hehe oda benden :D bende komşunun kızın gözünü kör ediomuşum :D
Printable View
vtec selenoidi al bence, büyüyünce vtecci olsun :D:D:D
Kısmetse benim oğlum da Aralıkta doğacak yaşı tutsun ilk alacağım oyuncaklar arasında da Lego vardır kesinlikle katılıyorum zeka arttırıcı yaratıcılığı geliştirici oyuncaklardan..
Ben hala gider bakarım güzel bi lego çıkmışsa alırım yaparım :D Ev lego kaynıyo. Yiğenler legodan bıktı ben bıkmadım :D
http://www.oyuncakdunyasi.com/Pilsan...on_4304.html#0
her cocugun rüyasını süsler :D
ilkokul 3deydim pazarda ninja kaplumbagaların oyuncagı vardı leonardo yu istemiştim annemden bana bi çakmıştı hep içime dert olmustur. bigün alıcam o oyuncagı :D
içimde kalmıştır hep yazmak istedim :D
california scents al abi odasına koysun :D:D:D
Lunaparka götür sabahtan yorulana kadar nekadar neye binmek istiyorsa binsin akşama kadar :D
en iyisi uzaktan kumadalı bı araba:)
hoşuna gidecek bir karakteri bir cismi veya kendi fotoğrafını yapboz yaptırabilirsiniz. o yaşta ki çocukların gelişimine de katkıda bulunur :)
Abi belki biraz cep yakar ama ben şu at kadar halimle bir tane alıp sabah akşam oynamayı düşünüyorum ;
2.4G Airplane 9806 4 Kanal Ufo RTRDiğer MarkalarDiğer Markalar
Kullanır kullanır o şu anda full öğrenmeye açık taze bir beyin senden benden çok daha kolay kavrar hemde RC modelcilik gerçekten çok güzel bir hobi enerjisini atabileceği zevkli ilerisi açık hobisi uğraşı olur.
http://hackedgadgets.com/wp-content/...8_Engine_2.jpg
ohaa çok iyi :D:D
ben kumandalı heli aldım baya eglenceli ama alırken okumamışım +8 yazıyo yeğenim daha 4 yaşında:D şimdi oturduk biz oynuyoz oda izliyo. 8 yaş için süper eğlenceli bir araç...
valla bende bugun 7 yaşındaki kardeşime hareket bisikleti aldım bmx :) eve gelmesini bekliyorum , zamanında bendede vardı halada var :D , güzel bi hediye olabilir
Hediye ürünleri ve hediyelik eşya konusunda size en iyi şekilde en kaliteli hizmeti verebilecek olan Hediye firmamız ile sizleride aramızda görmek istiyoruz . Sitemize ulaşmak için Hediye Evreni
lego alınabılır. Zeka geliştirir ufaklıgımda en doyamadan oynadıgım oyuncaktı saçma sapana taka taka şans eserı robot bıle yapmıştım :D
yakasına bi 100 lira tak bırçet tamam işte, ne uğraşıyon bukadar :D
heaa bugün gördüm bugün yazdım dün görseydim dün yazardım, ondan önceki gün görseydim ondan önceki gün yazardım, ondan önceki günden önce görseydim ondan önceki günden önce yazardım :D
1:18 boyutunda autoart kyosho minichams gibi markaların model araçlarından alın sebebi değerli bi model alın koleksiyonculuk ufak yaşlarda başlar kıymetini bilir gozu gibi bakar eğer araçlara merakı varsa bu yönde bir hediye hem gelişiminde hemde ileride çevre olarak koleksiyoncularla birlikte bilgi alışverişinde bulunacaktır eski bir 1:18 koleksyoncusu olarak tavsiye edebileceğim en kıymetli ve e güzel hediye olacaktır...
lego al derim :)
arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize laakin konu tarihine bakarsanız 29.07.2011 olduğunu göreceksiniz , yanı hediye alındı hatta alınan hediye kırıldı hatta ve hatta diğer doğum günü gelıyor veledin :D