User Tag List

Sonuçlar: İphone 4 Galaxy S2

Katılımcı sayısı
81. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • İphone 4

55 67.90%
  • Galaxy S2

26 32.10%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İphone 4 Galaxy s2 karşılaştırması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SBSETTİNG en işime yarayan ))
    mxtube (youtube download'ı için)
    .
    .
    . devam ettirelim ))))

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    android kulklanıyorum kac aydır program sıkıntısı stabilite sorunu falan yok gayet memnunum..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SBSETTİNG en işime yarayan ))
    mxtube (youtube download'ı için)
    .
    .
    . devam ettirelim ))))
    mxtube cidden çok iyi

youtube programı ile girip bir video,şarkı falan açtığımda daha yavaş yükleniyor sanki mx tube daha hızlı geldi bana

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana iphone çok basit geliyo (malzeme kalitesi olarak değil) yani bi menü ve uygulamalar bana çok basit geliyo ve bi çok yönden beni kısıtladığını hissettim illa itunes olck felan bana göre değil yani o yüzden s2 diyorum inş bu yazın sonunda da almayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mxtube cidden çok iyi

youtube programı ile girip bir video,şarkı falan açtığımda daha yavaş yükleniyor sanki mx tube daha hızlı geldi bana
    bilmem fark etmedim aynılar gibi sanki ))

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi S2 ile çekilmiş 1080p videoyu fullHD tvde izleyin sonra karar verin =)

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımsenın tartısmasına gerenk yok ben satıyorum kullanıyorum ve onerıyorum aynı zamanda tabıkı zamana gore onerıler ama bana sorarsanız ıkısıde cok ıyı cıhazlar ama galaxys s2den bahsedelım makına normalde cok hızlı ve şaşalı ilk galaxy iye göre ekranı daha net ve amoled 2 ekran ve 1080p video kaydı yapabiliyor aynı zamanda izlenebiliyor suan başka cihazda 1080p desteği yok mkv formatı yani... ama ıphone 4'un ekran cozunurlugunde suanda cıhaz yok bence ıkı ekranda capasıtıf ve multıtoch ama dokunmatık hassasıyetı ve kullanılabılırlıgı ıphone onde gorunuyor galaxy s2 nın ınternete bağlanma hızı suan telefonlarda kullanılan en ust duzey wi-fi ile bağlanıldıgında bıle cok basarılı aynı 3g ıle baglanmıs hıssı verıyor.. android olması bir yandan iyi ama biryandan kötü bence sahsen ben cok fazla uygulama ındıren bırı degılım sadece ıhtıyacı olanları uygulama yonunde sıkıntı yok ama oyun oynamak ıstersenız ıphone onde gıder onun dısında pıl omru cokta uzun degıl her ıkı cıhazında yanı cok fazla sarj bıtebılıyor.. ıos ısletım sıstemı kendıne ozgu bır ısletım sıstemı ıphonecı kendı bılgını bıldık der androıdcı kendı bıldıgını bıldık der ... kımse bunun ustune pek bırsey koydurmaz ama ıkı telefonunda alanlarında farklı ustunluklerı var sayısal olarak suan ezıcı performansıyla ıphonenın onunde ama suna cıkan tum telefonlar aynı kasa hatta aynı ozellıklerde o yuzden kımsenın kafası karısmasın hepsı aynı telefon

ılk once telefon alırken neden aldıgınızı dusunun ımar,ozentı,ıhtıyac,vs gibi ıkı telefonda cok pahalı cunku benım herzamankı fıkrım ıhtıyac neyse o alınmalı saygılaR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim görüşüm iphone kullanıcıları tamamen fanatik
    Fiyatı 1.200'e felan düşşe s2 alıcam

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet iphone yada benzeri cihazları prestij ve tribine alıyor(hondacılar gibi) kullanıyor sorsan bi özellik falan açtığı kullandığı yoktur varsa yoksa angry bird oynar işte boş bakkal işi... Bence Dostum sen kullanım maksadına göre al düşün bu telefon olayını... Sonuçta bu cihazların babası Apple olsada bu imparatorluğu yıkacak markalar çeşitli cihazları sürmeye başladılar eylülde sony de giriyor bu ortama bakalım.. Şimdilik ben 2 cihazıda eş görsemde S2 multimedya ve işlev olarak kısıtlama olmamasından dolayı önde görüyorum..

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 4 candır.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

captaingurkan
    Misafir
    iphoneların bluetoothu araç kitlerine bağlanılabiliyor mu şimdi? eskiden bluetooth sadece iphonelar arası aktif oluyordu?

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    program cesitliligi ekrandan zippo yakmak yada telefonu cevirip bira icmekse o isler icin ayfon ideal, ama hayati uygulamalarda android asagida kalir gibi degil kesinlikle...
    Valla o tip uygulamalar maalesef var ama isteyen tipler oluyor
    office uygulamalari vs daha bir düzgün
    özellikle skype cok saglıklı calışmakta
    ios uygulamalari her ne olursa olsun daha sorunsuz
    Hem kişisel güvenlik bakımından android markette acıklar olmuştu düzelttiler ama amerikada hala düşünceli yaklaşmakta insanlar android market e
    ama ios ta oyle birşey olmadı
    Her türlü code farkı var java sisteme ben pek güvenmem acıkcası
    basit bir örnek
    sadece 10 $ a bu piyasada 300 400 ytl ye satılan bi navigasyon cihazından daha saglıklı program var ve geciste ayarlama ile benzin alınacak yerleri restorantlari mesafe olarak belitrmekte ve bu türkce olarak yapmakta radar hız uyarısı ve radar tespitindede yardımcı 3d gorüntülü sistemde var bazi binalar icinde görsellik acisindan
    Ayrıca ozel aksesuarlari var telefon kabi gibi ama arkasında batarya mevcut görsel olarak pek kotu degil ama can kurtarıcı ben hic telefonum şarşı bitti diye düşünmüyorum şarj mi bitti cebimde kendi kendine şarj oluyor

bugun arkadaşın önerdigi bi program

Trapster: iPhone'unuz varsa, kırmızı ışıktan, radardan ve trafik cezalarından korkmayın. Trapster ile hız tuzağı, radar, polis bekleme noktaları, hız kameraları için bölgenizi tarayabilirsiniz. Sistem, iPhone'un WiFi mevkii yeteneğini kullanarak harita üzerindeki noktaları gösteriyor. Kullanıcı, seyahati boyunca Trapster'ın veri tabanına radar noktalarını giriyor. Sistem, hız tuzaklarına ya da radar noktalarına yaklaşınca sesli uyarı veriyor. Dünya çapında 330 binden fazla kullanıcıya sahip uygulama, üstelik ücretsiz.

i phone u sadece zippo olarak görenler icin =)

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derece43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet iphone yada benzeri cihazları prestij ve tribine alıyor(hondacılar gibi) kullanıyor sorsan bi özellik falan açtığı kullandığı yoktur varsa yoksa angry bird oynar işte boş bakkal işi... Bence Dostum sen kullanım maksadına göre al düşün bu telefon olayını... Sonuçta bu cihazların babası Apple olsada bu imparatorluğu yıkacak markalar çeşitli cihazları sürmeye başladılar eylülde sony de giriyor bu ortama bakalım.. Şimdilik ben 2 cihazıda eş görsemde S2 multimedya ve işlev olarak kısıtlama olmamasından dolayı önde görüyorum..
    Jailbreak yaptıktan sonra hiç bir kısıtlama yok =)

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    android software olarak apple softwaresinden çok daha iyi

üstüne üstlük galaxy hardware olarakta daha iyi iphone 4 ten

ben iphone 4 kullanıyorum ama bundan sonraki telefonum androidli bişey olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cepten girdigim icin link veremiyorum fakat youtube a AR.Drone yazin hafta ici alicam iphone ile kullaniliyo mediamarkt larda var muazzam bisey sirf su adama i phone i pad veya ipod touch aldirir apple ayri bi dunya ikonlari olsun durusu olsun s2 o okadar hafif ki kalitesiz hissi veriyo i phone karar agarlikta cok daha kaliteli iphone ciktigi gunden beri baska telefon kullanmadim 4 ciktigndan beri var uzun surede degismeye niyetim yok AR.Drone u izleyin
    şu AR.Drone işi süpermiş ya. ne kadarki bunun fiyatı
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skype fringe trapster igo sygic vs androidde var program sıkıntım hic olmadı suana kadar hatta wifi uzerinden print programına kadar var. iphone un benim icin tek farkı satarken fazla zararın olmuyor...banka tv video vs gibi flash tabanlı siteleride acıyor galaxy

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi iphone 4 tek cekirdek 1ghz işlemci galaxy s 2 ise cift cekirdek 1.2 ghz.. galaxy s2 daha fazla enerji harcamasına ragmen şarjları hemen hemen aynı süre dayanıyor.. galaxy s2 dijital kamera seviyesinde resim cekiyor ve video kaydediyor... nette hızlı ne yaparsan yap telefon takılmıyor.. iphone 4 te resimleri ayrı ayrı klasör bile yapamıyorsun jailbreak te yapsan kısıtlı telefon... maksat apple 'm var demekse alınır birde 800 liraya felan düşürürsen al ama diger türlü hiç mantıklı degil iphone4..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı captaingurkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphoneların bluetoothu araç kitlerine bağlanılabiliyor mu şimdi? eskiden bluetooth sadece iphonelar arası aktif oluyordu?
    Evet iphone4 ü citroen ds3 de kullanıyoruz.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu AR.Drone işi süpermiş ya. ne kadarki bunun fiyatı
    750 tl mediamarkt da var kullandim inanilmaz kabiliyetli bi alet rc helikopter kullaniyodum 1 sene once cok zor ama AR Drone cocuk oyuncagi ve kamera olayi mukemmel amerika hava kuvvetlerinde 4000 tane drone varmis suan savaslarda kullanilan daha buyuk drone lar bu onlarin kucuk basit hali S2 de bole bisey yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)