User Tag List

Sayfa 5/23 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
429 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Takıntılarınız :)

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşların evime gelip pc masamda klavyenin ve mouse un yerini 2-3 cm bile kıpırdatsa deliriyorum tuvalete girincede biri deliriyorum evde napalım o kadarına izin veriorum ama bide arabada koltugumla oynanması en nefret ettiğim ve takıntılarım bunlar

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    tuvalete girince niye deliriyosun orda rahat bırak insanları bari
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu guzelmiş

bende sole bi takıntı var,,, ***** istanbul gibi bi yerde yaşıyoruz,, yollarda cok bozukluk cukur vs var,,, cukurdan kactıgım zaman dikiz aynasından arkamdaki araca bakarım!! ""acaba oda kacacakmı"" diye

nerdeyse alışkanlık haline geldi bende bu olay

Tşk
    Rıdvan.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoldaki çizgilere basamam aynı zamanda kırmızı çizgiler kaldırım taşları vs özellikle atlaya zıplaya giderim iterler bassın diye fena küfrederim

3e bölünen sayıları severim plaka bölerim genelde 3e bölünüyormu diye aynı zamanda 4e bölünüp tam kare olursa çok sevinirim

diğer türlü takıntılar mevcut zaten simetri havlu vs vs
    körler sağırlar

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başladıgım bir işi bitirmeden o işin başından kesinlikle kalkamıyorum ara veremiyorum.
    Aynen benim de o takıntım var başladığım bir işi yarıda asla kesemem aynı anda başka bi iş yap diyene ayar olurum, araba konusunda cok titizim.bi şeyi kafama taktımmı onu kesin yaparım yapmazssam rüyalarıma felan girer. o derece, birde kumanda gibi şeylerin üzerinde naylon durmasına sinir olurum.
    AP Type-R

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ünite üzerinde duran deck cihazlarım sağdan soldan aynı hizada duracak metre ile ölçelerim.
    Bir parça yada boyadığım yezeyde kusur olursa sil baştan tekrar uğraşırım.
    Dün sünger kesicem mesela makas yoktu yanımda falçata ile kestim milimetrik hata yaptığım için belki 5 defa takrar kesmişimdir.
    Herhangi birşeyde nokta hata olsun midemi bulandırır aklımdan çıkmaz vs
    Levin konusuna girmiyorum bilenler bilir nasıl takıntılı olduğumu daha fazla yazmaya cesaret edemedim kendimden korktum

Kısaca detay ve kusursuzluğu ararken kendim kayboluyorum içinde.

aegean76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi kartımda limit problemi yaşamama rağmen sürekli kontrol ederim ve alış veriş esnasında limit yok diyecekler diye garip bir ruh haline bürünürüm..
    Birde çerez yerken gelip benim tabağımdan alanlara gıcık olurum...

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    -umumi tuvaletlerde eğer kapı içeriye doğru açılıyosa peçeteyle tutar açarım yoksa birinin açmasını beklerım
    -birleşik masaların birbirine düzgün bir şekilde birleşik olmasını, yatağımınsa duvara 2 taraftan komple yanaşmış olması lazım yoksa uyuyamıyorum

edit:

ekleme yapayım aklıma geldi

-yoldaki çizgilerde bazen üstüne basarak yürürüm bazen basmadan ruh halime bağlı
    -araçların plakalarından isimler yada mantıklı kelımeler cıkartmaya çalışırım
    -bir araba ile e5 de giderken birimiz yanyola saptıysak hangimiz daha hızlı gidiyor diye sürekli kontrol ederim
    -elime geçen paraların hepsini düzeltir Atatürk leri aynı tarafa baktırtırım küçükler onda büyükler arkaya doğru sıralı
    -evden çıkarken camları en az 2 kere kontrol ederim bazen geri dönmüşlüğüm bile var
    -yoldaki taşları sayarım

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayma hastalığım temiz araba hastalığım var durmadan siliyorum. Birde arabayı istediğim gibi bitirmeden yerinden oynatmam hayatta gezmem

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diz üstü şort giymem (tatile gitme dışında)
    birde evimden başka yerde çok zor tuvalete girerim

bykarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gömlek vb yakalı giysilerimin yakaları bozulucak die kendimi çok kasarım sürekli elimle yakamı düzeltirim... birde ayakkabılarım sürekli temiz olmalı eski giyemem...
    Bykarakus^^^

34 CHT 01
    34 LVN 21

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni yıkadığım arabamı asla sudan geçirmem yolun üstünde su birikintisi varsa geçmem yolumu değiştiririm öyle devam ederim en sevmediğim olay bu
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bı takıntıdır bılmıyorum ama hersey ıp gıbı olcak dukkanda evde durmadan bı yerlerı duzeltırım

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde yazalım bir kaçtane
    Arabamda sigara içilmesine izin vermem rica eder içirtmem
    kemer olayı bendede takıntı yanımdakinede taktırırım hatta sağ koltukdaysam şöförede illa taktırırım (eş dost arkadaş ise)
    Arabanın kapısını inerken yada binerken sert kapatana acayip gıcık olurum en son babama dedim bidaha böyle kapatırsan inip kovalayacam seni diye
    Aksam yatarken anahtar ruhsat ve cüzdanı hep güvenli bi yere koyarım
    gece uyanırsam illaki balkondan kafayı cıkartır araba duruyormu diye bakarım
    Arabadayken gözüm hep hararet göstergesindedir hiç bir arabam hararet yapmadı ama cok tırstıgımdan hep gözüm takılır sırf kendi aracıma değil başkasının aracınada binsem hız ibresinden cok hararete bakarım
    arabayı kitledikden sonrada eğer çok cok acele işim yoksa 4 kapıyada bir el atarım ***** makina bozulur beyin gider kapı açık kalmasını istemem
    Filmsiz arabada bana cok garip gelir sanki herkes bizi izliyor gibisinden bu takıntımı aldıgım arabayla yenicekdm ama buda filmli gelnce sökmedim
    bide elden olan borçları günüde hep vermstirim yada gününden önce ama kredi kartı olayı bende cok takındı sanki babamızın yeri hiç gününde ödeyemedim en son kapatıp anneme teslim ettm kafam rahat
    ve son olarak yol önümde tıkanıyorsa ayak frene el 4 lüye gidiyor herzamanda önden cok arkadan gelen arabayı takip ediyorum nekadar arkadan vuran sucluda olsa vurmaması için hatta bigün arkadan gelen duramadı öndeki mesafeiyi kurtarp sadece plakasının değmesiyle kurtulmstum
    aklıma gelenler bunlar

edit: Okuldada hiç bir zaman en arka sıra dışında biryere oturmadım oda fena takıntıydı
    birde hiç kopya çekemeden okul bitirdik sıraya yazma kopya hazırlama hiç adetim değildir.
    araç plakalarıda çok aklımda kalır istemedende olsa gördüğüm arabayı plakasını unutamıyorm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım takıntım da şu şerefsız pkk bayragındakı renkler eger bı kıyafette buluşuyorsa yada ne bıleyım ona yakın renkler asla gıymem etrafımdakılerede onların alakası olmasada gıydırmemeye çalışırım. aşırı sinir bozucu gelıyor bana
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde perde takıntım var evde,işte,her nerde olursa olsun perdeler düz ve nizami çekilmiş bir vaziyette olmalı
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

cıvıc_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende her zaman aracı el freni çekili vitesi boşta bırakırım,kış günü bile el frenini çekiyorum garaj da olduğu için balata donmuyo Allahtan. bide kapıları camları kilitlimi diye kontrol ederim her zaman takıntı işte

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumaş pantolon + gömlek kombinasyonunda gömleği kemer üzerine taşırma-dökme artık her ne derseniz işte o operasyonda gömleğin belimin her tarafında düzgün-eşit durması arada katlanma yapsa da görünmemesi kamufle olması gerekiyor
    delirebiliyorum bununla uğraşırken , çok uğraşırsam zaten gömlek itin bitarafından çıkmışa dönüyor ben de çıkarıp fırlatıyorum yeni gömlek giyiyorum hadiii sil baştan
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayi agac alti yerlere birakmam borclarima acaip dikkat ederim ilk odeme gununde oderim cebimde para kalmasin ama borcum olmasin acaip batar bana,kambur olmamak icin surekli dik durmaya calisirim,metal kutudan birsey iceceksem illaki agiz bolgesini silerim,bardakdan birsey iceceksem icine uflerim icinde toz tuy olmasin,yazin bile arabayi biraz isitmadan hareket etmem daha vardir aklima geldikce yazicam
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)