-
bugün yeni vefat eden bi akrabamızın mezarını ziyarete gittim.orda arif kardeşimizin mezarını gördüm arkalı önlüler.kendisini tanımam ama burdan vefat ettiğini öğrenmiştim.duamı okudum.annemde ağladı 1990-2011 i görünce.duamızı okuduk ruhuna.mekanı cennet olsun
-
,Allah rızası için,Efendimizin ve Tüm Peygamberlerimizin ve cümle geçmişlerimizin ruhlarıiçin,bakide kalanların selameti için, arkadaşımızın ruhu için tanıdıkları gelmiş ve geçmiş ceddi için dün okuduğum dualarımı ve kıldığım tesbih namazlarımı ayrı ayrı hepsine hediye eyledim sen kabul eyle yarabbi... şüphesiz sen affedensin.. arkadaşımızında ve bir cümle geçmişimizinde günahlarını sen affeyle yarrabi amin..
-
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun .
-
Allah rahmet eylesin... :(
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
-
alah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun....
-
öncelikle allah rahmet eylesin,ailesine dostlarına ve de kıvanç karedeşime allah sabır versin.kendisiyle 3, 5 saatlık bir bereberliğim oldu iiiiiii bir kaerdeşimiz di başımız sağolsun
-
-
kazanın olduğu gün bm rs in eski sahibi serkan bizi aradıydı. kanka ben kuzene sattıydım ya oda ankaraya sattı aracı dün. akşamına kaza olmuş içindeki arkadaşlardan biri vefat etti diğeri yoğun bakımdaymış filan diye haber vermişti. hadi ya allah rahmet eylesin filan şeklinde konuşmuştuk.
sitedeki konuyuda görmemiştim demek alan arkadaş arifmiş.
allah rahmet eylesin zor bi durum. konuyu ne kadar geç görmüş olsamda okuyunca çok üzüldüm.
allah gani gani rahmet eylesin. umarım aileside çok yara almadan acılarını atlatırlar.
-
Allah rahmet eylesin Allah sabır vesin
-
-
Allah rahmet eylesin.
Gercekten cok zor bir tek olum gercek bu dunyada...
-
Alllah rahmet eylesin mekanın tekrar tekrar cennet olsun. boşa koymuşlar bu aracı kimseye bir hayır gelmez artık.
-
gercten cok kotu olmus arac dıger arkdasın durumu nasıl oldu
-
tam bilmemekle iyimiş yawaş yawaş normal hayatına dönüyormuş..
-
bu arabadan sağ cıkmak mucıze.allah rahmet eylesin
-
-
-