
arabama yaslanana el kol koyana acayip fitil oluyorum.. arabam hep temiz olmalı yoksa kendimi cok pasaklı hissederim. vs vs