User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 20' bin tl kadar yapacak iş önerisi?

SuperCorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantı, sarma, ev böreği ev yemekleri üzerine siparişle iş yap,,

gelen alıp gidecek oturma vs. yok , yerleşimin yeni yeni başladığı yerlerde olacak

1 yıl sıkacaksın dişini

lezzet iyi olursa para basarsın

sermayesi yormaz. 2.el pastaneden çıkma fırın vs.
    YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul elbette farklı bi yer.karşılaştırmak için demiyorum ama 10 000 e yer tuttuk 6500 tadilatına harcadık. 10-15 000 tl likte mal aldık. tabi malı borca aldık. yani senin düşüncede başladık işe ama şehrimiz farklı.. belliki sen baya niyetlisin iş kurma olayına.. hesabını ii ayarla. ticari zekan iise korkma. biz yola neyimiz varki kaybedecek diyerek çıkıtk. gidiyoruz şu an şakır şukur.en azından niye yapmadım demezsin.. her halukarda bi şey kazanacaksın. TECRÜBE...para da kazanırsan fena mı olur ?

Spec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sabaha kadar anlatsak anlamıcak kimse büyük balık olmadıktan sorna sermaye sağlam olmadıkça hiç bişi yapamassınız.. bunu herkes biliyor bukadar zman boşa kürek çekmedik biz... ticaret zor iş.. (ufak ticarete lafım yok alsat ver gitsin olur ama büyük olmaz ) mekancılık bitti artık adamlar heryere avm market açıyor peynir ekmek gibi herşey mevcut oralarda millet bakkaldan sadece gazete ekmek büfeden sigara alıyor ... diğer herşeye ailesiyle oralara gidiyor.. orda hem vakit geçiiriyor hem alışveriş yapıyor.. adamlar şimdi zincirlikuyuda bir yapı yapıyor gördünüz dimi.. sözleri şu burda ev alanlar kesinlikle dışarıya çıkmaya gerek duymucak ... ee yani çevre esnaf mokoko... hee dicenki öle avm de yer alalım.. git al bakayım adamlar daha inşaatı bitmemiş yere 50.000 euro depozito biçiyor..
    Abi kusura bakma yaşına bakmadım buyugumsun saygım sonsuz burası forum herkes fikrini yazar tartışılır takıp ediyorum senı her konuda dalga geçer gibi konuşuyorsun insanlarla sana ters birşey soylemedik fikrin hakkında yorum yaptım çok büyük konuşuyorsun ayrı bir hava var.
    BLUE JDM EF Squad..

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem büyük bir firmanın bayliğini alın ne iş yaparsanız yapın ama bayilik şeklinde yapın bakkal ahmet devri bitti ahmet marketler zinciri devrindeyiz

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim ben mısır bardakta mısır işinde ısrarcıyım

küçük çay ocağı tarzı bir dükkanda olur gençlerin yoğun olduğu bi yerde yada 2 tane seyyar tezggah alırsın 300-1000 tl arası değişiyor 2 tane eleman koyarsın ufak ufak kazanırsın bişeyler

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spec. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kusura bakma yaşına bakmadım buyugumsun saygım sonsuz burası forum herkes fikrini yazar tartışılır takıp ediyorum senı her konuda dalga geçer gibi konuşuyorsun insanlarla sana ters birşey soylemedik fikrin hakkında yorum yaptım çok büyük konuşuyorsun ayrı bir hava var.
    makara yampadan vakit geçmez ama aile iş ülke meselelerinde dalga geçen bir mesajım yoktur.... insanlarda burda vakit geçiriyor.. herkes bişiler paylaşıyor...bizde öyle...
    low is low

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben istanbulda ilk başta herzaman yer açmama taraftarıyım

ufak ticaretlerle çok güzel paralar kazanılabilir

en yakın ornek arkadaşım beni arıyor özellik belirtiyor adet olarak 900tl bütçem diyor mesela toplamda 12 diyor

ben 880 e mal ediyorum 900 e ona fatura ediyorum 1 saatte 240tl para kazanmış oluyorum

bunun gibi şeylerle başlanırsa haftada boyle 2 iş yapsan ayda 1400tl para yapıyor küçümsemeyin bence

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla şu aralar bayan çanta ayakkabı olayını düşünüp duruyorum.Ağustosta istanbula ürünlere bakmaya bi gitcem.Kızılay , tunalı ya da bahçeli tarafında da bi işporta kapatırsak denemiş olurum en azından maaşla bi yere varılmıyo

yolgezer
    Misafir
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar bu sıralar iş kurmak gibi bir düşünce içerisindeyim , anladığım belirli bir iş yok , 20'bin tl kadar sermaye çıkarabilirim.. Yada işe güvenirsem imkanımı zorlar 30 binde cıkarırım sizce ne yapılabilir İstanbul avrupa yakasında.. Önerileriniz benim için çok önemli saygılar.
    Kardeş şimdi biz senin daha önceki iş deneyimlerini ve yeteneklerini bilmiyoruz bu durumda önerilerimiz tamamaen sallama olur ve yanlış olur hani derlerya sen neiş yaparsın oda ne iş olsa yaparım der bunun gibi sen kendini ve elinden ne iş iyi geldiğini bizden iyi bilirsin en iyi kararı kendin verirsin kolay gelsin umarım iyi bir tercih yaparsın

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    =) 20 milyarla cok iş yapilir gücü 2 ye böl ama kafana yatan neyse onlari sirala maliyet gider hesabi yap para gücünü 2 ye bölünce gelir 2 kat olur =)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela entel pazarları 3 aylık 200 lira gibi bir fiyat söyledi belediyenin biri yoğun bir sahilde. millet almış yeri atmış tezgahları. gel 5 lira al 5 lira diye bir sürü penye şort ne varsa satıyorlar ürün mbaşı 3-4 lira kalıyor günde kaç tane satıyor sayamam o kadar cok satıyor adamlar.

mantıklı gelirse pazarcılık iyidirr. bakma iş yok derler yüzde 80inin neden apartmanın var lafına cevapları yok yaptıkları pazarcılık işinden başka.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps3 kafe diyorum.

d16y4
    Misafir
    anlamadığın işten zarar edersin kardeşim. aklına yatan işe paranın birazını yatır tutarsa tutar tutmazsa yatar . ama tek tevsiyem tüm gücünü anlamadığın bir işe yatır sıkıntı çekme en akla yatan bakkal işi 500 ekmek satsan akşama kadar 25 krş x 500 = 125 tl yapar sigarası var çayı var bir sürü bişey var yani para kazanılacak iş bence ama ailendeki büyüklerine akıl danış.

not : sakın ortak iş yapma

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ufak bır seyın franchise ını alıp.onu yapaılırsın.10 15 bınlık sermayelerle o tarz şeylerı alıp alısverıs merkezlerınde felan yar ayarlayop satabılırsn..
    Scorpion TypeR

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyem büyük bir firmanın bayliğini alın ne iş yaparsanız yapın ama bayilik şeklinde yapın bakkal ahmet devri bitti ahmet marketler zinciri devrindeyiz
    Hangi buyuk firma 20k tl'ye bayilik veriyo acaba ? Buyuk firmalar franchise vermek icin bile metrekare lokasyon gibi sartlar koyarken siz 20k ya hangi firmanin franchiseini alip da mekan acicaksiniz ?

Abi guzel biyer ayarlarsan oto yikama - Ps3 kafe uyar gayet de tutar . Ama en akillisi onursumer'in dedigi sey . Ayarla yaptir gonder kârini al gerisine de karisma .
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadığın işten zarar edersin kardeşim. aklına yatan işe paranın birazını yatır tutarsa tutar tutmazsa yatar . ama tek tevsiyem tüm gücünü anlamadığın bir işe yatır sıkıntı çekme en akla yatan bakkal işi 500 ekmek satsan akşama kadar 25 krş x 500 = 125 tl yapar sigarası var çayı var bir sürü bişey var yani para kazanılacak iş bence ama ailendeki büyüklerine akıl danış.

not : sakın ortak iş yapma

bakkal bence hiç mantıklı değil 7 gün tatili yok izni yok kendine vakit ayırabiliceği bir durumu yok ki istanbul gibi her koşe başı avm market vs olan biryerde çok zor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakkal bence hiç mantıklı değil 7 gün tatili yok izni yok kendine vakit ayırabiliceği bir durumu yok ki istanbul gibi her koşe başı avm market vs olan biryerde çok zor
    ..... esnafın birde o yönü var işte tatil vakit sosyal hayat yok.... unut ya her dakka bişiler olurmu işgelirmi is yetişdtimi vs vs bir yere gitsen kime bıraqkcan bıraktın diyelim gittin sonra iyi bir müşterin gelcek adam seni biliyor o kişiye seni sorcak oda seni arıcak snde ark. yardım eder dicen o kişi yi ve istediği işi sen biilyorsun o yapamıcak mıçtın.. ya ark. yormayın beni bırakın çocugu kendi yolunu çizssin tamam çalışman lazım para kazancan ama ya büyüğün yanında olcan yada büyülerden olcan.. yoksa zaman para kaybı başka bişi değil.. araba al sat bence kardeşim hiç kaybın olmaz... kimseyi dinleme pzarları pazara gidersin ntte ilan veirisin cbeinden ulaşırlar verirsib gider.. satamadınmı git galeriye ver tanıdığa ucuza ver yi,ne para ama paranı işe yatırsan geri gelme olasılığı % 0
    low is low

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..... esnafın birde o yönü var işte tatil vakit sosyal hayat yok.... unut ya her dakka bişiler olurmu işgelirmi is yetişdtimi vs vs bir yere gitsen kime bıraqkcan bıraktın diyelim gittin sonra iyi bir müşterin gelcek adam seni biliyor o kişiye seni sorcak oda seni arıcak snde ark. yardım eder dicen o kişi yi ve istediği işi sen biilyorsun o yapamıcak mıçtın.. ya ark. yormayın beni bırakın çocugu kendi yolunu çizssin tamam çalışman lazım para kazancan ama ya büyüğün yanında olcan yada büyülerden olcan.. yoksa zaman para kaybı başka bişi değil.. araba al sat bence kardeşim hiç kaybın olmaz... kimseyi dinleme pzarları pazara gidersin ntte ilan veirisin cbeinden ulaşırlar verirsib gider.. satamadınmı git galeriye ver tanıdığa ucuza ver yi,ne para ama paranı işe yatırsan geri gelme olasılığı % 0

svtec sende çok karamsar bakıyosun olaylara sen belki kazanmıyo olabilirsin.Ama bir sürü para kazanan insan var.Bu işler biraz çalışma biraz takdir meselesi.He şöylede bişey var.Memurada sorsan esnafada sorsan hepsi dert yanıyo ama esnaf adamın standartları hep daha iyi

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük ustalık gerektirmeyen bir iş, bitane yanında maaşla çalışacak adam bul tesisat denetleme cihazlarının setini al (xray gibi çalışan ve tesisat içine kamerayla giren) git milletin evinde tıkanan patlayan çatlayan tesisatları tamir et.

çok ama çok revaçta bir iş, tesisatlar genelde mutfak ve banyodan geçtiği için bütün fayansları kırıp bi ton tadilat gerektiriyor işler ama eğer dedektörlerin var ise ki bana gelen müşterilerden hiçkimsenin yok, sadece bir bilemedin 2 fayansla bütün işi halledebiliyorsun. sabit mekan açmana gerek yok, vergi sistemiyle çalışmana gerek yok...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)