bu gece parka gidip oturdum biraz.. adını yazdım parktaki masaya.. fena salladın Arif bizi..
Printable View
bu gece parka gidip oturdum biraz.. adını yazdım parktaki masaya.. fena salladın Arif bizi..
diğer arkadaşın durumunda güncel bi gelişme varmı?
Allah mekanini cennet etsin insallah
Arif, ah Arif.. Keşke burda olsan da, dövsen kaza yaptı diye...Alıntı:
(03:31) ': onada clio rs
alıorz
inş
boku yedik yine kışa yaklaşırken
araba alıorz
bu sefer döverim
(03:32) ': dalarım tüvanada hiç kimse ayıramaz
kazaya karışırsa
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. :(
Tüvanın durumu ne gelişme varmı?
mekanı cennet olsun
Gerçekten çok üzücü bir durum allah rahmet eğlesin arkadaşlar sanırım karşı şerite geçmişler eğer aynı kaza ise karşı taraftaki araç bir abimizin oğlu onun araçta perte çıkmış hayati tehlikesi yok hala evde yatıyor. Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun. Ailesine tekar sabır diliyorum
arif için şuan yapılacak tek hayırlı iş dua etmek.eskileri karıştırmayın artık dua edelim caanı gönülden
Bugün Tüvan'ın babası ile konuştum,sağlığı iyiye doğru gidiyor,ama hala Rahmetli Ariften haberi yokmuş ,yeni yeni gözlerini açıyormuş..
rahmetli olan arkadaşımıza allah rahmet eylesin, yaralı arkadaşımıza da acil şifalar versin inşallah..
Allah rahmet eylesin,
Tüvan arkadaşımızın durumu iyi heralde facebookda bir kaç yazısını gördüm güncel
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mübarek gün :(
allah gani gani rahmet eylesin inşallah toprağı bol mekanı cennet olsun . ailesine baş sağlığı dilerim. gerçekten çok üzücü bir durum çok hemde
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(
KIVANÇ ağlantın be kardeşimm:( off çok zor yaa.nur içinde yatsınn
Allah rahmet eylesin şu mubarek günlerde dualarımızı eksik etmeyelim ..