User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Lovato LPG hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    520 yi yeni aldım , sanırım tüpçüler kervanına bende katılıcam 12.5-13 ltreden aşağı yakmıyo namussuz hangi marka takayım m20 ye ? bide korktuğum nokta , içeriye motordan gaz kokusu geliyormu montaj düzgün olsa bile ? kalorifer peteklerimde sorun varsa şayet koku dayanılmaz hal alırmı ? hiç lpgli arabaya binmedim , aslında korkuyorum binmeye arkadan biri bindirse patlar riskini düşünmekten..gaz kesici sistem diyolar gerçekten var mı böyle sistemler 1.5 -2 milyarlık lpg kitlerinde ?

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    520 yi yeni aldım , sanırım tüpçüler kervanına bende katılıcam 12.5-13 ltreden aşağı yakmıyo namussuz hangi marka takayım m20 ye ? bide korktuğum nokta , içeriye motordan gaz kokusu geliyormu montaj düzgün olsa bile ? kalorifer peteklerimde sorun varsa şayet koku dayanılmaz hal alırmı ? hiç lpgli arabaya binmedim , aslında korkuyorum binmeye arkadan biri bindirse patlar riskini düşünmekten..gaz kesici sistem diyolar gerçekten var mı böyle sistemler 1.5 -2 milyarlık lpg kitlerinde ?
    keşke m50 olanı tercih etseydin neyse bize hayırlı olsun demek düşer

taktıracaksan ilk olarak prins eğer yok çok pahalı gelir dersen brc öneririm.

lpg li araçlarda eğer tesisatında herhangibir gaz kaçağı yoksa kesinlikle egzost haricinde koku duymazsın.

ewt gerçekten kesici bir sistem var ilk kesici tankın hemen çıkışında sonra miksere gelmeden önce ve mikserin üzerinde olmak üzere emniyet kesicileri mevcuttur.
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruk aklında brc varsa düşünme başkasını param olsa tleflex prings takacakdm para olmayaınca brc yaptık az cok araştırdım bilirsiniz

gaz şuanki sistemde benzinden daha güvenli gibi kesicisi olsn tankın sacı olsn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim M power , gerçekten m50 çok aradım bi ara 540 bakarken buldum kendimi , cidden bu araçların temizi kalmamış , aslında piyasada gerçekten düzgün araç kalmamış 10 günde 100 lerce araca bakmışımdır civicinden 69 impalasına kadar, olanlarında fiyatları ***** neredeyse 0 araba parası. 12v 24v olmasına bakmadan gerçekten içime temizliği sindiği için aldım diyebilirim.verdiğin bilgiler için saol , peki e34 de ne tercih edeyim simit mi yoksa tank olan tipmi ? simit tipin stepne haricinde herhangi bir eksisi var mıdır ? birde 24v kapak takabiliyomuyum buna

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim M power , gerçekten m50 çok aradım bi ara 540 bakarken buldum kendimi , cidden bu araçların temizi kalmamış , aslında piyasada gerçekten düzgün araç kalmamış 10 günde 100 lerce araca bakmışımdır civicinden 69 impalasına kadar, olanlarında fiyatları ***** neredeyse 0 araba parası. 12v 24v olmasına bakmadan gerçekten içime temizliği sindiği için aldım diyebilirim.verdiğin bilgiler için saol , peki e34 de ne tercih edeyim simit mi yoksa tank olan tipmi ? simit tipin stepne haricinde herhangi bir eksisi var mıdır ? birde 24v kapak takabiliyomuyum buna
    valla kazan seçimi tamamen sana kalmış simit kazanlar 45 lt diğer uzun olanlar 60-65 lt diye biliyorum eğer sürekli uzun yol yapıyorsan büyük 65 lt olanlardan tercih et derim zatewn e34 lerin bagaj hacmi oldukça geniş çok en fazla 2 küçük çanta eksik koyarsın

simit tanklar dediğim gibi 45 lt olması lazım ama simit tank takınca istepne boşa çıkıyor bagajında koca bir istepneyle dolaşırsın yada küçük istepne ler var onlardan alıp bagajın bir kenarında taşırsın.

m20 ye m50 kapak olmaz blogları çok çok farklı aslında olur olmasınada maliyeti çok yüksek çıkar değmez onun yerine 085 kapak 2,4 tdi grank tepeli pistonlarla 2,800 cc bir makina elde edersin güç olarakta takribi 180-190 hp alırsın onunda sana maliyeti aşa yukarı 3500-4000 tl arası tutar

dersenki ben günlük kullancam gazlamıcam 129 hp sana yeterli gelecektir zaten torklu bir makinadır m20 ler

ama m20 ler hareret konusunda hasas makinalardır hararetine dikkat et gerçi kolay kolayda haharet yapmazlar kullanırken
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faruk aklında brc varsa düşünme başkasını param olsa tleflex prings takacakdm para olmayaınca brc yaptık az cok araştırdım bilirsiniz

gaz şuanki sistemde benzinden daha güvenli gibi kesicisi olsn tankın sacı olsn
    Büyük ihtimal BRC taktırıcam abi.Taktırdıktan sonraki işleri anlatsana bide Serkan abi muaynemde geldi hazır hepsi bir arada çıksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimal BRC taktırıcam abi.Taktırdıktan sonraki işleri anlatsana bide Serkan abi muaynemde geldi hazır hepsi bir arada çıksın.
    anlatırız kardeş

sen tak arabeni

halllederiz

ya böyle tavsiye verip bu işaret yapana acayp sinirleniyorm varmı ben gibi düşünen

faruk ordan belgeleri alp direkt sızdırmazlık için beylikdüzü sanayinin oraya gdiiyorsn erken gitmen gerekli... biz 8 de gitik 130 araba vardı önümüzde 2 gibi sra geldi peşine hemen muayeneye gittik esenyurta randevuda almadık faruk proje değişeceğinden sana öncelik tanıyorlar 2 numaradan numara alp işlemyapıyorsn buraya gitmden orda muameleciler var sızdırmazlık alıcağn yerde 5-10 liraya ek1 di sanrım doldurtuyosn onlar biliyo zaten o yanında gidicen muayenye bide renk değişimi siyah tavan v.s. varsa işletme için o rapor doldurulurken onuda çözebilrsin arabayı yeşil siyah gibi yazdrabilrsn aklnda olsn

muayene standart zaten 136 lira veriyosn sızdırmazlıkda 25di sanrm

takılırsan yine sor bana ama sızdırmazlıga giderken evden yolluk yaptır cidden cok bekledik ve imkan varsa tek gitme birisini al yanına biz 3 kişiydik zor bitti sıra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah abi Sağol

Beylikdüzü sanayi dediğin bu Haramidere sanayi sanırsam E-5 yol kenarındaki bide Emniyete gidip herhangi bi işlem falan yaptırmam gerekiyomu çünkü benim araba Üsküdara bağlı..

Bide benim araba zaten Gri-Yeşil olarak geçiyo abi ruhsatta yani Don't Sikinti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okey sıkıntı yok ozaman emniyete muayene yapragn bitmsse gidiceksn muayene sonrasında

migrosn altından giriğ düz devam ediyosn orda sor birisine gösterirler faruk haramideremi tam bilmyorm ama migrosun altından giriyosn beylükdüzünde ordan düz devam ediceksn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır abi çok sağol yaprakta son bölüm boş 2 sene daha Üsküdara geçmeme gerek yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)