SBSETTİNG en işime yarayan))
mxtube (youtube download'ı için)
.
.
. devam ettirelim))))
İphone 4
Galaxy S2
SBSETTİNG en işime yarayan))
mxtube (youtube download'ı için)
.
.
. devam ettirelim))))
bana iphone çok basit geliyo (malzeme kalitesi olarak değil) yani bi menü ve uygulamalar bana çok basit geliyo ve bi çok yönden beni kısıtladığını hissettim illa itunes olck felan bana göre değil yani o yüzden s2 diyorum inş bu yazın sonunda da almayı düşünüyorum
kımsenın tartısmasına gerenk yok ben satıyorum kullanıyorum ve onerıyorum aynı zamanda tabıkı zamana gore onerıler ama bana sorarsanız ıkısıde cok ıyı cıhazlar ama galaxys s2den bahsedelım makına normalde cok hızlı ve şaşalı ilk galaxy iye göre ekranı daha net ve amoled 2 ekran ve 1080p video kaydı yapabiliyor aynı zamanda izlenebiliyor suan başka cihazda 1080p desteği yok mkv formatı yani... ama ıphone 4'un ekran cozunurlugunde suanda cıhaz yok bence ıkı ekranda capasıtıf ve multıtoch ama dokunmatık hassasıyetı ve kullanılabılırlıgı ıphone onde gorunuyor galaxy s2 nın ınternete bağlanma hızı suan telefonlarda kullanılan en ust duzey wi-fi ile bağlanıldıgında bıle cok basarılı aynı 3g ıle baglanmıs hıssı verıyor.. android olması bir yandan iyi ama biryandan kötü bence sahsen ben cok fazla uygulama ındıren bırı degılım sadece ıhtıyacı olanları uygulama yonunde sıkıntı yok ama oyun oynamak ıstersenız ıphone onde gıder onun dısında pıl omru cokta uzun degıl her ıkı cıhazında yanı cok fazla sarj bıtebılıyor.. ıos ısletım sıstemı kendıne ozgu bır ısletım sıstemı ıphonecı kendı bılgını bıldık der androıdcı kendı bıldıgını bıldık der ... kımse bunun ustune pek bırsey koydurmaz ama ıkı telefonunda alanlarında farklı ustunluklerı var sayısal olarak suan ezıcı performansıyla ıphonenın onunde ama suna cıkan tum telefonlar aynı kasa hatta aynı ozellıklerde o yuzden kımsenın kafası karısmasın hepsı aynı telefon
ılk once telefon alırken neden aldıgınızı dusunun ımar,ozentı,ıhtıyac,vs gibi ıkı telefonda cok pahalı cunku benım herzamankı fıkrım ıhtıyac neyse o alınmalı saygılaR
Benim görüşüm iphone kullanıcıları tamamen fanatik
Fiyatı 1.200'e felan düşşe s2 alıcam![]()
Millet iphone yada benzeri cihazları prestij ve tribine alıyor(hondacılar gibi) kullanıyor sorsan bi özellik falan açtığı kullandığı yoktur varsa yoksa angry bird oynar işte boş bakkal işi... Bence Dostum sen kullanım maksadına göre al düşün bu telefon olayını... Sonuçta bu cihazların babası Apple olsada bu imparatorluğu yıkacak markalar çeşitli cihazları sürmeye başladılar eylülde sony de giriyor bu ortama bakalım.. Şimdilik ben 2 cihazıda eş görsemde S2 multimedya ve işlev olarak kısıtlama olmamasından dolayı önde görüyorum..
iphoneların bluetoothu araç kitlerine bağlanılabiliyor mu şimdi? eskiden bluetooth sadece iphonelar arası aktif oluyordu?
Valla o tip uygulamalar maalesef var ama isteyen tipler oluyor
office uygulamalari vs daha bir düzgün
özellikle skype cok saglıklı calışmakta
ios uygulamalari her ne olursa olsun daha sorunsuz
Hem kişisel güvenlik bakımından android markette acıklar olmuştu düzelttiler ama amerikada hala düşünceli yaklaşmakta insanlar android market e
ama ios ta oyle birşey olmadı
Her türlü code farkı var java sisteme ben pek güvenmem acıkcası
basit bir örnek
sadece 10 $ a bu piyasada 300 400 ytl ye satılan bi navigasyon cihazından daha saglıklı program var ve geciste ayarlama ile benzin alınacak yerleri restorantlari mesafe olarak belitrmekte ve bu türkce olarak yapmakta radar hız uyarısı ve radar tespitindede yardımcı3d gorüntülü sistemde var bazi binalar icinde görsellik acisindan
Ayrıca ozel aksesuarlari var telefon kabi gibi ama arkasında batarya mevcut görsel olarak pek kotu degil ama can kurtarıcı ben hic telefonum şarşı bitti diye düşünmüyorum şarj mi bitti cebimde kendi kendine şarj oluyor
bugun arkadaşın önerdigi bi program
Trapster: iPhone'unuz varsa, kırmızı ışıktan, radardan ve trafik cezalarından korkmayın. Trapster ile hız tuzağı, radar, polis bekleme noktaları, hız kameraları için bölgenizi tarayabilirsiniz. Sistem, iPhone'un WiFi mevkii yeteneğini kullanarak harita üzerindeki noktaları gösteriyor. Kullanıcı, seyahati boyunca Trapster'ın veri tabanına radar noktalarını giriyor. Sistem, hız tuzaklarına ya da radar noktalarına yaklaşınca sesli uyarı veriyor. Dünya çapında 330 binden fazla kullanıcıya sahip uygulama, üstelik ücretsiz.
i phone u sadece zippo olarak görenler icin =)
android software olarak apple softwaresinden çok daha iyi
üstüne üstlük galaxy hardware olarakta daha iyi iphone 4 ten
ben iphone 4 kullanıyorum ama bundan sonraki telefonum androidli bişey olacak
skype fringe trapster igo sygic vs androidde var program sıkıntım hic olmadı suana kadar hatta wifi uzerinden print programına kadar var. iphone un benim icin tek farkı satarken fazla zararın olmuyor...banka tv video vs gibi flash tabanlı siteleride acıyor galaxy
ya abi iphone 4 tek cekirdek 1ghz işlemci galaxy s 2 ise cift cekirdek 1.2 ghz.. galaxy s2 daha fazla enerji harcamasına ragmen şarjları hemen hemen aynı süre dayanıyor.. galaxy s2 dijital kamera seviyesinde resim cekiyor ve video kaydediyor... nette hızlı ne yaparsan yap telefon takılmıyor.. iphone 4 te resimleri ayrı ayrı klasör bile yapamıyorsun jailbreak te yapsan kısıtlı telefon... maksat apple 'm var demekse alınır birde 800 liraya felan düşürürsen al ama diger türlü hiç mantıklı degil iphone4..
750 tl mediamarkt da var kullandim inanilmaz kabiliyetli bi alet rc helikopter kullaniyodum 1 sene once cok zor ama AR Drone cocuk oyuncagi ve kamera olayi mukemmel amerika hava kuvvetlerinde 4000 tane drone varmis suan savaslarda kullanilan daha buyuk drone lar bu onlarin kucuk basit hali S2 de bole bisey yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)