0532 352 93 45 çağlar mesai saatleri içerisinde ulaşırsanız en uygun fiyatı bildirebilrim. seçenekler : zürih , axa, anadolu . euro, aviva, liberty, groupama, bu şirkeyler arasından en iyi uygun olan rakamı verebilirim. saygılar
0532 352 93 45 çağlar mesai saatleri içerisinde ulaşırsanız en uygun fiyatı bildirebilrim. seçenekler : zürih , axa, anadolu . euro, aviva, liberty, groupama, bu şirkeyler arasından en iyi uygun olan rakamı verebilirim. saygılar
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
Alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar, yarın artık en mantıklı olanını seçecegiz..
Tango-1 never dies.
trafik sigortası fiyatları serbest tarifeye tabidir. bir şirkette 100 tl çıkan trafik diğer şirkette 1000 lira çıkabilir.tamamen şirketinin poliçe üretim politikasıyla alakalıdır.
aviva-ankara-yapı kredi-sompo japan-euro sigorta acentesiyim.en ucuz çıkan firma hangisiyse ondan kesiyorum trafikleri.müşteri illaki şu şirketten olsun demiyorsa.
ama kaskoda iş değişir.ozaman şirket ve poliçede yazanlar hayati önem taşır
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
Valla araç sahibi sagolsun en alt risk grubunda.. Geçen temmuz aldık arabayı henüz 2 bin kilometre olmadıhaftada bir rölantide çalıştırıyorum yoksa durdugu yerde çürüyecek
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)