ahaha ulan özledik biara server merver vardı yatırdık ettik okadar cacık oldu sora bianda![]()
ahaha ulan özledik biara server merver vardı yatırdık ettik okadar cacık oldu sora bianda![]()
1881 - 193∞
Banada gerekli oyun linklerini yollarsanız bende katılırım 7/24![]()
...
Pek bi istekliydik site olarak biz gerekeni yaptik hilmi abiyle bişeyler yapmak için onca uğraştik yoğun bi telefon görüşmesi sonuç kimse para yatirmadi yatiranlar girmedi vs vs vs..
yazın benıde![]()
keşke 1.5 olsaydı bunu oynayamıyorumama denemek lazım oynarım ben de
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
benide yazın bende oynarım uzuuuunn bir aradan sonra tekrar oynıyayım barı canım sıkılıyor bu aralar. eski sanane cilerden kimler war el kardırsın bakalım
(sxe olayına bende katılıyorum sonra ileci mileci denmesin)
e60 535d & THE A45 AMG
Ausch Sanane zamanı oynar mıydın ?? ben ilk çıktığında biraz takılmışlığım var ama asıl SC oynardık oradan..
SXE çok problemli geçen seferden bilir arkadaşlar , oyundan atıp dururdu buglı bir program birde güncelleme çıkar onu indir bekle bir daha gir falan sıkıntılıydı..
Benim evlilik olayına denk gelmişti hatırlıyorum ben uzun süre giremedim foruma doğal olarak oyunada , eğer isterseniz 10 Mbit download 1 Mbit upload bir server açabilirim elimde boş makina var.. tek problem bahsettiğim bağlantının alt yapsı için hala sokağımı kazıyorlar![]()
Sxe tabiki olcak şartta zaten. Herkes forum nickiyle girerse düzen bozulmaz çok daha iyi olur hadi hayırlısı..
- K -
________
Dr.Ecu
cfg ve rc'leri hazırlayalım![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
yaz benide =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)