peki arkadaşlar çok mu zor bu işletmeyle iktisat bölümleri aşırı zorlarmı beni
bende bu sene basvurucam acik ogretime. 3 4 yapicaz. Gecen sene giren arkadaslarim intibak almadi bende de olmaz inşallah.
Askerlik durumuda soyle. Benim ekim sonuna kadar son yoklamam var. O tarihe kadar yoklamaya girersem sorun yok uzun donem icin kaydimi yaptirmis olucam. Kasimda teslim.
Ama eylulde ogrenci belgemi verince yoklama dusucek. Ogrencilikten devam edicez.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Tarihler hakkında bilgisi olan varmı ?
myo işletme mezunuyum direk 3. sınıfa geçiş yapıcam intibaha gerek yok sanırım ?
#eksikpazar
Bende DGS ile işletme 3. sınıfa geçtim de kaldım bu sene. Ne kadar kalma hakkımız var ne kadar kalırsak o kadar iyi![]()
2 yıllık bitirir açık öğretimden intibak olmadan +2 yıl okuyarak işletme veya iktisat mezunu olabilirsiniz. veya örgün eğitim bir üniversiteye gitmek istersenizde 1 yıl intibak +2 sene 3. ve 4. sınıfı okursunuz intibakta fazla dersten kalınırsa atılma olduğunu duymuştum
senin gibi kafamda onlarca soru işareti vardı , zor mu , biter mi , kalırmıyım falan ama dert etme hiç ilk bi kaydını yaptır günde yarım saat 1 saat arası kitabı eline al çok iyi notlarla geçiyorsun zatenben son sınıfım hiç sıkıntısız geldim şükür sende geçersin inş murat yayınlarından çalıştım tavsiye ederim
işletme ye gir ayrıca iktisatdan daha iyidir
bu hafta cumaya kadar dgs için tercih süresi var. sınava girenler tercih donemini kaçırmasınlar.
Ali's Detailing Garage / Erenköy
intibak kalktı arkadaşlar. Yeni kayıtlar 31 ekimde başlıycak. MYo dan dikey geçişle açıköğretime geçerseniz direk 3.sınıftan başlıycaksınız bu sene intibak kalktı resmi olarak 31 ekimden sonra açıklanıcak.
hobaa çok ii haber. bnde kayıt olucam, 31 inde başlıyor. kayıt tarihini bekliyodum..
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
anaa deme bı kamyon evrak ıstıyolardı. :S
ben bıtek yarın parayı yatırırım heralde.
ya bıde askerlık belgesı ıstıyolar ama bende askere okul belgesı vercem.. nasıl olcak bılgısı olan varmı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Önce internetten kayıt olmak gerekiyor galiba sonra evraklarla büroya gidilcek askerlik belgeside 29 yaşından büyükler için isteniyor galiba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)