Benim arkadaş abisini aramış dün park caddesinden dönerken olmuş galiba.Yanında tüvan isimli arkdaşı ile yapmış o arkadaşın da durumu ağırmış..Çok üzüldüm gerçekten..
Printable View
Benim arkadaş abisini aramış dün park caddesinden dönerken olmuş galiba.Yanında tüvan isimli arkdaşı ile yapmış o arkadaşın da durumu ağırmış..Çok üzüldüm gerçekten..
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin
cenaze ile bilgileri yazıcam haber geldiği anda
Allah yakınlarına sabır versin. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.
Kader, yazılmışın önüne geçemiyoruz yarın birgün bizler içinde böyle konular açılabilir
Acı olan genç bir kardeşimizin vefat etmesi gerçekten kabullenmesi çok güç bir durum.
allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun
Allah rahmet eylesin. Ailesine dostlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin:(
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..
herkes mutlaka bir gün ölecek ama böyle trafik kazası ile sapasağlam iken genç yaşta ölmek çok acı...
Arkadaşlar ümitköy dönüşü shell benzinliğin orda karşı şeride geçmiş diye duydum ben karşıdan gelen arabayla çarpışmışlar arifin tarafından araca vurmuş.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şok oldum konuyu görünce...
çok üzüldüm gerçekten allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..diğer arkadaş sağlığına kavuşur inşallah
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin. çok üzücü:(
her böyle konu okuyusumda aynı şeyler geçiyo aklımdan bir gün bizede böyle bişi olur diye :( ve lanet ediyorm foruma üye olduguma cok üzülüyorm günlercede aklımdan cıkmıyor... bide tanıyanlar ne haldedir :(
tanıyan arkadaşlarımıza allahdan sabır diliyorm zor işi :( :(
allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin :(