benım ne rahat bı hayatım varmıs![]()
benım ne rahat bı hayatım varmıs![]()
Dondurma bitmeye yakın külahın içine çekip külahla birlikte yerim haha![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
uyurken kışın bokser ve tişört yazın ise sadece bokserla yatarım aksi halde hararet basar
Acayip kinciyimdir bikişinin bi hatasını görürsem benim için orda biter.
Arabada en ufak bir arıza olsa yaptırmadan rahat edemem rüyalarıma girer.
Emniyet kemeri takmadan ve yanımdakine taktırmadan arabayı hayatta sürmem.
cebimde min 50 lira olmadan dışarı çıkmam
Yanimda hic nakit tasimam gibi bisi surekli banka kartimi kullanirim.
Buyuk cuzdan kullanamam.Kredi karti buyuklugunde icine kart ve ufak kimligimi koyacagim minik bir cuzdan tasirim.
Birsey almadan once bin kere dusunurum bir kere alirim .
Beklemekten ve bekletmekten nefret ederim. Gecen bir arkadasim 15dk bekletti diye bastim gittim arkamdan trenle geldi gidecegimzi yere.
Arabadan inmeden once anahtari almismiyim diye birkac kere mutlaka kontrol ederim.Anahtari 2 kere iceride unutmustum.
Askilarim hep ayni yone bakar.
En kisa mesafede bile cruise kullaniyorum.
Her sezon oncesi mutlaka gym e yazilir ama bir iki kere gittikten sonra birakir kalan 1 seneyi mutlaka bosuna oderim.
Yagmur yagsa bile cam acik araba kullanirim.
Ibre son ceyrege dusmeden benzin almam.
Yesil yansa bile 2 sn beklemeden hareket etmem.
Beklemeyide bekletmeyıde sevmem.Arabayı her yıkayışımda motoru komple silerim kapı içlerine benzın depo kapagına egzoza kadar kurularım tek damla su damlarsa yıkanmamış demektir araba.2 araba arasına imkanı yok parketmem benzını hep aynı istasyondan ve aynı pompadan alırım.Dışarıda yemege gittiysem sonunda meyve değil kesinlikle tatlı yerim.yaz kış soğuk dus alırım.kesinlikle ılık su içemem soguk olmalı.Kola vs içiyosam buza yakın olmalı o yuzden heryerde içemem.KOltuk ayarlarımla oynanmasına illet olurum.Walla aklıma bunlar geldi illa başka takıntılarımda vardır![]()
Aynen bende. Birde sıkışık trafikte dur kalk yapıyorsak kendi şeridim dışındaki şeritlerden araç seçer sürekli onları takip ederim hangi şerit daha hızlı gidiyo diye.
Fren kullanmam. Öndeki araç frene basıyorsa yada yavaşlıyorsa gaz pedalını bırakırım aracın kendi yavaşlamasını sonuna kadar kullanırım öndeki aracın dibine kadar girerim. İnat ederim frene basmamak için. Çok acil fren gereken durumlarda bile gaza basıp kaçabiliyorsam kaçarım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Etrafımdaki herşeyin birbirine paralel olması hatta bozuk paranın yazılarının bile diğer eşyalara paralel olması lazım![]()
ellerime toz vs herhangi bişey bulaştığında dayanamam hemen yıkarım. ne olursa olsun yıkarım..
lüzümsuz insanlara takıntılıyım fitil olurum.(boş konuşanlarada ayar olurum.)
telefonda gereksiz gereksiz saatlerce konuşanlara takıntım var kapattırmaya çalışırım rahat vermem konuşurken..
dolmuşculara takıntılıyım kesinlikle yol vermem.
eve her gittiğimde kardeşlerime 1-2 tokat atarım takındı oldu budaçorap şapka filan fırlatırım.
bu bir takıntı değil ama çoğu zaman farlarımı açık unuturum aküm biter![]()
denenmısı denemem ...... arkamdan konusuyorsa yolda gorursem ustune kırarım hıcte affetmem umrumdada olmaz zevkle doverım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
asla aynı renk çorap giymem, mesela birisi fümeyse diğeride gri, yada siyah.. birisi morsa diğeri lacivert gibi.
Yemekte kıyma kesinlikle yiyemem.Onun dısında köfteye,kıymalı pideye bayılırım.
Her an her dakika elimi yıkarım,bilgisayarın basından kalkerken,televizyon izlerken kumandaya temas ettim diye falan![]()
TakıntıTurkey.com
Bende cep telefonumu kılıfsız kullanamam ve hep sağ cepte durur.
Dokunmatik telefonun ekranında parmak izine dayanamam.
Ezan okunurken işi gücü varı yoğu bırakırım.
Arabamda sigara içme riskini göze alan olmadı.
Bebek ağlama sesi bi süre sonra acı veriyor.
Bozuk paralardan hoşlaşmam. Bkz. 1 kuruş, 5 kuruş, 10 kuruş..
Mesela iskender yerken, et ne zaman bitecekse ekmekte pilavda kolada aynı anda bitecek.
Tavuk döner yedikten sonra tabiki kağıdı dürülüp ayranın içine sıkıştırılır.
Bide ayak serçe parmağımı bi köşeye çarpınca hayatı bırakıp çok uzaklara kaçasım geliyor.
olmaz ve hayır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)