Yaşlılık belirtileri :)
Printable View
Bana sellektör yapıldııgnda yol vermem direk yapıştırırım gittiği yere kadar tabi bu sellektör yapana ve o anda altımda olan araca göre değişebilir :):)
Birde insan gibi gelip yol isteyene can feda yol vericen adam gidicek ama bazı apaçilerde varki raydan çıkarıyorlar adamı işte o zaman seve seve gaz kesiicek mümkunü yok yol vermem :):)
ben canımı sıkmıyorum abı dogru duzgun yazdım, ben bılmem
yol kime mi ait? aynaya bakarsın beklersin 3-5 saniye daha hızlı olana yol verirsin. arkandakinin duramayıp sana vurmasını mı istersin?
yolları ben yapmadım bu arada. yapsamda farketmez
aynıyız:D
bende ona uyuz oluyorum selektör atıyorum, önümdeki hızlanmaya çalışıyo. bana yol verde sonra ne yaparsanız yapın.
kimse kusura bakmasın, kimi zaman derse geç kalıyorum kimi zaman gitmem gereken yere. makas atmıyorum ama sol şeridi kapatarak giderim. selektör atarım, yol vermiyorsa taciz edercesine selektör atarım.
Sağı boş olup uyuz uyuz soldan inatla gidene dahada uyuz oluyorum:D. Türk insanıyız sol şeritten gitmeye bayılıyo herkes
1.banyoda kullanilmis jilet.
2.giderde uzun sac kili.
bu sol şeritten çekilmeyenlere arkadan hızlı gelen araba gördümü sol şeride atlayanlara bende uyuz oluyorum kimse kusura bakmasın.. ya acelem varsa ya hastam varsa hepsini geçtim gaz pedalım takılı kaldıysa nolucak? sonra makas attı oluyo insanlar,bende hoşlanmıyorum makas vs işlerden bazen mecbur kalıyorum. arkanızdan gelen insanın psikolojisi ne bilemezsiniz arabası ve ya kendisi hangi durumda bilemezsiniz. arkadan geleni geçtim sizin hayatınız da tehlikye giriyo..
Takıntım pek yokta bu sol şerit takıntısı olanlara uyuz oluyorum. Özellikle tek sellektör atınca tınlamayan çift sellektör atıncada anasına sövmüşün gibi inat edip kımıldamayanlara.
Tek aracın geçebileceği bir yerde, yol verdiğim veya benim geçmeme müsade edildiğinde bir korna ile teşekkür ederim ama biri bana yapmadığında ayar olurum resmen :).Şu yağmurlu havada silecek hızını ayarlayamam nedense bende :D
birde çalıştığım masamın, kullandığım mekanların düzenli olmasını severim ki bilgisayar kasamın içindeki kabloları bile özenle toplamışımdır :)
ve klawye mi belirli aralıklarla söker ve yıkarım :) nedense çok rahatsız eder beni, birde içinden çıkan pislikleri görünce 1 ayda nasıl bu hale gelir diye hayıflanırım :)
sol şerit takıntısı bende de var, arkadaş yavaş gidiyosan geçmeyeceksin sol şeride, hele bi de solu kapatıp önü de boşken fren yapanlar veya yanındaki taşıttan 1km/s daha hızlı gidip de solu kapatanlar var ki resmen ayar oluyorum. Onun dışında orta şeritten veya sağ şeritten yavaş giderken bana selektör atana da uyuz oluyorum, birader hızlı gideceksen soldakini taciz edeceksin, sağda gideni değil, hele ki sağım solum boşken ben yavaş gidiyosam beni kesinlikle değil.
Trafik dışındaki takıntılarım da çok saçmadır, misal odam darmadağınıktır ama gardrobumun içi fevkalade düzenlidir. Değişik bi düzen takıntım var. Arabamda da arabanın içinde serbest vaziyette tek bir şey yoktur, ön göğüste veya pandizotta, her şey torpido gözünde veya kapı gözlerindedir ve her şeyin yeri bellidir, arabama bir kere binen bi dahaki binişinde her şeyi bulabilir.
Arabama binen illa ki emniyet kemerini bağlar, bağlamazsa araba kıpırdamaz, canımızı sokakta bulmadık, ayrıca senin keyfin benim vebalim olmak zorunda değil, o kemer bağlanacak.
Bi de telefon rehberim nüfus cüzdanı gibidir, adı varsa ikinci adı üçüncü adı, soyadı varsa ikinci soyadı şeklinde.
kisisel takdirindir, eyvallah, ama trafik etigine aykiri bir davranis bu, eger ki ciddi ciddi bunu yazdiysan. Bu ehliyet almadan once gitmek zorunda oldugun kursun sana verdigi kitapta bile yazar, serit degistireceksen, once kontrol edersin, gececegin serit bossa sinyal verir gecersin, bu serit en sol seritse sürekli isgal edemezsin, sol seritte kaldigin surece sol sinyalin acik olmak zorundadir. Inanmayan kontrol edebilir.
Anlayamadn belli tekrar yazim.eger Ben araba solluyorsam yada orta serittekilerden hızlı gittigim için sol seritte gidiyorsam arkadan gelen Ama ole dibimde olandan bahsetmiyorum cook geriden deli gibi sellektor atana ayar oluyorum.sırf 30 40km hızlı diye yolu satın almış gibi saniye 96 defa sellektor atıyorlar.
sol şerit .
wc'lerdeki kıllar.
yemekteki kıl.
aracımı park ettikten sonra dışarıdan ona 2-3 kere bakma davranışım.kontrol.
su bardağımı su içtikten sonra ters çevirip , bir sonraki kullanıma kadar toz olmasını engelleme.
çoraplarımı çıkartıp fırlatma bide :D
'sağ tık yenile' varsa çaresi tedavi olayım,
sol bacak hep seker oturdugum yerde tik gibi cins iş
birde boyun kütürdetme olayı karşımda biri sabaha kadar yapsın aynen bende devam,
saça bişey surmeden evden cıkamıyorum ya şapka ya jöle... kuru olamaz ,
bi randevuya erken gıtme huyu bende de var gec kalana düşman gözüyle bakıyorum,
araba yıkandıysa ıyıce kurulanıcak yolda gıderken aynadan süzülen damla göreyım kenara çekip silerim vs vs aklıma gelmıyor şu an
Istanbul trfigi hepten cigrindan cikmislan :D sol serit max 120 sag seritte takilmadan 160-170 gidiliyo baglnti yollarind sdece sert deismek lazm o kdr millet orta ve sol seridi iyicene mesken tutmus hayret ettim:D @ist bildiriorum haha
arabada cam açma tuşuyla oynayanlara hasta oluyorum...
adam kapalı cam kapatma şekline basıyo oynuyo yada cam acık sonuna kadar acma tuşuna basıyo bi rahat dur :D
ön cam abi ön cam azcık pis bugulu lekeli oldumu yol gidemem gözüm hep orda araba leş gibidir içinde 1 cm toz vardır ama ön camım yok gibidir :D
Arkadan sellektör yapıyolar yaa 3ten 2ye çekiyorum Top Speed'e koşuyorum sorun çözülüyor.
2 şerit olan e-5 de hız limiti 70 ben 70+ hızla giderken yol vermek zorunda değilim soldaysam. çünkü sağ şerit bozuk niye kurallara uyucam diye bozuk olan sağ şeritten gideyim ki?
herkes kurallara uymak zorunda mecbur. orda hız limiti 70se bende 70 80 civarı hızla gidiyorsam kimse bana sinir olamaz. kızamaz. kızanda kızdığı yere.
arka cam açılmaz,araba kirli gezilmez,sisler daima açık olmalı,müziksiz yola çıkmam.... bunlar en büyük takıntılarımdır :D