Çok üzücüydü bugün. Ama dedim ki içimden bu kadar adamı toplayacak kadar çok seviliyormuş Arif. Ya anlatamam rot-balans işimizi yapan Mustafa abi bile oradaydı. Toprağı bol olsun...
Çok üzücüydü bugün. Ama dedim ki içimden bu kadar adamı toplayacak kadar çok seviliyormuş Arif. Ya anlatamam rot-balans işimizi yapan Mustafa abi bile oradaydı. Toprağı bol olsun...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Gorevimizi yerine getirdik..unutmiyacagiz kardesim seni..nur icinde yat..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
iş için şehir dışına çıktık kırıkkaleye gittik olamadık cenazede...
başımız sağolsun
Allah'ım günahlarını affetsin...
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
ya arkadaşı tanımazdım ama yazdıklarınla ağlatın bizi be kıvanç kardeşim gözlerim doldu farkında olmadankardeşim acınız çok yeni allah size sabır versin bütün yakınlarına. allah taksiratlarını affetsin öbür dünyada cennetlik kullarından eylesin,hazreti peygamber (s.a.v) efendimizn yanına komşu tayin eylesin cenabı allah . ruhu şaad mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
nezaman siteyı acsam klım bu arkadaşa gdyo ah ulan gidengittimi gelmiyo bidaha![]()
www.honda-tech.com
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
bu olaylar beni arabalardan soğutuyor ölüm hepimiz için Allahın verdiği en iyi nimetlerden biri lakin bu genç ölümler insanın içini çok acıtıyor çok yakıyor ben arkadaşı tanımıyorum ama içim o kadar acıyorki inanın bana bu konuyu okuduğumdan beri kafamda arif var inşallah rahattır yerinde Allahım taksiratını affetsin inşallah mekanı cennet olur çok üzücü bir durum çok anlatılamayacak kadar üzdü bizi
SEVGİLİ ARKADAŞLAR KONUYU OKUYAN HERKES EĞER MÜMKÜNSE ARİF KARDEŞİMİZİN RUHUNA BİR FATİHA OKUSUN ARİF KARDEŞİMİZ İÇİN YAPACAĞIMIZ EN GÜZEL İYİLİK BU OLUR
el-fatiha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)