beyler bi güncel çekelim
biz hala alamadık ehliyeti
alamama nedenim şu,sistemi yakalıyorum boş saati seçiyorum bilgileri dolduruyorum ileri dediğim anda randevular dolmuştur diyor şimde saçmalık şurda ben zaten sitemin içindeyim sistemdeki randevuları dolduranlardan birisiyim zaten,nasıl oluyorda ben sistemdeyken randevu doluyor (bu en az 4-5 kere oldu)
bu ara aciliyeti var bu ehliyetin,çünki bu hafta yeni araç gelicek ama babamın ehliyetini alamadığımızdan kullanamayacak
yokmu beyler bağcılar şubeden tanıdığınız yardımcı olabilecek![]()
tabi ya ...
arkadaşım bağcılar şubeden aldı internet randevu sisteminden 2 gün uğraştı randevu almak için şaşırdım doğrusu sizin bu kadar beklemenize ve belgeleri verdikten 1 ay sonra gel al demişler 3 kasımı bekliyor şu an birde ehliyeti bekleyeceksiniz 1 ay... bağcılar sıkıntılı gördüğüm duyduğum kadarıyla
muameleciler dolduruyor genelde sonra satıyorlar orada sırayı diye duydum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bunun için tek şubeden randevu almaya çalışmayın gözünüze kestirdiğiniz heryeri deneyin uzak yakın demeden işlemler online olduğundan, bağlı olduğunuz ilçe zorunluluğu yok beşiktaş ilçe trafik şubenin içinde kiosk cihazı koymuşlar e-randevu her daim açık yolum düşmüştü tesadüf uğrayıp randevumu aldım, yok ık mık demedi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
o nasıl bir sistem yaa :S
Bende uzun uğraşlar sonucu aldım randevumu 1 hafta önce. Dün bahçelievler şubesine dosyalarımı ve parmak izimi bıraktım. Sistemdeki sıkıntının cabası olarak Emniyetteki polislerin üniformanın verdiği hava içine girmiş olmaları ve inanılmaz ağır çalışmaları ehliyet almayı çok zorlaştırıyor. Bana dün, bu gün gel dediler. Bu gün gittim yarın gel dediler.
Özetle.. Sokayım sistemlerine!..
bu randevu alma olayı hala mı öyle ya?
maumeleciler mi dolduruyor?
bir ruhsat işim var nereye baksam hep dolu gösteriyor yav
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)