User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
85 sonuçtan 77 ile 85 arası

Konu: Ss 306gtı deneme için hazır !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ben alican,

shell'deydim görenler görmüş zaten, karşıya geçmiycektim başka arkadaşlarımız için geçtim.

3. vites sorunu + sensör arızası yaşadık, japantuner kaan abi sağolsun hemen onun yanına gittim.

lr 306 boş boş konuşma arkadaşım konuyu uzatan kim, ayrıca sanane?? ve 1 haftada herkesle deniycem diye birşey mi yazıyor orada??

sekolive; abi hayırdır takıldın ss 306'ya? bir dedin gördüm bişey demedim 2 dedin yine bişey demedim bu 3 oldu artık art niyet arar oldum haberin ola, yakıştırmıyorum da ayrıca izah edersen sevinirim.

34tb9544; arabanı filan gördüm de o sıra japantuner kaan abinin yanına gidiyordum, shellden çıktım. 3.v viteste sıkıntı var.denemeden kimseyle dönmek zorunda kaldık işte. 1-2 yap bırak yaptık tatmin ettik kendi kendimizi işte

velhasıl kelam bugün anlıycaz bakalım herşeyi, konuyu zaten arkadaşa güncelletiyorum ilgilendiriyorum beyler.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican pazar akşamı istanbuldayım. telefonum sende var müsait olursan bende biraz stres atmak adına gelip denemek isterim. iyi kötü bir videomuz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman deneriz timur abi tabiki biliyosun sıkıntı yok.

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaz var kış var beyler yavaş yavaş hepsi olur sakinn...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çabuk atar gider yapıyorsunuz, insanlar da hemen sonucunu görmek istiyor demek ki Açtığınız konuya ünlem işaretlerine bakılırsa, İstanbuldaki bütün arabalarla deneyecekmişsiniz bir izlenime kapıldım ben şahsen.
    Instagram: mutusgarage

lr 306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okadar konu aç atar gider yap herkesle deneriz de sonra kalk millete laf sok deneme yoksa konuşmayacaksınız

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu şekilde konuşmaya gerek var mı ? Adam arabayı aldığında fotoları ile birlikte tanıttı ve aracını tanıttığı post altında insanlar hazır olduğunda deneme yapmak istedi, Alican bende dahil bir çok kişi ile deneyebileceğini, aracında aman aman bir şey olmayacağını ve geçme geçilme kaygısı olmadan sadece deneme istediğini belirtmişti.
    Şimdi bakıyorum da, bu postun altına yazı yazan çoğu kişi, Alican aracını tanıttığında hiçbir şey yazmamış ve muhtemelen bu konu nasıl ve neden açılmış evveliyatını bilmeden konuşuyor.

Arkadaşlar bu şekilde konuşmaya gerek yok, adam kendi teklif etti, hazır olunca çıkar dener. Ortam germenin hiç bir anlamı yok.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun Alican...
    En sonunda araban hazır
    Biliyorsun sırada bekleyenlerde bende vardım
    Sanırım 1-2 eksiğin daha var belliki
    Umarım en kısa sürede çözersin onlarıda

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde konuşmaya gerek var mı ? Adam arabayı aldığında fotoları ile birlikte tanıttı ve aracını tanıttığı post altında insanlar hazır olduğunda deneme yapmak istedi, Alican bende dahil bir çok kişi ile deneyebileceğini, aracında aman aman bir şey olmayacağını ve geçme geçilme kaygısı olmadan sadece deneme istediğini belirtmişti.
    Şimdi bakıyorum da, bu postun altına yazı yazan çoğu kişi, Alican aracını tanıttığında hiçbir şey yazmamış ve muhtemelen bu konu nasıl ve neden açılmış evveliyatını bilmeden konuşuyor.

Arkadaşlar bu şekilde konuşmaya gerek yok, adam kendi teklif etti, hazır olunca çıkar dener. Ortam germenin hiç bir anlamı yok.

Ben sadece eleştride bulundum, fikrimi belirttim. Ortamı germe gibi bir çabam yok, yazımı bir daha okursan bunu görebilirsin.
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)