Discovery izleyicileri saat 16.00 da yani 20 dakika sonra 280sl üzerinde çalışma yapılacağı bilgisi verildi.İzlemek isteyenlere burdan bildirmiş olayım.
Notrogramın tekrarı sabah saat 7 de var.
![]()
Discovery izleyicileri saat 16.00 da yani 20 dakika sonra 280sl üzerinde çalışma yapılacağı bilgisi verildi.İzlemek isteyenlere burdan bildirmiş olayım.
Notrogramın tekrarı sabah saat 7 de var.
![]()
kabloluda izliyorduk adamlar kaldırdılar neymis bir ust pakete gecmis az sovmedim
discovery kendini yenilemeli artık 2 yıldır izlemiyorum en az bu kanalı, 1 haftadır boş vaktimde bakıyorum hala aynı şeyleri gösteriyor....
.
Netten izleyebileceğimiz bir site varmı peki ?
sirf discovery icin gittim kablolu aldim baglattim iki aydir kaldirdilar yayindan sozlemeleri bitmis sozde...
nolcak kablolular peki?
discovery sonsuza kadar bitti mi bizim için?
var mı bilgisi olan?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bu izleyen arkadaşlar nereden izliyor bir bilgi verirse sevinirim ..
bende sadece discovery için gittim kablo Tv aldım şimdi yalan oldu valla![]()
aradım ben ust pakete gecin onda var falan diyolar digital yayın paketi mi ne varmıs
bu kablo tv'yi yöneten kerizlerde zerre işletme zekası yok.. şimdi discovery'i de kaldırmışlar.. bu öküzlere söyledim dilimde tüy bitti; şu ligTV ye aylık atıyorum 30 TL karşılığında abonelik sağlayın diye, hiç kaale almadılar.. halbuki öyle bir abonelik yapsalardı binlerce abone kazanırlardı..
Dsmart el koydu sanırım discovery e ,kabloluda teledünyada vs.. dsmart hariç yok bildiğim kadarıyla kötü bi anlaşma yapmış discovery geri döner işallah izliyoduk ne güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)