final sinavlari ne zaman ders notlarimi aldim hazirim artik![]()
doktorlar,reklam,cnnet mahallesi,reklam,doktorlar,yazsüprizi,reklam,dokto rlar,cennet mahallesi yeter laa![]()
hala devam edıyor doktorlar![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Ewt son dakika sahur vakti saat 04:02 hala doktorlar varçok saçma ya show tv bence cidden suyunu çıkardı mail falanmı atsak ?
beni show tv doktorlarını emanet edin
hala oynuyor eger biterse ben forumu uyandırırım
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Cennet Mahallesi ve Doktorlar dizilerinin tüm kayıtlarının çalınmasının ardından Show TV konkordato başvurusuna hazırlanıyor...
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
doktorların cekıldıgı hastane neresı yaw![]()
Bence show TV toplu olarak tatile gitti, yayına da bütün doktorlar kasetlerini koydular![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ben nefret ederdim ilk çıktığında , soraki seneler tekrar yayınlarında da dakika durmadan kapardım kanalı...Ama bende bi hastalık var , evde tv kapalı duramıyorum , izlemesemde , sesi açık olmasada , o odada olmasamda illaki biyerde tv açık olcak.Tv nin açık olduğunda insanın zar zor hissedebileceği frekansta bi ses var tahmininm,,,onu arıyorum belkide çocukluktan beri..İşte aynın o şekilde tesadüfen pc nin yanındaki tv yi açtım 3 gün önce baktım saatlerce doktorlar..Sonraki günlerde de dikkatimi çekti acaba ne zaman biticek diye ama üç gündür izlediğim , tv-pc çbaşında olduğum tüm saat dilimleinde başka hiçbişey yayınlanmadı , reklam doktorlar , reklam doktorlar![]()
buyuk bı deısıklık var "cennet mahallesi" yayında hayret nası bole bı deısıklık yaptılar şaşırdım![]()
bkz : doktorlar kanalındaki show tv dizisi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)