En güzeli kablo tv , aç nat geo veya nat geo adv.'yi insan en azından birşeyler öğreniyor![]()
geçen gece ela ameliyat oluyordu, kalbi falan durdu hatta, sabah kahvaltıda bi açtım ela ameliyat yapıyortıp çok ilerledi beyler
insan en azından bölümleri sırayla yayınlar, bölüm sıralamasını da random seçmişler galiba![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Show tv nin cocukluguna inmek lazim kesin doktorlarla ilgili bir problemi vardir ya da adam doktor olucaktida bu kanali mi kurdu simdi tatmin oluyorlar boyle![]()
Nan ahmet hala doktorlarımı izliyorsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kardeşim tıp okumaya karar verdi. arkadaşımın babannesinin tansiyonu düşmüş heyecana gerek yok demiş çaresini hemen bulmuş.bende artık inne vurabiliyorum diki atabilirim![]()
kızım olursa ela koyucam adını
![]()
Geçen ramazan ne çektik bunlardan beBu ramazanda aynı çile
1 doktorlar 2 akasya durağı. 2 side birbirinden beter![]()
başladı gene![]()
şu diziler sezon finaline girdiğinden beri tv izlemek işkence oldu. Allah tan spor ve belgesel kanalları var da zaman öldürmeye yardımcı oluyorlar. gerçi klasik belgesel oldu hepsi. bir köpek balığı yakalayıp chipliyorlar hayvanı![]()
önceden show diye bi kanal vardı arada doktorları yayınlıyodu, şimdi doktorlar diye bi kanal var arada show tv'yi yayınlıcak![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)