ALLAH rahmet olsun tüm tanıdıklarına ve ailesine sabır diliyorum...
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
kısa süreliğine tanımış olsamda çok iyi bir insanı kaybettik duyduğumda gerçekten çok üzüldüm bu genç yaşta olması çok daha üzücü ailesine allah sabır versin hepimizin başı sağolsun ...
Allah rahmet eylesin yakınlarına Saßır versin Mekanı cennet olsun,çok üzücü ßir durum gani gani rahmet diliyorum
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
İnsanlar da görmeyi özlediğimiz şekilde cana yakın, güler yüzlü, iyi bir insandı, hala inanamıyorum, sürekli denk gelirdik bi yerlerde, mekanın cennet olsun Arif...
böyle şeyler duyduğumda hobimdende nefret ediyorum,tüm şefkim kaçıyor,negerek var alümle dans ediyorum diyorum,direksiyon başına geçiyorum,melih yine aynı melih...umarım ölmeden kurtulurum bu hız işinden...allah rahmet eylesim ruhuna fatiha okuyalım
hayat hepimiz için mezar taşının üzerindeki doğum ve ölüm çizgisini ayıran tire kadar kısa,,, evine ateş düştü şu an
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun
YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-
allah ailesine sabır versin..mekanı cennet olsun..Bende herkes gbi şoktayım..Hayat dolu bir arkadaşımızdı..
-- Detailing Garage --
*professional car care*
allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun... Allah geride kalanlara sabır versin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)