araç gaziemirde değil, 6.sanayii otokentte. gaziemirin içi değil. sen önce bir ara görüş adamların nedediğne bak sonra gider bakarız sağına soluna belki altı çürük ise çürük diyecek adam![]()
e60 535d & THE A45 AMG
arabayı aradım kapı sacları değişmiş arabanın ilk önce çürük yok dedi sonrada o kadar büyük çürükleri yok dedi ben pek güvenemedim adama
konuyu keske sabah gorseydım sımdı ordan geldımhafta ıcı bıdaha gıdersem bakarım arabaya
![]()
:S hayalin bi ara bende vardı 1.5 2 sene kadar kullandım. dedemin üstüneydi ama babanem kullanıyodu. anlıcagınız bayandan76 model.. ama
babam bu arabayla urasılmaz dıyıp 700 liraya sattı tamırcının bırıne adamda meraklısıymıs aldı bebek yaptı topladı. sımdı sumugumu ceke ceke resımlerıne bakıyom arasıra....
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ben buna saygıdan binemem kaç tane ihtilal görmüş bu arabafenerbahçe Türkiye Kupası alıyomuş o zamanlar
ama gerçekten çok temiz görünüyo lastiklerdei beyaz şerit bile itina ile yapılmış meraklısı kaçırmaz bence baktır al parasıda duruşuna göre iyi gibi geldi bana![]()
Araçtan vazgeçilmiş gibi ama yine de yolum düşerse bu haftaiçi gidip bakıyım bir bu araca alınıcak gibiyse pazarlıgımı yaparım buradan alan çıkarsa alınır olmazsa ben alırım kendimi ayarlayabilirsem.![]()
bizim bi abimiz var kendisi tamirci ve 124 e weber karbüratör koyup motorunu yapıp yarışan bi adam 124 nankör araba sen öğrencisin git yeni kasa şahin al dedikime sorsam alma dedi valla
parçasıda bulunmuyo bişey değil de
kapı ayarı meselesi vardır bunlarda onu çözen oldumu bari? yaparsın yaparsın tutmaz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)