User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
191 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: digiturk, dsmart, kablotv, tivibu ve uydu???

semehe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinema paketi var ama ek para alıyolar.İlk üye olduğun zaman 1 ay felan açık kalıyo bittiğinde eğer paketine ekli değilse arayıp teklif ypaıyolar ayda 7 liramı ne demişlerdi bana istemedim ben ayriyetten paketlerin içinde sinegold sinema plus fx hd gibi kanallar var bu kanallara ekstra bi ücret ödemiyosun paketine dahil oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yazıcaktım valla kanal D yok arıyorum serviz gelir 20 tl alırlar diyo benim suçummu benmi bozdum diyorum cevap vermiyorlar yağmur yağınca kanalların çoğu gidiyor.
    Eğer yağmur durduktan sonra kanallar normale dönüyorsa ve siz yağmurda da gitmesin isterseniz daha iyi bir lnb ve şu an kullandığınızın iki katı çapında bi çanak alın kesilme kalmaz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun suredir digiturk kullanıyorum

lig tv+tüm spor kanalları,dizi,sinema,belgesel ve çocuk paketleri +hd paket ekli

yıllık üye oluyorum aylığa 90tl denk geliyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 yıldır D-Smart kullanıyorum herşeyi mükenmel Hd bölmünde çok sayıda kanal var belgeseller hd yerel dızıler hd gayette memnunum. tıvıbu kurdular 1.5 aydır hedıye ttnetden 5 para etmez menusu cok gec gecıyor ayrıca her acdıgında 10 dakka nerdeys ebeklıyorsun yukleme yapıyor ben kesinlikle D-Smart öneririm.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    digiturk ten uzak durun ilk çıktığından beri kullanıyoruz 2001 filandı heralde.Yağmur kar yağar yayın kesilir.Paçanızı kurtaramazsınız kapattırmak istediğinizde sürekli ararlar.Dsmart kesinlikle daha iyi.
    Her geçen yılda kanallar bir bir kapanmaya başladı İlk aldığımız zamanlar lig tv eksikliği bi de sinema kanallarının eksikliğini hissederdik.Şimdi bütün kanalları kapattılar müzik kanalları da dahil.Powertürk ,numberone ,kral var sadece,vh1,mtv o da gitti

Kablo tv yi 1-2 senedir kullanıyorum digiturk kadar iş yapıyor fakat discovery channel artık yok.
    Uydu var onunda pek bi esprisi yok gereksiz kanal çok ,açıkçası sürekli ayakkabı,cinsel güç arttıran hap reklamları çıkıyor.
    Diğerlerini bilmiyorum ama ben alacak olsam bunların dışında bişeyler alırım.Dreambox mu ne varmış onu çok övüyorlar her kanal var diye

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d-smart hd paketi + internet kullanıyorum 69 tl. Çok memnunum. net hic kesilmedi henüz. 1 ay oluyor kullanmaya başlayalı. 720p videolar takılmadan izliyor torrentte 1 mb civarında download görebiliyorum
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Digiturkte sinema paketin yoksa hiç sinema kanalı yok. Müzik kanalı desen 2-3 tane anca. D-Smart daha iyi gibi geliyo bana...

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar;
    Zeytinburnu ve istanbulun bölgelerinde dsmart bayilerim var.Dsmart internet kullananlar için bence mantıklı.İnternet alt yapısı türktelekom olduğu için ttnet de ne hız alıyorsanız bi tık üzerini alabilirsiniz bununda sebebi portları daha boş olmasından kaynaklı.Dsmart paketleri için alacaksanız eğer benim önerim HD maxi paket.Şu gerçeği söleyebilir HD kanallar açısından dsmartın yayın kalitesi kesinlikle digi den çok daha kaliteli.Bazı aboneler yalın adslden muzdarip Bununda kaynağı türktelekom adrese gidipde port çekme zahmetinde bulunmuyor.Bi arkadaşımızı abone yapmıştık internetini bağlayamadılar ttnet aldı ertesi gün aktif Velasıl internete para ödeyen aboneler Smartinternet paketini alabilirler şunu temin ederim teknik sorun yaşamassınız.Faturalandırmada ilk üyelere genelde ilk ay fatura göndermiyor yani 10 günlük 15 günlük fatura gitmiyor.sonraki ayla bir gönderiyor.Fatura gelmeyebilir ama fatura bilgisi tv ye msj olarak gidiyor ve görebiliyorsunuz.Smartinternet smile adsl ve dsmart konusunda forumdaki bütün arkadaşlara yardımcı olabilirim.

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 aydır tivibu kullanıcısıyım ...ttnet adls kotama da limit etkisi yok
    gayet memnunum ..
    izlediğim ne olursa olsun kaçırdığım bir yer konuşma falan olursa hemen anında geri al kaçırdığın noktayı yeniden izle ..
    ayrıca istersen yayını 90 dk ya kadar durdurup bekletme , bekleme sonrası istersen bekleme noktasından istersen o an canlı olarak nerdeyse oradan izlemeye devam edebiliyorsun .
    kaçırdığın dizi film belgesel ne varsa ertesi gün tekrar izleme olanağı veya seç / kirala izle bölümlerinden de film kiralayarak sinema keyfi yaşayabilirsiniz ..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bendede kablo tv/uydu net/ teledünya üçlüsü var genel olarak memnunum olmayan kanal yok..
    Kampanyayla aldığım için fiyatı şu an için uygun ama ilerde kampanya bittimi teledünya ve uydu.net i kapatabilirim.. onun yerine super online yada adsl e dönüş yapıp yanında tivibu almayı düşünüyorum fiyatı çok daha uygun kanallarda aynı kanallar. bir iki lira ekstra verilirse sinema paketide alıyorsun..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eleanor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar;
    Zeytinburnu ve istanbulun bölgelerinde dsmart bayilerim var.Dsmart internet kullananlar için bence mantıklı.İnternet alt yapısı türktelekom olduğu için ttnet de ne hız alıyorsanız bi tık üzerini alabilirsiniz bununda sebebi portları daha boş olmasından kaynaklı.Dsmart paketleri için alacaksanız eğer benim önerim HD maxi paket.Şu gerçeği söleyebilir HD kanallar açısından dsmartın yayın kalitesi kesinlikle digi den çok daha kaliteli.Bazı aboneler yalın adslden muzdarip Bununda kaynağı türktelekom adrese gidipde port çekme zahmetinde bulunmuyor.Bi arkadaşımızı abone yapmıştık internetini bağlayamadılar ttnet aldı ertesi gün aktif Velasıl internete para ödeyen aboneler Smartinternet paketini alabilirler şunu temin ederim teknik sorun yaşamassınız.Faturalandırmada ilk üyelere genelde ilk ay fatura göndermiyor yani 10 günlük 15 günlük fatura gitmiyor.sonraki ayla bir gönderiyor.Fatura gelmeyebilir ama fatura bilgisi tv ye msj olarak gidiyor ve görebiliyorsunuz.Smartinternet smile adsl ve dsmart konusunda forumdaki bütün arkadaşlara yardımcı olabilirim.
    Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen

ttnetten bir tık önde alamaz port boş olması falan hikaye. ttnet ne alırsa aynısını alır.
    adrese gidip port çekme demişsin öyle birşey yok.
    teknik sorun yaşamazsınız demişsin dsmartın teknik ekibi varmı? arıza olunca eve geliyormu (internet için söyledim)

ttnetten daha ucuz dsmartı seçmekteki tek artı bu yönde
    EkN garage

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tv izlemek bile parayla oldu ya..
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tv izlemek bile parayla oldu ya..
    kabloludan devam
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen

ttnetten bir tık önde alamaz port boş olması falan hikaye. ttnet ne alırsa aynısını alır.
    adrese gidip port çekme demişsin öyle birşey yok.
    teknik sorun yaşamazsınız demişsin dsmartın teknik ekibi varmı? arıza olunca eve geliyormu (internet için söyledim)

ttnetten daha ucuz dsmartı seçmekteki tek artı bu yönde
    Ben 3 bayim ile 6000 bin aboneme hizmet veriyorum her anlamda sorun türktelekom alt yapısı değil ise modem kurulumuna dahil ücretsiz olarak gidiyoruz.Dsmartta yapı biraz farklı.Taşaron olarak bayiler verilmiş burdaki işlemler bayilerden yapılıyo ve bi nebze bayilerin elinde.Ciddi anlamda bayilerinide bu konuda destekliyor.İnternet hızını sana canlı olarak gösterebilir.Zeytinburnu yenidoğan mh 48. sokak no :124 de bulunan dükkanımda hem smile adsl hem ttnet internet bulunmakta canlı olarak yaklaşık olarak aynı ama download ve upload değerleri smile adsl in daha fazla çıkıyor defalarca test ettik bunu. modemden aynı pc ye tek kablo çekilerek aynı şartlarda denendi bu.Kullanıcı bunu fark edermi nette dolaşırken hayır ama böylede bir gerçek var.dsmart teknik sorunla ilgili de türkiye geneli 100 lerce bayi var dediğim gibi hizmet kalitesi bayiden bayiye değişir ama ttnet hizmetinide malesef görüyoruz.Her iss firması her dijital platform firmasında sorun mutlaka vardır bu açık bi gerçek

adrese gidip port çekme yok mu güzel arkadaşım ben yaklaşık 6 senedir iss işi yapıyorum binlerce kez bu başımıza geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eleanor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 3 bayim ile 6000 bin aboneme hizmet veriyorum her anlamda sorun türktelekom alt yapısı değil ise modem kurulumuna dahil ücretsiz olarak gidiyoruz.Dsmartta yapı biraz farklı.Taşaron olarak bayiler verilmiş burdaki işlemler bayilerden yapılıyo ve bi nebze bayilerin elinde.Ciddi anlamda bayilerinide bu konuda destekliyor.İnternet hızını sana canlı olarak gösterebilir.Zeytinburnu yenidoğan mh 48. sokak no :124 de bulunan dükkanımda hem smile adsl hem ttnet internet bulunmakta canlı olarak yaklaşık olarak aynı ama download ve upload değerleri smile adsl in daha fazla çıkıyor defalarca test ettik bunu. modemden aynı pc ye tek kablo çekilerek aynı şartlarda denendi bu.Kullanıcı bunu fark edermi nette dolaşırken hayır ama böylede bir gerçek var.dsmart teknik sorunla ilgili de türkiye geneli 100 lerce bayi var dediğim gibi hizmet kalitesi bayiden bayiye değişir ama ttnet hizmetinide malesef görüyoruz.Her iss firması her dijital platform firmasında sorun mutlaka vardır bu açık bi gerçek

adrese gidip port çekme yok mu güzel arkadaşım ben yaklaşık 6 senedir iss işi yapıyorum binlerce kez bu başımıza geldi.
    Ben yeşilköyde santraldeyim 4 senedir intenet arıza ve bağlantı yapıyorum port çekmek diye birşey yok, port santralde olan birşeydir. aboneye çekilmez Yanlış biliyorsunuz
    EkN garage

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsmart kullananlarin yorumlari nelerdir ?

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi aynı terane, hangisi ucuzsa onu alın.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsi aynı terane, hangisi ucuzsa onu alın.
    aynen öyle olayın maddi yönüne bakın
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yeşilköyde santraldeyim 4 senedir intenet arıza ve bağlantı yapıyorum port çekmek diye birşey yok, port santralde olan birşeydir. aboneye çekilmez Yanlış biliyorsunuz
    nasıl yapıldığını bilmiorum ama sana burada portu çekilmeyen binlerce abone gönderebilirm birtanesi de bu siteden bi arkadaşımız ıspartakule evlerine yeni taşındı ve yalın adsl ile birlikde samrtinternet aldı kendisi işlemlerini bizzat kendim yaptım arkadaşlar adresi bulamadılar.ttnet aldı ertesi gün port için geldiler.Bence sen yanlış biliyorsun hiç hattı olmayan abone nereden internet alıcak? veya telefon hizmeti??? Sizinde çok iyi bildiğinizi düşünmüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)