bu arada son durumlar nedir arkadaşlar,kimler gitti hastaneye veya kimler gidicek hafta içi
Ben geliyorum, salı olursa uygun, cuma olursa da uygun, c.tesiye sarkarsa telden haber veririm.
Instagram: mutusgarage
ben son iki gundur hastanedeydim; su an icin 3 gunluk trombositimiz var.. pazartesi gunu tekrardan gelip verecek olan kisiler varmis. o yuzden hafta sonuna dogru gidersek daha iyi olacak. bende babamdan haber bekliyorum cunku.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
tek gitmeyeceksin ben goturecegim zaten![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
arkadaslar anneme son 4 gundur kan ve trombosit verilmiyor ve degerleri dort gundur 15binden 110bine kadar cikti.. hepimiz cok sevindik.. simdilik ihtiyacimiz kalmadi ancak 3 hafta sonra tekrar kemoterapisi baslayacak ve ondan sonra sizlerden trombosit isteyecegimm.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
amin kardesim cok saol..
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
son durumları ney hocam bır ıhtıyacınız falan varmı ?
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
arkadslar yarin (29.09.2011) persembe gunu tekirdaga gelip trombosit verebilecek olan var mi acaba?
B negatif.. sabahtan yola cikacagiz istanbuldan ogleden sonra donecegiz.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
ben ankaradayım eğer bulamazsanız akşam 6 buçuğa kadar haber verin,işten izin alıp gelmeye çalışayım
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
kardesim kan grubum tutmuyoriyi bilirim o sıkıntıları çevremde araştırıyorm b negatif varsa seninle irtibata geçicem. allah yardımcınız olsun anneye acil sifalar diliyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)