1-2 saatliğine bir yere çıkacaksam laptopu kapatmam. Çünkü açılırken beklediğim süreyi hiç sevmem. (bir de torrent up yapsın diye de olabilir)![]()
Benim de tel sağda olacak takıntım vardır. İlk aldığımda çok dikkat ediyordum, fakat şuan yanına kalem bile koyduğum oluyor. ( sakınan göze çöp batar)
Cüzdanımın dışında para taşımam. Çünkü ne zaman taşısam düşmüştür.![]()
Araba kullanırken, 110la orta şeritte seyrederken, sol boş olmasına rağmen arkamdan selllektör yapana yol vermem. Geçerken korna çalarsa da, arkasına geçip aynı şekilde yol isterim. Geçerken kornama basarım.
Arkamda aracın önündeki bütün ışıklarında xenon olan araç gelip arkamdan seyrederse, yol veririm. Arkasına geçip, uzunları yakarım. (bu şekilde çok kez sislerini kapatan gördüm, demek ki biliyorlar gereksiz olduğunu)
Derse geç kaldıysam sınıfa %90, önemli bir ders değilse, girmem.
laptopta touchpad kullanmam, her zaman bi farem olmuştur o sebeple.![]()
Oha çok yazdım.![]()
telefonu sağ cebime koymak isterdim ! fakat her zaman sol cebime koyarım ..telefon çaldığı anda ilk önce elimi sağ cebime sokar sonra içimden kendimi söverek sol cebimden alırım..bundan dolayı direk sol cebe koyuyorum..
Üniversiteye giderken arkdaşlarımı yoldan alırım .. kapıları cok normal açarlar ona bir şey demiyorumama kapı kapatmaları yokmu 70 model araç kapısı kapatıyorlar sanki patt kütt arabanın içinde ben sallanıyorumm.. Kapıları cok narin kapatırım
![]()
Aklıma koyduğum şeyi elimden geldiğince yaparım
çik köfteyi nar ekşisiz yemem
dişimi fırcalamadan ve sacımı yıkamadan asla dışarı cıkmam .d
saç uzatamama gibi bi takıntım var yıllardır
kapıya sırtımı dönük oturamam otursamda önümde ayna olması lazım
sert kapı bagaj kapatanlara aleni söverim hemde çok pis
arkadan uzunları yakanlara arka sisleri muhakkak açarim
orta şeritte sellektör atana asla yol vermem aksine frene basarım
makas atmaya çalışan adama asla yol vermem aynadan görürsem gaza yada frene basar arayı kapatırım
şeridimdeyken gişelerde yada sapakta kuyruktan kaçıp önüme girmeye çalışana asla yol vermem gerekirse kavga ederim
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
1-Herkesle aynı evde kalamam,bu yüzden hala ev arkadaşı bulamadım kendime tek kalıyorum ve çok sıkıldım.
2-Evime misafir gelen arkadaşlarımın laaap diye yatağıma oturmasından,yastığıma başlarını koymasından! nefret ederim,deliririm olay çıkarırım.
3-Moralim bozukta olsa iyi de olsa insanların yanında suratımı asmamaya çalışırım,yanımda suratını asana fena söverim.
4-Benim malımı kendi babasının malıymış gibi hor kullanana deli olurum,gerekirse kafa atarım.
5-Enseme dokunulmasından ve su dökülmesinden nefret ederim.(Bu yüzden 2 yıllık ilişkimi bitirdim.)
6-Evim çok dağınık olabilir ama Wc ve banyo her zaman tertemiz olmalıdır,kıl vs olmamalıdır bu yüzden evime gelipte banyomu wc'mi kullananlar arkadaşlarım çıktıktan sonra bakarım eğer pis bırakılmışsa ne kadar iğrensemde saatlerce temizlerim.
7-El şakalarından hiç haz etmem.
8-Arabayı kullanırken arabada ki diğer insanların araba kullanma tarzıma laf yapmasını hiç sevmem.
9-Biriyle ilk tanıştığımda ona abi dediysem,aynı yaşta olsak bile daha sonra ismiyle hitap edemem. Aynı şekilde büyüğüme de ismiyle hitap ettiysem abi diyemem.(Bu nasıl takıntı spor gazetesi.
)
10-Babamla telefonda çok konuşmayı sevmem. Maksimum 3 dakika.
11-Arabadan anlamayan insanlar benimle arabalar hakkında bir konuda iddialaşınca fazla sinirlenir kalp kırarım.
12-Saçlarımı her gün yıkamalıyım,okulda veya cafe de falan eğer wc'ye gittiysem bir sürü peçeteyle elimi kurular en son peçeteyle kapıyı açarım elimin kapıya değmesinden nefret ederim.
13-Bilgisayarımda facebookum vs. siteler her zaman otomatik oturum aç olarak kayıtlıdır,başka birisinin giriş yapmasından ya da girip facebook hesabımı kurcalamasına çok sinirlenirim.
14-Eve yürürken yürümeye önce sağ ayağımla başladıysam eve geldiğimde koltuğa vs oturacağım zaman son adımımda sağ ayağımla olmalı ve adımlarımı sayarım.(Bazen bu.)
15-Yaşam tarzıma laf yapanlar çok olur genellikle,hepsini terslerim.
Dahasıda var,çok fazla takıntılı bir insanım,bu yüzden günlük hayatta çok zorluk çekiyorum. Mesela bugün giydiğim kıyafetleri ertesi gün giyemem temiz olsalar bile. vs. vs. vs. diye uzar gider.![]()
arabam hep pis olucak .. yıkandımı garipsiyorum![]()
telefon sabit hep sol cepte... sağ cepte oldumu kayboldu diye telaş yapıyorum ... anahtar ve ventolin sağ cepte...
Bu kadar mı benzer yabunlara ek olarak bende merdiveni sağ ayakla bitirme eğer bitmiyorsa son iki basamağı çift atlama var.Her gittiğim yerdeki merdiveni sayarım her yolda yürürken gördüğüm çizgiye eşit sayıda adımla basarım bir çizgiye solla bastıysam öbürüne sağla basarım bazen yürürken bi büyük bi küçük adım atıyorum çizgiyi denk getirmek için millet delirdim sanıyordur heralde.Yürürken bir arkadaşım misalen sağımda yürümeye başladıysa onu soluma geçirtmem önümden geçtiyse tutar kolundan tekrar önümden geçirterek sağıma alırım arkamdan geçerse sanki vücuduma ip dolanmış gibi oluyor nevrim dönüyor.Aynı şekilde bir bankta oturduysak bi an ayağa kalkarsam aynı yöne alırım insanları ne taraftaysa orada oturacak.. Daha saysam banlarlar heralde siteden süresiz
he arfy gibi tel hep solda olacak sağda falansa kaybettim diye beynimden kaynar su iner birden paniklerim nabzım yükselir ayrıca arabamda pis olacak hep temiz olmayacak yoksa kullanamam su birintisine falan yaklaşamam kafayı yerim
daha vaaar ama saymam
haa bir de yürümeyen bi trafikte 10 metrede olsa yol açılır da öndeki götünü kaldıramadan önüne araba alırsa ve o anda trafik yine kitlenirse, öndeki sürücünün yediğini cüneyt çakır yemez : )
Telefon sağ cepte, cüzdan sol cepte.
Arabanın camları sonuna kadar açılmaz
Arabanın arka camları hiç açılmaz.
Arabada sigara içilmez.
Evde terliksiz dolaşmam.
Şimdilik aklıma gelenler![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hangi cebime ne koyacagım her zaman takıntıdır bnm için![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Çoğunluk takıntı yerine severim/sevmem olarak yazmış bence farklı şeyler.
Yazıldığını görmedim illa ki vardır aramızda, aynı hızda giden başka bi araç yanıma geldi mi yada önümde oldu mu illa ki geçerim![]()
Arabada sigara içirmemek ciddi bir takıntıdır. Sevip sevmemekle alakası yok yani![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)