abi bu forumda bilinmiyorsa bu araç ve muaynesizse bence ya parçalatıldı yada otoparkın birinde kapattılar kaldı.
aynı şekilde iş arkadaşım yıllar önce sattığı ford taunus marka araç için aynı duruma düştü en sonunda gidip aracı adamların ellerinden aldı ama aracın değerinin üstünde cezası var. Araç alıp satarken kesinlikle 3 kuruş aşağısına vereceksin ama aynı gün devrini vermek lazım. Geçmiş olsun size de.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Çalıntı ihbarı verirse başır ağırırdı. Savcı bizzat bize öyle dedi. Adamın komşusu felan şahit göstericek aylardır bu araba benim kapıma gidip geliyor diye. Satın aldık ama üstümüze almadık diye. İki tarafında başı ağrıyacak. Kendini icraya verdirmek kredi sicili için iyi olmasada bu işin en uygun hülle yöntemiymiş. Savcı beyden bizzat almıştık bu bilgiyi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benzer bi durumu yaşıyoruz arkadaşımın kartalı üzerinden bu kadar büyük meblağlar değil 7 milyar ancak inatla satışını almıyorlar ... en sonunda aynı şeyi yapıcaz bizde .. hayır aracı aldın arkadaşım üstüne almak bu kadar zormu .. yiyeceksin bi b*k bizim başımızı yakıcaksın sonra .. en güzelini yapmışsınız..
abi cezalar imzalanıpmı alınmış eğer öyleyse isimden adres bulamıyolarmı ? ne genişlik rahatlıktır bu 60 70 milyar ver m3 e bin satış alma..
Bir insan zaten neden gezmek;binmek için araba alır da;o arabayı arabanın fiyatının yanında devede kulak kalacak bir meblağı vermemek için satışını almaz bir anlam veremem..
Plaka No34JP977
Marka BMW
Model2001
Sahiplik Belge Tarihi 24/10/2007
Tescil Birimi BEŞİKTAŞ
Renk 1SİYAH Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK
Diyor, sonuçta bu borç ile zaten devlet tarafından haciz edilmeyecek m, bildiğim kadarı ile 4 sene vergi ödemeyince haciz durumu söz konusu.
E-Devlet ten baktım, bu bilgileri burada kullandığım için özür dilerim.
Birazdan aracın sahibi siteye gelir tartışma başlarsa inanın hiç şaşırmam![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Kimi alır satıcıyı bulamaz kimi satar alıcıyı bulamaz güzel ülkemin sorumsuz vatandaşlarımın hikayesigeçmiş yıllarda bende istanbuldan aldığım bi araç sayesinde bu duruma düştüm yanlız ben satıcı değil alan taraftım
![]()
aa bu araba şu servisten 8 milyar fatura çıkarılan araç degilmi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)