en iyisi uzaktan kumadalı bı araba![]()
en iyisi uzaktan kumadalı bı araba![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
hoşuna gidecek bir karakteri bir cismi veya kendi fotoğrafını yapboz yaptırabilirsiniz. o yaşta ki çocukların gelişimine de katkıda bulunur![]()
Abi belki biraz cep yakar ama ben şu at kadar halimle bir tane alıp sabah akşam oynamayı düşünüyorum ;
2.4G Airplane 9806 4 Kanal Ufo RTRDiğer MarkalarDiğer Markalar
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Kullanır kullanır o şu anda full öğrenmeye açık taze bir beyin senden benden çok daha kolay kavrar hemde RC modelcilik gerçekten çok güzel bir hobi enerjisini atabileceği zevkli ilerisi açık hobisi uğraşı olur.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
ben kumandalı heli aldım baya eglenceli ama alırken okumamışım +8 yazıyo yeğenim daha 4 yaşındaşimdi oturduk biz oynuyoz oda izliyo. 8 yaş için süper eğlenceli bir araç...
valla bende bugun 7 yaşındaki kardeşime hareket bisikleti aldım bmxeve gelmesini bekliyorum , zamanında bendede vardı halada var
, güzel bi hediye olabilir
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Hediye ürünleri ve hediyelik eşya konusunda size en iyi şekilde en kaliteli hizmeti verebilecek olan Hediye firmamız ile sizleride aramızda görmek istiyoruz . Sitemize ulaşmak için Hediye Evreni
lego alınabılır. Zeka geliştirir ufaklıgımda en doyamadan oynadıgım oyuncaktı saçma sapana taka taka şans eserı robot bıle yapmıştım![]()
DR. OWL
yakasına bi 100 lira tak bırçet tamam işte, ne uğraşıyon bukadar![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
heaa bugün gördüm bugün yazdım dün görseydim dün yazardım, ondan önceki gün görseydim ondan önceki gün yazardım, ondan önceki günden önce görseydim ondan önceki günden önce yazardım![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)