User Tag List

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
429 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Takıntılarınız :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cadde üstünde oturuorum ve şu sıra kavşakta sürekli 0 çizilmesine önden çeker her arabanın patinaj çekerek kalmasına acaip takılmış durumdayım herşey biyere kadar bide bunları şirket arabalarıyla yapmaları ayrıca sinir ediyor. (banka arabasıyla kavşakta el freni çekerek 0 çizilirmi ya)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su arabayı kitledim mi diye tekrar dönüp kontrol etme olayı bende de var
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asansör beklerken aşşa inicek adamın yukarı tuşuna basmasına tilt oluyorum
    Bankada gişeye yaklaştığımda daha hiç bir şey söylemeden ukala bir tavırla işlem almıyorum diyen vezne görevlisine.
    hangi arıza olursa olsun tamircilerin söylediği bunlarda kronik arıza hepsinde oluyor laflarına.
    sokakta sigara içen bayanlara tilt oluyorum
    aklıma gelenler bunlar
    hele asansör gelsin diye 2 düğmeye birden basanlara uyuz oluyorum. oracıkta boğasım gelior
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tuvalet kağıdı mutlaka üstten gelmeli, alttan gelince ifrit oluyorum söküp düzeltmişliğim vardır ev dışında tuvaleti kulladığım yerlerde

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımın benzin gösterge takıntısı var ibre biraz oynasın deli gibi benzin istasyonu arıyorum...abi doldur diyorum 30 tl ye doluyor

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada yaz kış fark etmeksizin cam açık olacak. Klima çalışıyorsada kalörifer çalışıyorsada en azından yarıya kadar camım açık

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en büyük takıntım sanırım sakızdır ya.. birisi karşımda sesli bi şekilde patlatmalı çıtlatmalı şapurdatmalı sakız çiğnerse vücudumda ki tüm damarlarım harakete geçiyor o derece geriliyorum...
    .

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üşendim düşünmeye aynıları varsa veya yakınları editleyip koyuyorum, aklıma gelenleri de yazacağım.. Alıntı yaptığım kişilerin mesajları olarak okumayın, çünkü kesip biçiyorum mesajları. Mesaj sahipleri yanlış anlaşılmasın diye belirtiyorum. Biraz sıyırmışım galiba

Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    offf çok sıkıntılı şeyler bunlar yamuk yumuk duran nesnelerde benı çok ayar ederdi ama zamanla kontrol etmeye başladım. misal masada dağınık duran kağıt kalem , eğri duran duvar cerceveleri
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cam bardaga takıntılıyım bırde tbus ve metrobus ve dolmusta tutunma yerlerıne tutnamıyrm mıkrop kapcakmısım gıbı hıssedıyurm
    Hafif yağlı şeylere inanılmaz takıntım var.. Dokununca sileceğim bir şeyse önce onu silerim, sonra elimi yıkarım..

Alıntı Dr.Type R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koku takıntım var benimde. Giysilerimi bile koklayarak giyiyorum. Terleyince felan kendimi dünyanın en pis insanı hissediyorum.
    Birde simetri. Düz duracak.
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir yerde birisiyle buluşacaksam mutlaka erken giderim. hatta sabah erken saatteyse gece uyku tutmaz. geç gelen kim olursa olsun çok sinirleniyorum.
    Hemen sinirlenmiyorum baya sabırlıyım 1 saat kadar bile bekleyebilirim tabi bu dünyada en sevdiğim insanlardan biri olmalı..

Alıntı PowerSample Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaldırımda yürürken kaldırım taşlarının ortasındaki çizgiye basmam. İçlerine basarak ayağımı sığdırırım oralara

Kaldırımdaki taşlar düzensizmi ? Bu sefer sağ tarafında direk falan varsa onların direklerinin paralel noktasına basmam, orta kısmını denk getiririm

Artık takıntı gibi gelmiyor bana, normal yürüme tarzım oldu
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabamda,çakmak üzerindeki sigara işareti aşağı bakmıcak hep düz bir şekilde durucak sonra kaloriferler düzgün durucak biri aşağı baksın sinirlerim bozuluyor.
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başladıgım bir işi bitirmeden o işin başından kesinlikle kalkamıyorum ara veremiyorum.
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duş almadan dışarı çıkamam,
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde yada başkasının evinde fark etmez ayakkabı terlik ayağa giyilen her neyse ikiside yanyana ve aynı hizada durucak heleki biri ters asla olamaz üşenmem girer düzeltirim
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben otururken sürekli dizimi sallarım
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamda arka koltukta oturan dahil kemer takmayan olursa asla marsa basmam.
    Hicbir kuvvet arabamda ve odam&evimde sigara icemez.
    Eve girdigimde ilk isim uzerimi degismek ve laptopu acmak.
    Saat,kolye,bileklik turevi seyler(kupe haric) asla kullanmam.
    Abi seni tuttum Saat taktığım zaman 5 dk bile öyle denemelik ruhum daralıyor kelepçe gibi geliyor o bana

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Arabada yanımda oturan kemer takıcak illaki takmassa bozuşurum.

-Yemek yerken paylaşmayı sevmem,örn. Burgerdan menü almışız masada yemeyen biri var patatesimden 1adet bile almicak,madem yemiceksin YEME! parasını veriyim git al! En ayar oldugum seydir.1dilim ekmeğim bile alınmicak

-Yemek yedikten sonra mutlaka önüm temiz olmalı,hemen tabak canak kalkmalı pislik varsa temizlenmeli.

-Toplu taşıma takıntısı bendede var hernekadar cok kullanmıyo olsamda dikkat ederim..(el vsvs)

-Gelen misafir etrafı toplu bırakmassa(en azından yatağını topla be!) feci ayar olurum ama kapıdan güler yüzle uğurlayıp,arkasından söverim!

-Saçlarıma dokunulmasından nefret ederim!

-AVM'de wc girdikten sonra peçeteyle kapı açarım,yada açan birinin ardından çıkarım.

-Büyük wc ihtiyacımı çoook nadirdir dışarda yaptığım

-Buluşmalara genelde erken giderim(10~30dk) geç kalandan nefret ederim.xxxx nedenden geç kaldım(trafik mesela) be bilmemne...!'^!'^!+!%! onu düşünüp çık o zaman.
    Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başkasının yastığında yatamam,ayakkabılarımı silmeden dışarı çıkmam
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 yaz kış farketmez sabah kalkınca mutlaka duş almadan dışarı çıkmam
    Bana deli diyorlar bu konuda ama derim çok yağlanıyor ne yapayım.. Çok rahatsız hissediyorum.. Duş aldıktan 30 dk sonra 3-4 tane battal boy ıslak mendille elimi yüzümü kollarımı silerim.. Ki zaten en büyük boy 75 lik pakette ıslak mendilleri depoluyorum evde.. Hele okul zamanı 1 hafta yetmiyordu

Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -birleşik masaların birbirine düzgün bir şekilde birleşik olmasını, yatağımınsa duvara 2 taraftan komple yanaşmış olması lazım yoksa uyuyamıyorum

-yoldaki çizgilerde bazen üstüne basarak yürürüm bazen basmadan ruh halime bağlı
    -araçların plakalarından isimler yada mantıklı kelımeler cıkartmaya çalışırım
    -bir araba ile e5 de giderken birimiz yanyola saptıysak hangimiz daha hızlı gidiyor diye sürekli kontrol ederim
    -elime geçen paraların hepsini düzeltir Atatürk leri aynı tarafa baktırtırım küçükler onda büyükler arkaya doğru sıralı
    Alıntı pug07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni yıkadığım arabamı asla sudan geçirmem yolun üstünde su birikintisi varsa geçmem yolumu değiştiririm öyle devam ederim en sevmediğim olay bu
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayi agac alti yerlere birakmam borclarima acaip dikkat ederim ilk odeme gununde oderim cebimde para kalmasin ama borcum olmasin acaip batar bana,metal kutudan birsey iceceksem illaki agiz bolgesini silerim,bardakdan birsey iceceksem icine uflerim icinde toz tuy olmasin,yazin bile arabayi biraz isitmadan hareket etmem daha vardir aklima geldikce yazicam
    Ekleme yapayım. Hararet en alt çizgiye gelmeden elfrenini bile indirmiyorum.. Bazıları deli oluyor bu duruma

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cep telefonuma herhangi bir uyarı geldiği zaman ( BBM, Twitter, mail vs ) mutlaka okurum, tepede uyarı simgesinin görülmesinden nefret ederim.

Bir şey yapmak/almak istiyorsam anında yaparım, yapmazsam sittin sene bir daha yapmam/almam.

Alışverişe çıktığımda 50 tane şey denemem, 1 tane beğenirim, giyerim ve alırım.

Yazı yazarken elimden geldiğince noktalama ve imlâ kurallarına dikkat ederim.

Alışverişte beğendiğimi anında alırım
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gömleklerimde çift ütü izi olamaz mümkün değildir (sabahları evde ablam ve annem sinir krizleri geçirir)

Her tshirtümün önünde anlamsız ve saçmada olsa yazı olmalıdır
    T-shirt üstündeki yazılardan nefret ederim eğer bir anlamı yoksa.. Ya da gömleklerin şortların üzerindeki.. Olabildiğince sade olmalı..

Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .Diğer mesele ölsem çıplak ayak ayakkabı giyemem gerekiyorsa çıplak ayak dolaşırım yinede çıplak ayak ayakkabı giyemem ne tür olursa olsun önü kapalı terliklerde dahil.

Ayrıca El yıkama manyaklığı var bende durup durup ellerimi yıkama gereği duyuyorum neden derseniz bende bilmiyorum.
    .
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı yıkadıktan sonra en az bir hafta silecek çalıştırmam.(Göremeyecek kadar olunca ayrı)

Arabayı çalıştırmadan camları açarım

Çok yakın derecede olmadığım kişilerin "kardeş" demesine kıl oluyorum birde.
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraflara resim denilmesine gıcık oluyorum
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün üst üste aynı donu giymem imkansıza yakın arkadaslarda kalsam 2.gün bir şekilde bahane bulup eve gitmem gerekir ki buda cogu zaman cok zorladı cok hazırlıksık sağda solda kaldığım zamanlar oldu.

AVM'lerde 2 araba arasına park edemiyorum mutlaka kolon dibi olucak ki arabanın bir tarafını sıfırlıyım kapıların birbirine vurmaması lazım,
    Kolay kolay kimsenin evinde kalamıyorum zaten. Sabah duş alma mevzusu, yatacağım yerin temizlik mevzusu, rahatlığım mevzusu vs. Ama kalacaksam da tam donanımlı gidiyorum Kapı açma olayı yüzünden babamla çok tartıştım ben de..

[QUOTE=cery;2452749
    bindiğim arbanın içinden tıkırtı gelmemeli. ses geliyorsa kaynağını bulmaya çalışırım. (91 integrada bayağı uğraştırıyor bu ara )
    [/QUOTE]

Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lise yıllarımda eve girdiğim an çişim gelirdi
    Hala gelir.. Zili çaldığım anda ya da elim anahtara gider gitmez 3 yıldır çişimi yapmamışım gibi çişim gelir, içeri girerim 5 dk önce çiş yapmışım gibi hissederim.. Biraz önceki durumdan eser kalmaz

Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolda ıslak biyer gördüğümde otoban dahi olsa nerdeyse duracak yavaşlıkta geçerim, geri dönmem mümkün olan biyerse geri dönerim
    su içtiğim bardağı mutfakta bırakıp 2 dk sonra yine su içmek için gitsem farklı bardak kullanırım
    Bardak favorim ya Yanımdaki bardağı değiştirirm ben mutfakta bırakılan bizden çıkmıştır zaten daha hiç tanışmamışm gibi davranırım ona

biryere bişi koyduğum zaman orda bulmak isterim
    bekletmeyi hiç sevmem hiç bekletmem
    alacağım herhangi bir eşyayı önceden belirlerim akşama kadar mağaza mağaza dolaşmam
    planlı programlı hareket ederim
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemeri takmayınca çıkan ses,saatin saniye sesi etc. şeklinde uzuyor ince seslere karsı
    Her türlü ritmik ses kafamda 30 saniye sonra müzik olur.. Çok ilginç

Alıntı Frank07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bardakran içtiğim hiçbirşeyin dibine kadar içmem hep bırakırım ne olursa olsun içemiyorum dibi
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Aşırı takıntılı (titizlik hariç) insanlara sinir olurum. Yok o orada duracak şöyle duracak demesi fitil eder beni.
    Çok fazla takıntım var ama kimseyi rahatsız etmem, takıntım yüzüme vurulursa o kişiden uzun süre nefret ederim..

Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız değilsin..

- Çıplak ayakla tozlu bir zemine (balkonda v.s) basarsam anında ordan uzaklaşırım..Ayağımı yıkarım.

- Banyoda v.s fayansların üzerinde kıl tüy varsa acayip gıcık olurum..
    Alıntı başalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başkasının su içiği bardaktan su içemem, başkasının yediği kaşıkla yiyemem, ortak tabak kullanamam
    Kız arkadaşım dışında kimseyle paylaşamam..

Alıntı VTec SeCo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Sabunun üstünde kıl varsa asla dokunmam annemi ablamı veya babamı çağırırım temizler
    Banyo yaparken beyaz sabunun üstünde varsa 10 dk onu temizlemekle uğraşırım.. Sonra kendimi temizlerim.. En son sabunu amacında kullanırım

Alıntı G.T.I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TakıntıTurkey.com

Tavuk döner yedikten sonra tabiki kağıdı dürülüp ayranın içine sıkıştırılır.

Bide ayak serçe parmağımı bi köşeye çarpınca hayatı bırakıp çok uzaklara kaçasım geliyor.
    Kağıdı dürüp ayrana sıkıştırma evet Daha çok insanlara acıdığım için galiba bu var bende.. Adam niye benim pisliğimle uğraşsın ki, ayranı alsın gitsin işte bu kadar basit..

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamın eşiğine basılmasını kaldıramam içime oturur yani
    Klima açık gazlamam acıma hissi gelir içimden arabaya karşı
    Beklemek ve bekletmeyi sevmem...
    Sarı ışıkta korna basanlara basarım kalayı
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı babam kullanırken normal kullanmasına rağmen araca eziyet ediyormuş gibi geliyor Efe abi gibi klima açtırtmıyorum araba gitmiyormuş eziyet çekiyormuş gibi geliyor..
    Sıcaktan eriyorum ama yine de açmıyorum.. Açmam için arabada benden başka birileri olmalı sadece..

Asansör beklerken aşşa inicek adamın yukarı tuşuna basmasına tilt oluyorum
    Bankada gişeye yaklaştığımda daha hiç bir şey söylemeden ukala bir tavırla işlem almıyorum diyen vezne görevlisine.
    sokakta sigara içen bayanlara tilt oluyorum
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuvalet kağıdı mutlaka üstten gelmeli, alttan gelince ifrit oluyorum söküp düzeltmişliğim vardır ev dışında tuvaleti kulladığım yerlerde
    Bi ara forumda bunun konusu açılmıştı abi Ben hep alttan gelmesi taraftarıydım, sonra forumda herkes üstten kullanıyor sonucu çıktı.. Sonra değiştirdim alışkanlığı.. Şimdi düzeltiyorum hep

Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takıntıları olanlara ve bunu öne çıkaranlara gıcık olurum, takıntı varsa kendi özgürlük alanında kullanmalısın. Misal topluca bir yere gidildi, teki çıkar illa şuraya oturalım, ben ortada oturamam kenarda masa da oturmam lazım. Banane lan, oturamıyorsan bana ne, benim derdim mi? Sık dişini yada oturma yada neden huylanıyorsan yapma, ben sana uymak zorunda değilim. Ortak paylaşılan işleri kendi kurallarına göre yapmaya çalışanların planlarını bozarım, özellikle iş hayatında fena bozarım.

Hmm neleri yazmadım hatırlamıyorum ama burada olmayan bazı şeyler hala var.. Mesela sadelik tüm hayatımı kapsar.. Yıllarca aynı tek düze hayatı yaşayabilirim.. Benim için hiç sakıncası yoktur..

İhtiyacım olmadan hiç bir şey almam.. Ayakkabılarım eskiye yakındır.. Son hale gelene kadar kullanırım, boşa masraf olmasını istemem..

Kıyafetlerim genelde bir beden büyüktür.. Üstüme fit oturması görüntü olarak hoştur ama rahat olmayı daha çok severim.. Sürekli insanların bu babanın mı sorusu beni deli eder bu yüzden..

Dış görünümümde renk uyumu çok önemli.. Ayakkabı almadığım sürece aldığım kıyafetler hep o ayakkabılara göredir..

Kız arkadaşım konusunda çok büyük takıntılarım var.. Dünyanın en düşünceli ve en kıskanç adamı adayı olabilirim.. Bazen bu yüzden kaybedebiliyorum bazı şeyleri ama yapacak bir şey yok.. Herşeyi ondan önce düşünürüm, her olasılığı aklıma getiririm..

İnanılmaz planlıyımdır.. Bir yere gidilecekse 493843020432 tane soru sorarım.. Plansız gittiğimde bir yere hiçbir şey yapamam.. Sudan çıkmış balığa dönerim açıkçası..

Bunları size yazarken farkettiyseniz cümleler arasında birden fazla nokta var.. Bunun nedeni de çok fazla yazı var diye cümleler birbirine karışır, zor ve yanlış okursunuz derdidir..

Çirkin ayaklardaaann neeffrrreeeett ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Okumadan etmeden bir yerlerinden bir şeyler uyduran insanları g*t etme çabam namus meselesi gibidir.. Normalde hırs yapmam ama boş yere b*k atanlarla uğraşırken inanılmaz hırs yaparım

Özel günleri olabildiğince kutlamam.. Benim için çok değerliyse o günü cennete çevirmek için elimden geleni yaparım.. Ama o günlük Facebook'ta sağ tarafta doğum günü yazıyor diye kutlamam.. Hatırlamamışım,bilmiyormuşum niye kutlayayım? Hiç samimi değil.. Kendi doğum günümü saklarım bu yüzden.. Bilen insanlar kutlar milyonlarca insanın kutlamasından daha değerli olur...

Şurada hepimiz Müslümanız, şurada hepimiz Türk'üz, şurada hepimiz şuyuz,buyuz,oyuz nefret ederim.. Kim neyse ne, onun adına konuşmak niye? Hatta en sevmediğim mesela şu dinden adam şunu yapmaz şu dinden olan adam kötüdür gibi genellemelerden bahsetmek.. O insanlara inanılmaz takıntım var İşte bu yüzden hiçbir dini kabul etmiyorum, sadece dinlerin ortak yönlerini Allah'ın istediğini yapmaya çalışıyorum..

Bir şeyi eksik yapmayı pek sevmiyorum, hala yazmadığım şeyler vardır muhtemelen ama olabildiğince doğru yazmaya çalıştım Muhtemelen buraya kadar okumazsınız, veya başını ve sonunu okursunuz.. Şimdiden özür dilerim.. Ruhu sıkılan ?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doush sen baya takıntılısın kardeşim

Fatihöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldırım takıntısı bende var çizgilere basmamak için çok uğraşıyorum
    FatihÖztürk..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aşağı yukarı herkeste benzer takıntılar var yahu

oturup düşünsem aklıma belki 3-4tane gelirdi ama doush'un alıntı yaptıklarından çoğu uyuyor bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepimiz dengesiziz kaldırımda yürümek bazen eziyet oluyor bide çorapsız yatmam küçüklükten beri

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usta Bizde Deyil Sende bi sorun var herhalde
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağız şapurdatması ve diş gıcırdatmasına tahammülüm yoktur.çok ani çıkışlarım olur.bir anda vurup biyerini kırabilirim karşımdakinin özellikle yapıyosa eğer.ama yabancı biri bile olsa uyarır söylerim.

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doush'un saat 04:38 de bu kadar şeyi nasıl düşünebilip yazabildiğine takıldım ben

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuş yeni gördüm bunları.kii biliyorum nekadar takıntılı olduğunu.benimde en büyük takıntılkarımdan birisi senin gibi takıtılılar biliyon dimi ruh hastası seniiiiiiiiii

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim başım belada bu alarmla

örnek taze bu geceden

akşam adapazarından geldik eve arabayı kitledikten sonra ;
    yan camlar,kapı kilitleri,bagaj,kaput,depo kapağı,farda çatlak kontrolü,bakıyorun boyaya bişiy varmı,altını sürttüysek karter korumam hala yerinde duruyormu,tamponlar nasıl,vsvs yaklaşık bi 15 dk geçiyor neredeyse PDI yapıyorum

sonrasında telefonun alarmı 2saat aralıkla çalar ve kalkıp alarma basarım araba yerindemi diye sonra aklıma takılır herşey düzgün kilitlendimi diye tekrar aynı kontrolleri yaparsam anca içim rahatlar

aracın torpidasundada ayrı takıntılıyızdır babamda bende 180ile giderken torpidodaki şaçı görüp oğlum at şunu diyen babam var

birde ***** simetri mesela şu an bunları yazarken bile duvar saatinin yamuk olduğunu gördükçe canım sıkılıyor

çakmak belki bilirsiniz bizim arabalarda küllüğü çekince çıkar ona bile kıl olurum acaba simge düzgün duruyormu diye

ayrıca gündelik ne yöne baksam gördüğüm fluence,clio,albea,logan,era,accent vsvs gibi arabalar yolda bizi geçince sinir oluyorum neyse babamda alıştı artık geçmeden bırakmıyor sağolsun uğraştırmıor beni gaza getirmekle ("nasıl bmw baba bu albea geçiyo nie yürümüyor bu araba acaba kullanıcıdanmı??"sonrası *****)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dünya skime merkep götüme modeliyim artık dahada hiçbişeyi takmıyorum bu hayatta

Tuvalet kağıdı dışında

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simetri hastalıgı cagın hastalıgı olmaya aday herkeste var bir egriyi düzeltmek takıntısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)