f-h-e-piston .. şehir içi 97 oktan karışık kullanımda 50 tl ye 120 km gidior..
Printable View
f-h-e-piston .. şehir içi 97 oktan karışık kullanımda 50 tl ye 120 km gidior..
hala 30 40 kuruş yakıyor mu acaba vti lar konuyu hortlatayım dedim :)
1 lira yakıyordur arkadaşlar itiraf edelim:)
Face grupları şuan techturkeyin 10 sene önceki hali gibi. herkes 30 kuruş yakıyor
100 yıl geçti hala litre cinsinden değer paylaşmayı öğrenemedik arkadaş :) hala 30 kuruş he güzelmiş.
Şimdi beni taşlayacaklar belki ama s2000 13,7 lt şehir içi fabrika verisi
Litre hesabı yapmayı bilmiyorum. 2012-2013 gibi Vti biniyordum 50 tl yakıt aldığımda yaptığım km belliydi typer'da daha fazla oldu
Burada senelerin geçip benzinin pahalandığını litrenin de azaldığını göz önüne alalım.
En son s2000'le 70 tl ye Tekirdağ özcanlara 200+ km ile gittim bağcılara döndüm varın hesabı yapın hadi :D
Vti'ma aşırı güzel bakıyodum ama benim araç mı fazla yakıyordu öleyse ?
Bende çok yakan ve gitmeyen araba olarak anılarımda kaldı :)
al bendende o kadar arabayı satıyordum az daha :)
Şef şöyle düşün bir de elektrikçisin mesailerin vs. var bekarsın haliyle de cebin dolu geziyorsun. 97 Astra Hb GLS var beyaz boyasız. Hem az yakıyo hem de 100 bg gücü tatmin edici. Zamanında Vectra GT, Astra GSi almak istemişsin ama aile büyüklerin seni temizi yok masraflı diye engelleyip kısıtlı bütçeyle GLS aldırmış. Aradan geçen 2 yılda cebini de keseni de doldurmuşsun ve her VTi'cı gibi birden şeytan dürtüyor. Astra 12 lira i Es 14-15 civarında Vti 19-21 aralığında ve temizi bulunabiliyor. S2000 sevdası raftan zaten inemedi çünkü fiyatı 55-60 bandında o zaman. Gidip VTi alıyorsun ve yaktığı da çok ilgilendirmiyor çünkü verdiği zevk hepsini yerle bir ediyor.
Çok sevdiğim bir abimin ilk VTi'ını alış hikayesi bu. O zamanları geçtim şimdi bile kordonu düzgün önden 2 cm basık bir VTi kendini her yerde belli ediyor. VTi sahibi olmamama rağmen gerçekten bir karakteri ve hikayesi olan bir araç. Bundan 7 yıl önce önünde pek çok seçenek varken şu an temizi neredeyse kalmadı kalanın da fiyatı bellidir zaten. Misal Ömer abinin ST VTi'a gidip biri 45 teklif etse sövmekten beter eder adamı. Keza @Met şefin RC VTi da öyle numune araçlar. Bir elin parmağını geçmeyen bir araç olarak şu an '04 Civic otomatik kullanıcısı beni bile caydırıp aynı paralara Ömer abinin kapısına dayanasım geliyor :D
O konuda hem fikirim yanlış anlaşılmasın bende severek bindim 2 yıl kadar galiba
Ozaman ki araçlara göre trafikte diğerlerinden hızlı ve hazzı başka ama typer ve s2k binince bir daha vti aklına gelmiyor insanın çok vasıfsız kalıyor hemde yakıyor :)
Aile aracıda olsa typer alacaksın ben bilmem :)))
Typer ve s2k dan sonra vti tabi ki yavaş gelir çok normal :D Senin gibi bize de nasip olur inşallah vti dan sonra sırasıyla typer, s2k almak :)