benim arkadaqşında başına geldi hemde daha beteri numara gözüküyo ve ebru arıyo yazıyo rehberde ebru diye kimse yok telefonu cevaplıyoruz herseferinde aynı sesler futbol yorumları falannumarayı geri arıyoruz bi adam cıkıyo ben aramıyorum manyakmısınız kardeşim diyo
sonra ben cözdüm sahte arama aktif yazınca fark ettim,ayarları kurcaladık ve bulduk istedigin numarayı istedigin isimde kayıt ediyosun,ses kaydıda ekleye biliyosun,ses kısma tuşunun alt tarafına uzun basınca tuşlar açık kapalı fark etmez devreye giriyo
kubilayın anlattıgı bu olay yüzünden nişanlıma hat değiştikböyle özellik olmaz olsun az kala telefona ateş edecekdm
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
#24 oyle ozellıkmı olur ya...
ama işi bilmeyen bi samsung kuullanıcısna cok fena sakalar yapılırkafayı yedirtirsin..
bende vaktinde ericsson t100 kullanırken telesekreter vardı 1 e basılı tutunca arıyordu nasıl olduysa buyuk dayımın telefonu kaydetmısım. ama farkında olmadan. dayımlada hayatımda daha konusmadım tel de.. olede ilginc bişeydi...
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Özel numaralardan gelen aramaları kapatabilirsiniz.Ama yok ben kim olduğunu öğrenmek istiyorum derseniz Savcılığa bir dilekçe yazıp verin. 1 ay içinde mühürlü bir şekilde savcılığa hangi operatöre bağlıysanız o operatörden belgeler geliyor. Size de söylüyorlar.Kendim adliye personeliyim de çok karşılıyoruz bu şeylerle.
Özel numara için geçerli mi bilmiyorum ama CALL & SMS Blocker programları mevcut. Bilinen numaralar için son derece faydalı. Aklınızda bulunsun.
Bu acil çağrı olayı samsung galaxy ace 5830'da yok galiba. Göremedim....
Okumadan imzalamam.....
ayarlar bölümüne sahte arama veya fake call diye bir ibare olması gerekiroradan iptal edebilirsiniz s-5233w varken az uğraşmamıştım
ama öğrenince çok işime yaradı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)