Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun kardeşimizin...
Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine ve ailesine sabir versin. Umarim yanindaki arkadasi bi an once sevdiklerine kavusur. Allah acil sifalar versin.
Karsi tarafin durumunu bilen var mi ?
Bugün öğlen onur dan aldık acı haberi abim ve babam cenaze için ankaraya gitti burdaki işlerden dolayı ben gidemedim allah gani gani rahmet eylesin acımız gerçekten çok büyük allah ailesine ve bizlere sabır versin bütün dünyamız yıkıldı şu mübarek ayda![]()
ALLAH rahmet eylesin, geride kalanlarına ve hepimize allah sabırlar versin. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
Arkadaşlar rahmetli Arif kardeşimizin mahkeme olaylarını ücretsiz şekilde üstlenmek istiyoruz. konuyla ilgili ailesine bilgi verirseniz sevinirim.
Çağlar ŞAHİN 0532 352 93 45
( 2007 den beri bu konularla ilgili ailelere destek veriyoruz)
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
sabahtan beı hastane kapısında gozlerım kapının ustunde saka la saka dıyerek o kulagımızı sagar eden bagarmalı ses tonunla kahkalar atarak cıkmanı bekledım be kardesım etrafıma bakınıp durdum bırısı dedım bırısı pot kırsın bari cıkarsınlar arık su cocugu nereye sakladılarsa dedım ama kımse o masum sırıtmayı bıle yapmadı saatler gectıkte herkezın gozunden dokulen damlalar ıyıce arttık sattın bızı be kardesım yapmayacaktın bunu sensız sımdı ankarada ne yapcaz bız sensız nasıl enkaya gıtcez nası panora tepede kaynatcaz olmayacak bu saaten sonra bunların hıc bırı olmayacak yapmayacaktın be kardesım sımdıden gozum senı arar oldu be kardesım:..(
allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardesim
çok iyi bir insandın ...
ALDANMA İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE , ALLAH CENNETİNİ VAAT ETMESEYDİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm..Yıllardır görüsme fırsatımız olmamıstı; ama severdim ben de kendisini.. Allah kalanlara sabır versin..
Mekanı cennet olur insallah...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah Rahmet Eylesin geride kalanlara sabır versin.... Diğer arkadaşada acil şifalar nasip etsin...
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)