westwood mudur nedir beğenmedim![]()
westwood mudur nedir beğenmedim![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
size ıp veriyim admini benim gelin hep beraber oynayalım
Ip:178.211.51.113:27015 hadi bekliyorum![]()
cs oynamak ıcın full surumunu ındırıp yama ve ıvır zıvır ıslerle ugrasmadan kurup nasıl oynayabılırım.bende oynayabılırım cs.
Arkadaşlar ben amerika dayım böyle olunca türk server larına girince lag sorunu yaşıyorum lagsız herkesin güzel oynamsı için başka ülkelerden server bakıyorum 1-2 güne bunu halledicem inş. sonra server ı açıcaz ve sıkmaya başlarız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
agbi simdi turkiyede 5 ms le oynuoz 100 ms kasar avrupa server ı rahat oyle olur bu arada
178.211.51.20:27015 bu ip ye gecioz
ahahaa onur olm aklıma sen geldn ulan dedm bu manyak nasıl oynuyor böyle hangi kafa ile giriyor cs ye dedim![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Oy oy oy oy bilseydim dün girerdim akşama evdeki PC ye kurup geliyorum İce ice baby diyorum bide Aim_head Shot rulezzz![]()
Death Match server'ı var mı bildiğiniz ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
cs8.mygamearea.net
dm.csduragi.com
dm.wasp.gen.tr en kalitelileri.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)